Vagner Love Fener’i uçurur
Şen, sambacının Tuncay gibi tribünleri coşturacağını belirtip “Kanuote veya Shevchenko, kiminle oynarsa oynasın onu da coşturur” dedi... Ve daha birçok çarpıcı açıklama yaptı:
VAGNER LOVE İÇİN... VAGNER Love’ı çok beğeniyorum. Bunu da her zaman söylüyorum. Brezilyalı futbolcu Fenerbahçe tribünlerini ayağa kaldırır. Çok gol atar. Fenerbahçe’yi önümüzdeki sezon sırtında taşır!.. Tuncay’dan sonra kaleye direkt koşan, hırslı, hızlı ve taraftarı ateşleyen futbolcu olarak bu eksiği kapar. Love’ı sarı-lacivertli forma içinde görmek, beni hem mutlu eder hem de heyecanlandırır. Love’ın yanında kim oynarsa oynasın, başarılı olur. Kanoute veya Shevchenko, hiç farketmez!.. Yanındaki partnerine her zaman katkı sağlayan bir yapısı olan Love, takım oyununa da yatkındır. Sadece kendisi için oynamaz... Süratli ve çabuk. Başarılı olur... MEHMET TOPUZ İÇİN... MEHMET Topuz iyi bir futbolcu. Ama ben 10 milyon euroları değil Topuz’a, hiçbir futbolcuya vermem!.. Futbol artık bir takım oyunudur. Bu devirde hiçbir futbolcu tek başına maç kazandıramaz. Futbolun takım oyunu olduğu bir yerde de Topuz’a 10 milyon euro verilmez. BREZİLYALILAR İÇİN... ZICO iyi bir insan. Fakat bu sezon Fenerbahçe ligde oynadığı maçtan çok gol yedi!.. Defansta ve kalede sorun olduğu kesin. Ama Zico herşeye rağmen kesinlikle şampiyon olmalıydı. Şimdi Zico gider mi kalır bilmem fakat giderse takımdaki Brezilyalılar’ın bundan olumsuz etkileneceğini düşünmek istemem. Fener’in futbolcusu profesyoneldir. Camiayı mutlu etmek için vardır. BELİRSİZLİK İÇİN... TARAFTARLAR transferde ve teknik direktör konusunda yihe bir belirsizlik olduğundan şikayet ediyor... Şimdi, iki sezon önce 2006 Dünya Kupası vardı. Bu sezon da 2008 Avrupa Şampiyonası var. İyi teknik direktörler ve futbolcular bu turnuvadaki durumlarına göre hareket edecekler. Dolayısıyla belirsizlik ne Fenerbahçe’nin ne Aziz Yıldırım’ın kabahati değil. Bu sorunu herkes yaşıyor. Fakat Fener bu kez sıkıntı yaşamaz!.. ROBERTO CARLOS İÇİN... ROBERTO Carlos çok ayıp etti. Sakatlığının tedavisi için Brezilya’ya gitmek istemesi hataydı. Burada kalacak, takıma destek olacaktı. Belki de onun etkisi, tecrübesi ve havası takımı şampiyon yapacaktı. Ayrıca Türkiye’deki spor doktorları ve hastanelerinin dünyadakilerden eksiği yok!.. Carlos’tan soğudum! Artık ondan yana çok az umudum kaldı!..