REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
1862 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ^^FENERBAHCE org'den Haber^^

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Onursal başkan Aziz Yıldırım!..

TÜRKİYE Jokel Kulübü onursal üyesi olan Fenerbahçe Kulübü başkanı Aziz Yıldırım ve Anadolu Grubu İcra Başkanı Tuncay Özilhan’a rozetleri törenle takıldı. Veliefendi Hipodromu’nda düzenlenen törende Yıldırım ve Özilhan’a rozetlerini TJK Başkanı Yasin Kadri Ekinci taktı. Ekinci yaptığı konuşmada TJK’nın 144 üyesi bulunduğunu, Yıldırım ve Özilhan’ın son yapılan kongrede onursal üyeliğe seçildiğini söyledi. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un da onursal üyeliğe seçildiğini dile getiren Ekinci, “Sayın Koç yurtdışında olduğu için törene katılamadı” dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Michael Laudrup iddiası

DANİMARKA’NIN Ekstrablated gazetesi, Fenerbahçe’nin Laudrup için girişimlerini hızlandırdığını manşetine taşıdı. Gazete, “Fener, Laudrup ile flörtte ancak en kuvvetli aday Luxemburgo. Türk ekibi yine de İspanya’da başarılı bir grafik çizen Laudrup’u gözden çıkaramıyor. Transfer yakında netleşecek” ifadelerini kullandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beni de yaktı kendisini de
    Kezman, başarısızlığın tek suçlusunun Zico olduğunu söylerken, sambacı nedeniyle kendisinin de zor günler geçirdiğini vurguladı
    KANARYA’NIN Sırp golcüsü Mateja Kezman, teknik direktör Zico’nun, kaçan şampiyonluğun tek sorumlusu olduğunu dile getirirken, “Hem kendisini hem de beni yaktı’ ifadesini kullandı. Kezman’ın dostlarıyla yaptığı konuşmalarda, “Zico takıma büyük zarar verdi. Şampiyonluk onun yaptığı hatalar nedeniyle kaçtı. Bu arada olan da bana oldu. Günah keçisi ilan edildim. Ancak önümüzdeki sezon göstereceğim performansla herkesin beğenisini kazanacağım” dediği ileri sürüldü.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir dünya takımı olacağız

SARI-LACİVERTLİ takımın yıldızı Alex de Souza, gelecek sezon çok başarılı sonuçların altına imza atacaklarını söyledi. Alex, “Bir dünya markası olma yolunda ilerliyoruz. Her geçen sezon bir adım daha ileri gideceğiz” açıklamasını yaptı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 7 Kullanıcı var. (0 Uye ve 7 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri