F.Bahçe günlüğü

Sakatlardan iyi haber var
Fenerbahçe'de Appiah'ın dışındaki sakat oyunculardan iyi haber var. Carlos, Deniz Barış, Gökhan Gönül, Lugano ve Maldonado'nun tedavi süreçlerinin iyi gittiği, bu 5 futbolcunun 23 Haziran'daki sezon açılışına yetişeceği bildirildi. Appiah'ın ise futbol oynamasının şu anda imkansız olduğu açıklandı.

Can Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Arat'ın özlemi
Şu an tatilin ***fini süren sarılacivertli ekibin genç oyuncularından Can Arat, yedek kalmaktan bıktığını, artık futbol oynamak istediğini söyledi. Can, "Fenerbahçe'ye gönülden bağlıyım ancak kenarda oturmak artık zor gelmeye başladı. Kadroda düşünülmüyorsam bir takıma kiralık gitmek istiyorum" dedi.

'Futbolum olgunlaştı'
Sarı-lacivertli ekibin genç oyuncularından Ali Bilgin, geçen sezonu çoğunlukla kulübede geçirmesine rağmen futbolunu olgunlaştırdığını söyledi. Bilgin, "Takımda herkesten bir şey öğrendim. Alex, Carlos ve Deivid gibi futbol ustalarıyla oynamak buyük şanstı. Yeni sezonda daha faydalı olacağıma inanıyorum" diye konuştu.

Bekiroğlu vefat etti
Fenerbahçe kulübü üyelerinden Yusuf Ziya Bekiroğlu vefat etti. Merhumun cenazesi bugün Selimiye Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip toprağa verilecek. Sarı-lacivertli kulüp internet sitesinden "Merhuma rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz" mesajı yayınladı.