REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
1862 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ^^FENERBAHCE org'den Haber^^

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Carlos: Takımda bir sorun yok

BREZİLYALI teknik direktör Zico’nun ayrılmasının ardından takımdaki sambacıların tavrını merak eden yönetim, Roberto Carlos’un açıklamalarıyla rahatladı. Carlos, “Zico’nun ayrılması elbette hepimizi üzdü. O bizim için ülkemizde bir idoldü. Ama profesyonellikte bunlar var. O’na bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyorum. Hoca kim olursa olsun sorun çıkmaz. Endişeye hiç gerek yok” ifadesini kullandı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Abdullah Gegiç yoğun bakımda

FENERBAHÇE’NİN eski teknik direktörlerinden 84 yaşındaki Abdillah Gegiç yaşam savaşı veriyor. Bir süre önce yüksek tansiyona bağlı olarak beyin kanaması geçiren Gegiç, bir hastanede yoğun bakımda tutuluyor. Futbol profesörünün hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Türk vatandaşı olan Gegiç, 1966/67 ve 1975-76 yıllarında Fenerbahçe’yi çalıştırmıştı. Gegiç Beşiktaş, Eskişehir ve Bursa’ da da görev yapmıştı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herkes beni alkışlayacak

KANARYA’NIN Sırp golcüsü Kezman, sarı-lacivertli takımda kalmanın sevincini yaşadığını dile getirdi. Yeni sezonda yeni hocalarıyla büyük başarıların altına imza atmayı planladıklarını dile getiren başarılı oyuncu, “Geçtiğimiz sene taraftarlarımızı hayal kırıklığına uğrattım ancak önümüzdeki sezon bizler için çok farklı olacak. Amacımız Avrupa ve ligde fırtına gibi esmek. Bunu başaracağız” diye görüş bildirdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Genç Volkan’a gün doğdu!

SERDAR’IN Kocaelispor ile anlaşmasının ardından kalede alarm verildi. Volkan’ın lig veya Avrupa maçlarında sakatlanması durumunda kaleye PAF takımdan gelen Volkan Babacan geçecek. Yönetim ise hala arayışta...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kazım Açıkladı Yeni Hoca Bilic
    Kanarya’nın yıldızı açıklamalarıyla adeta Hırvat çalıştırıcıyı işaret etti...
    FENERBAHÇE, teknik direktör konusundaki hamlelerini sürdürürken, Çek Cumhuriyeti zaferi sonrası Fenerbahçe ve Milli Takımın başarılı futbolcusu Kazım’ın açıklamaları son derece ilginçti. Kazım çeyrek finaldeki rakip Hırvatistan ile ilgili konuşurken, Hırvatistan Milli Takım hocası Slaven Bilic’e de övgüler yağdırdı. Genç yıldız, “O müthiş bir çalıştırıcı ve bence çok çok başarılı” diye konuştu.
    İŞTE bu sözlerin ardından gözler bir anda Slaven Bilic’e döndü. Kazım’ın açıklamalarıyla Bilic’i işaret ettiği ve Fenerbahçe’nin anlaştığı çalıştırıcının Bilic olduğu iddiaları sarı-lacivertli kulislerde bir anda konuşulmaya başladı. 40 yaşındaki Bilic, 2006 Dünya Kupası sonrası Hırvatistan Milli Takımı’nın başına getirildi. Bilic daha öncesinde 21 yaşaltı milli takımın teknik direktörlüğünü yapmıştı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

3 dil biliyor, gitar çalıyor

SLAVEN Bilic, başarılı teknik direktörlüğü kadar yaşantısıyla da dikkat çekiyor. Almanca, İtalyanca ve İngilizce bilen Bilic, avukatlık diplomasına sahip. Kulağındaki küpelerle de ilgi odağı oluyor. BİLİC’İN bir başka özelliği daha var. Genç çalıştırıcı bir rock grubunda gitar çalıyor. Ülkesindeki euro 2008 şarkısını da o besteledi. Bilic, “Kadınlara saygı duyuyorum ama futbol dünyanın en güzel şeyi” diyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Luxemburgo’dan iyi haber geldi

KANARYA’NIN anlaşmaya çalıştığı Luxemburgo’dan müjde vr. Brezilyalı hocayı isteyen ve bu yüzden fiyatın yükselmesine neden olan Fransız ekibi Lyon aradan çekildi. BU gelişme camiayı sevindirirken, yöneticilerin bu gelişmenin ardından Brezilyalı hocayla masaya oturacağı bildirildi. Luxemburgo’nun kendisine yapılan teklifi kabul edeceği tahmin ediliyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 3 Kullanıcı var. (0 Uye ve 3 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri