REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 21/187 İlkİlk ... 1112131415161718192021222324252627282930314671121 ... SonSon
1862 sonuçtan 201 ile 210 arası

Konu: ^^FENERBAHCE org'den Haber^^

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben daha ne yapayım?
    Zico, Brezilya’da Fenerbahçe’ye sitem etti: “Yönetimden teklif bekliyorum ama hala gelişme yok. 1 hafta daha bekleyebilirim”
    FENERBAHÇE yönetiminin sözleşmesini uzatmak için hala teklif götürmediği Arthur Zico, Brezilya’dan sarı-lacivertli camiaya mesaj yolladı. Globo TV’ye konuşan sambacı, Fenerbahçe’deki görevinin belirsizliğini sürdürdüğünü, bunun da kendisini son derece huzursuz ettiğini dile getirdi. BU konuda kötümser olduğunun da altını çizen Zico, “Yönetime karar alabilmeleri için gerekli zamanı verdim. Yine de bir yanıt gelmedi. 1 hafta daha bekleyeceğim. Olmazsa Fenerbahçe’den ayrılacağım. Teklif beklediğim için hiçbir kulüple görüşmem de olmadı. Fenerbahçe’den ayrılmam halinde yine Avrupa’da bir takım çalıştıracağım” dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dönüşüm muhteşem olacak

FENERBAHÇE’NİN kadrosuna katmak istediği Burak Yılmaz, heyecanlı günler geçiriyor. Genç futbolcunun yakın çevresine Fenerbahçe adının heyecan verdiğini dile getirip, “İstanbul’a dönüşüm muhteşem olacak. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim. Ben artık Fenerbahçeli Burak’ım” dediği ileri sürüldü. Bu arada Fenerbahçe, kulübün sitesinde dün bir açıklama yayınladı. AÇIKLAMADA, “Burak Yılmaz ile bir görüşmemiz olmadı ancak Manisaspor ile bu transferde temaslarımız sürüyor” denildi. Bu açıklamaya Manisa’dan jet yanıt ve aynı zamanda yalanlama geldi. Manisa Burak Yılmaz için kendilerine sadece Trabzonspor’un teklif yaptığını, Karadeniz ekibi dışındaki hiçbir kulüple görüşülmediğini açıkladı. Ancak Burak-Fener flörtü devam ediyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sorun adam Mateja Kezman

YÖNETİM kendisinden beklenen performansı sergileyemeyip tepki çeken Sırp golcü Mateja Kezman’ı gönderip yerine daha yırtıcı bir golcü almanın hesaplarını yapıyordu. Ancak Kezman Fenerbahçe’den aldığı parayı hiçbir kulüpte kazanamayacağı için gitmeye yanaşmıyor. Sarı-lacivertliler bu nedenle oldukça sıkıntılı günler geçiriyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alex yine pembe tablo çiziyor

KANARYA’NIN Brezilyalı yıldızı Alex de Souza, Fenerbahçe’nin önümüzdeki sezon büşük başarıların altına imza atacağını savundu. Sambacı, “Bu sezon gerçekten çok şanssızdık” dedi. ALEX, “Şampiyonlar Ligi’nde tecrübe kazandık. Artık en az final oynamak istiyoruz. Lig şampiyonluğunu ise kimseye bırakmaya niyetimiz yok. Yapılacak transferlerle çok daha güçlü olacağız” dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Avrupa’dan imza atmaya

YÖNETİMLE anlaşmasına rağmen hala sözleşme imzalamayan Semih Şentürk’e Milli Takım kampında sevindirici haber geldi. Sarı-lacivertliler, genç yıldız ile ilk teması kurdu. SEMİH’E, “Avrupa Şampiyonası’na iyi hazırlan. Sen bizim futbolcumuzsun. İçin rahat olsun. Milli Takım dönüşü hemen imzayı atacaksın” dendiği bildirildi. Bu haber Semih’i çok mutlu etti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Deivid: Kimse canını sıkmasın

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde sergilediği performans ve attığı gollerle herkesin dikkatini çeken Deivid, sarı-lacivertli futbolseverlere birbirinden ilginç mesajlar yolladı. SAMBACI, “Sezonu kupasız kapatmış olabiliriz ancak seneye bütün kupaları toplayıp kendimizi affettireceğiz. Fenerbahçe’nin büyüklüğünü ve kalitesini kimse tartışamaz” açıklamasını yaptı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Deniz Barış geri sayımda

SAKATLIĞI nedeniyle birçok maçta forma şansı bulamayan Deniz’den hala ses seda yok. Ligin sona ermesinden sonra da çalışmalarına devam eden tecrübeli futbolcunun tam olarak düzelmediği ve zamana ihtiyacı olduğu bildiriliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mali Genel Kurul toplanıyor

SARI-LACİVERTLİ kulübün 2007 yılı Mali Olağan Genel Kurul’u 31 Mayıs 2008 cumartesi günü yapılacak. Saat 10.30’da Kadıköy’deki Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapılacak olan ilk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı taktirde Genel Kurul 7 Haziran 2008 cumartesi günü aynı yer ve saatte yine biraraya gelecek. Bu kez ise ekseriyet aranmayacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Serdar olmayınca arayışlar başladı

FENERBAHÇE yeni sezon için kaleci Serdar Kulbilge ile anlaşmaya varamayınca yabancı piyasasını araştırmaya başladı. Sarı-lacivertli takım, Interli Julio Cesar ve Deportivo’dan Dudu ile ilgileniyor. KANARYA’NIN listesinde Malatyasporlu Emrah, Sivassporlu Akı ve Manisa’dan Ufuk da bulunuyor. Bu arada camiadaki iddialara göre Fenerbahçe Malatspor’un kalecisi Emrah ile kısa bir süre önce anlaşmaya vardı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yasin Çakmak inat ediyor!

KANARYA’NIN genç ismi Yasin, Lugano’nun yokluğunda bulduğu şansları iyi değerlendirdiğini, sarı-lacivertli formayı yıllarca üzerinde taşımak istediğini açıkladı. Yasin, “Kadromuz çok iyi. Bu nedenle de forma savaşı çetin geçiyor. Ancak ben kendime güveniyorum” ifadesini kullandı.

Sayfa 21/187 İlkİlk ... 1112131415161718192021222324252627282930314671121 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 8 Kullanıcı var. (0 Uye ve 8 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri