REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
1862 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ^^FENERBAHCE org'den Haber^^

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kombine çılgınlığı trafiği de kilitledi

Gelecek sezon Saracoğlu'nda geçerli olacak kombinelerin genel satışı başladı. Erken saatlerde stattaki kombine merkezine gelen taraftarlar, uzun kuyruklar oluşturdu. Fenerium mağazasının bulunduğu tarafta araç yoğunluğu yüzünden trafik kilitlenince arabalar çekildi. Kart kuyruğunda zaman zaman tartışmalar da yaşandı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güzel günler göreceğiz

Sarı-lacivertli takımın altyapısından yetişen Can, gelecek sezon hayallerini gerçekleştireceklerini söyledi. 24 yaşındaki futbolcu, "Bu kadro başarıyı hak ediyor. Bu sene olmadı ama bunun yarattığı hırsla yeni sezonda güzel günler göreceğimize inanıyorum" ifadesini kullandı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Başkent akını

Fenerbahçe'nin Başkent Futbol Okulu öğrencileri dün İstanbul'a gelerek tesisleri gezdi. 48 kişilik grup, Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Harun Ata ile birlikte stadı inceledi. Dereağzı Tesisleri'nde de iki grup halinde maç yapan öğrenciler daha sonra müzeyi ve statta bulunan Fenerium Mağazası'nı dolaştı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alex: Finaller bizi üzdü
    "İyi bir sezon geçirmemize rağmen iki G.Saray maçını kaybedip kupasız kaldık. Bu dersler seneye işimize yarayacak".

Sezonun yorgunluğunu atan Alex, gelecek sene çok daha başarılı bir performans göstereceklerini söyledi. İyi bir sezon geçirmelerine rağmen final maçlarında kaybettiklerini belirten Brezilyalı oyuncu, "Türkiye Kupası'nda son dakika golü, ligde de Ali Sami Yen'deki maçta hedeflerden koptuk. Özellikle ligi Ali Sami Yen'e bırakmamamız gerekirdi. Elbette Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu hatalardan dersler çıkardık. Gelecek sezon bu dersler işimize yarayacak" diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Appiah yine baş ağrıtacak
    Tedavisi devam eden ancak iyileşip iyileşmediği henüz belli olmayan Ganalı oyuncu Fener'in davetine kulak asmıyor.

Hastalığı nedeniyle sezonu erken kapatan ve sözleşmesi askıya alınan Appiah çağrılara kulak asmıyor. İtalya'da tedavisini yaptıran ve sahalara döneceği günü iple çeken Ganalı oyuncunun F.Bahçe'de kalıp kalmayacağı merak konusu. Sarı-lacivertli yönetim ise "Doktor raporlarınla gel" diyerek Appiah'ı davet ediyor. Ancak Ganalı oyuncunun "Durumum tam belli Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. olsun" diyerek işi ağırdan aldığı, F.Bahçe'yi uğraştıracağı belirtiliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Edu mesaj verdi

Tatilini Brezilya'da geçiren Edu, "Türkiye'de şampiyonluk dışındaki her sonuç başarısızlıktır" dedi. Brezilya'da bir radyoya konuşan Edu, " İyi bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum. Kendi kaleme goller attım ama Zico benden hep memnun olduğunu söyledi. Seneye yine şanssızlık yaşamazsak kupalara ambargo koyarız" diye konuştu. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Karar verilecek

Özellikle İtalya'dan aldığı tekliflerle gündeme gelen Lugano, gelişmeri dikkatle izliyor. Uruguaylı oyuncu, "Ben F.Bahçe'de mutluyum. Taraftarı ve Türkiye'yi çok seviyorum. Ancak karşılıklı anlaşma olursa İtalya'ya gitmek isterim. Bu karar yakında verilecek" dedi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 6 Kullanıcı var. (0 Uye ve 6 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri