REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
1862 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ^^FENERBAHCE org'den Haber^^

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kadıköy bir başka

BEŞİKTAŞLILIĞI ile bilinen Lig TV'nin usta yönetmeni Musa Çözen, Saracoğlu Stadı'nın muhteşem atmosferinin benzersiz olduğunu söyledi. Çözen, "Fenerbahçe'nin stadı tartışmasız bir numara. Orada çalışmak bana çok farklı duygular yaşatıyor" dedi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

F.Bahçe günlüğü

Sakatlardan iyi haber var
    Fenerbahçe'de Appiah'ın dışındaki sakat oyunculardan iyi haber var. Carlos, Deniz Barış, Gökhan Gönül, Lugano ve Maldonado'nun tedavi süreçlerinin iyi gittiği, bu 5 futbolcunun 23 Haziran'daki sezon açılışına yetişeceği bildirildi. Appiah'ın ise futbol oynamasının şu anda imkansız olduğu açıklandı.

Can Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Arat'ın özlemi
    Şu an tatilin ***fini süren sarılacivertli ekibin genç oyuncularından Can Arat, yedek kalmaktan bıktığını, artık futbol oynamak istediğini söyledi. Can, "Fenerbahçe'ye gönülden bağlıyım ancak kenarda oturmak artık zor gelmeye başladı. Kadroda düşünülmüyorsam bir takıma kiralık gitmek istiyorum" dedi.

'Futbolum olgunlaştı'
    Sarı-lacivertli ekibin genç oyuncularından Ali Bilgin, geçen sezonu çoğunlukla kulübede geçirmesine rağmen futbolunu olgunlaştırdığını söyledi. Bilgin, "Takımda herkesten bir şey öğrendim. Alex, Carlos ve Deivid gibi futbol ustalarıyla oynamak buyük şanstı. Yeni sezonda daha faydalı olacağıma inanıyorum" diye konuştu.

Bekiroğlu vefat etti
    Fenerbahçe kulübü üyelerinden Yusuf Ziya Bekiroğlu vefat etti. Merhumun cenazesi bugün Selimiye Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip toprağa verilecek. Sarı-lacivertli kulüp internet sitesinden "Merhuma rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz" mesajı yayınladı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Maniche Fener’de

INTER’DE kiralık sözleşmesi sona eren Portekizli orta saha oyuncusu Maniche, Atletico Madrid’le aralarındaki bağın koptuğunu ve Fenerbahçe’ye imza atmak üzere olduğunu İspanyollar’ın ünlü spor gazetesi Marca’ya açıkladı. Yıldız oyuncu, “Atletico Madrid’de Teknik Direktör Aguirre’nin görevine devam edeceği açıklandı. Kendisi beni kiralık olarak göndermişti. Bu nedenle Madrid’e dönmem artık mümkün değil. Fenerbahçe beni çok istiyor... Görüşmelerimiz sürüyor. Ancak imzaya yakın olduğumuzu söyleyebilirim. Önümüzdeki günlerde bu işin resmiyete döküleceğini söylemeliyim” şeklinde konuştu... Portekizli oyuncunun bu açıklamalarının ardından gözler Fenerbahçe Yönetimi’ne çevrildi. Sarı-lacivertli ekip Maniche’yi renklerine bağlaması halinde Maldonado ihtimalini gözden geçirecek...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Gelin Avrupa şampiyonu olalım

TÜM Türkiye Fenerbahçe’nin Emre transferine kilitlenmişken, Schalkeli Halil konusunda da sona yaklaşıldığı haberleri sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandırmaya devam ediyor... Bir çok kişi tarafından ‘mümkün görünmeyen’ bu gelişmelerin arkasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın ve ekibinin kararlı duruşunun olduğu öğrenildi. FENERBAHÇE’NİN başına geçtiği günden bu yana ‘Avrupa’nın zirvesini’ hedefleyen Başkan Yıldırım’ın Emre’yi de bu fikirlerle ikna ettiği bildirildi. Halil Altıntop’un da bu düşünceyle Fenerbahçe forması giymeye sıcak baktığı ve “Kulübümle anlaşın. Sorun çözülürse imza atmaya hazırım” dediği kaynaklardan ulaşan bilgiler arasında.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

‘Nihat Kahveci transferi olmadı’

FENERBAHÇE resmi internet sitesi Nihat Kahveci konusunda bir açıklama geçerek, bu transferin gerçekleşmeyeceğini duyurdu. Yapılan açıklamada, “Villarreal Kulübü yöneticileri, Nihat Kahveci’yi şu an için satmayı düşünmediklerini ifade etmişlerdir. Görüşmeler süresince profesyonel bir tutum izleyen Villarreal ile Nihat’a teşekkür ederiz” denildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Peseiro gelecek
    Zico artık Fenerbahçe için tarihin tozlu sayfalarında bir anı olmak üzere!.. Yerine ise Portekiz’in yeni nesil teknik direktörlerinden Jose Peseiro gelecek
    FENERBAHÇE’DE Galatasaray’a kaptırılan şampiyonluğun faturası Zico’ya kesildi!.. Başkan Aziz Yıldırım’ın ‘afaroz’ ettiği Zico’nun da Fenerbahçe’yle masaya oturmaya artık sıcak bakmadığı gerek Türkiye’den gerekse Brezilya’dan gelen haberlerden anlaşılıyor!.. Hal böyle olunca Fenerbahçe’deki teknik adam arayışları yeni bir boyut kazandı... Sarı-lacivertli yönetim ‘başarıya aç ve hırslı’ bir isim üzerinde duruyor!.. Bu teknik adamın ismi Jose Peseiro... Bir dönem Mourinho’nun da yardımcılığını yapan Portekizli teknik adam geçtiğimiz sezon Panathinaikos’u çalıştırdı... Fenerbahçe’nin Peseiro ile anlaşmaya yakın olduğu sızan bilgiler arasında. Ancak her zaman olduğu gibi bunlar iddiadan ibaret... Adı geçen bir diğer isim de Vanderlei Luxemburgo...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fener’in olduğu heryerde varım

ROBERTO Carlos, Brezilya’nın Araras Kenti’nde bulunan evinden sarı-lacivertli taraftarlara seslendi. ‘Fenerbahçe adının geçtiği her yerde olacağını’ söyleyen Brezilyalı yıldız, “Brezilya’daki insanlar bana sürekli Fenerbahçe’yi soruyor. Fenerbahçe artık çok tanıdık bir kulüp haline geldi” dedi. Sakatlığının tamamen geçtiğıini söyleyen Carlos, Fenerbahçe’de oynamak, formasını giymenin çok önemli olduğunun da altını çizdi. Emre yi de çok yerinde bir transfer olarak gören Brezilyalı yıldız, bu seçon 3 kulvarda mutlu olacaklarını söyledi. Carlos Türk Milli Takımı’nın EURO 2008’de şampiyon olabilecek kapasitede olduğunu da belirtti.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri