Fenerbahçe günlüğü
![]()
Kanarya´nın, yabancı forvet için Sevilla´nın Malili golcüsü Kanoute üzerindeki ısrarı sürüyor.
7.6.2008
Ve 24 bine ulaşıldı
Son yıllardaki alışkanlığını bu kez de tekrarlayan Sarı-Lacivertli taraftarların kombine biletlere gösterdiği ilgi sürüyor. Şükrü Saracoğlu Stadı Kombine Merkezi’nden yapılan açaklamaya göre, perşembe akşamı mesai saati bitiminde ulaşılan rakam, 24 bin 17 olarak gerçekleşti.
Başkan ne dedi acaba?
Başkan Aziz Yıldırım’ın FBTV’de yayınlanan “Futbol Zirvesi” programı, internette de ziyaretçi rekoru kırdı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sitesinin hosting işlemlerini yürüten şirketin verdiği rapora göre Başkan’ın canlı yayında bulunduğu süre içerisinde 1 milyon kişi siteyi ziyaret etti.
Kanarya durmuyor...
Fenerbahçe voleybolda transfere doymadı. Geçtiğimiz günlerde bayan takımını hocasını değiştiren ve kadroya yabancı oyuncu takviyesi yapan Sarı-Lacivertliler son olarakta geçen sezon Beşiktaş’ta forma giyen libero Necla Güçlü ile Telekom’un pasörü Nisa Kuliyeva’yı transfer etti.
Kanoute için umut sürüyor
Kanarya’nın, yabancı forvet için Sevilla’nın Malili golcüsü Kanoute üzerindeki ısrarı sürüyor. Bu oyuncu için nabız yoklamalarının titizlikle sürdürüldüğü belirtildi. Bir yandan da kaleci arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’de Recep’e veto geldiği, fazla para isteyen ve bonservisi elinde olan Serdar Kulbilge’nin durumunun ise Aziz Yıldırım’a bağlı olduğu öğrenildi.
Rekor bütçe 301 milyon YTL
Mali kongre bugün 10.30’da Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapılacak ve 2008 bütçesi 301 milyon YTL olarak genel kurulun onayına sunulacak. Geçen yıl 220 milyon 120 bin YTL olan bütçe 301 milyon YTL’ye çıkarsa, yeni bir rekora imza atılacak. Yıldırım’ın çeşitli konularla bilgi vereceği toplantıda, yeni şirketler kurmak ve gayrimenkuller almak için yetki de istenecek.
Karacabey’den Rıdvan geçti
Karacabey Fenerbahçeliler Derneği’nin, Rıdvan Dilmen adına düzenlediği ilköğretim okulları arası futbol turnuvasının yıldızlar kategorisinde Atatürk İlköğretim Okulu, minikler kategorisinde ise Cumhuriyet İlköğretim Okulu şampiyonluk kupasını kaldırdı. Futbolseverler tarafından büyük ilgi gören Rıdvan Dilmen, başarılı olan takımlara ve futbolculara ödüllerini tek
tek verdi.

Teşekkur:
Alıntı

Yer imleri