Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
1862 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ^^FENERBAHCE org'den Haber^^

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kürekçiler coştu

KÜREK branşında TMOK 100. yık kupaları sahiplerini buldu. Sapanca’da yapılan kürek yarışlarında Fenerbahçe kürek takımı 8 birincilik aldı. Sarı-lacivertli sporcuların müthiş performansı beğeni kazandı. Aynı organizasyonda Galatasaray ise sadece 4 birincilik elde edebildi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Samandıra kapandı

TEKNİK direktör Aragones F.Bahçe’nin başına geçmeden emir yağdırmaya başladı. Tecrübeli hocanın sağlık kontrollerini basına kapatmasının ardından, antrenmanların görüntülenmesini de engellediği ortaya çıktı. Lig başlayana kadar Samandıra ve Avusturya’daki idmanlar basına kapatıldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Carlos’tan tam not

SARI-LACİVERTLİ takımın Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Fenerbahçe’nin yeni sezonda çok başarılı olacağını ileri sürdü. Sambacı, “Aragones Avrupa Şampiyonası’nda İspanya’ya kupayı getirdi. Bu zaferin mimarı, Fenerbahçe’nin başında da coşacaktır” ifadesini kullandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Volkan hala şokta

MİLLİ takımın Çek Cumhuriyeti ile yaptığı maçta kırmızı kart gören Volkan, hala bu şoku üzerinden atamadığını söyledi. Başarılı file bekçisi, “O maçta kart görmesem belki de Almanya’yı eleyecektik. Ancak futbolda böyle şanssızlıklar yaşanabiliyor. Tüm Türkiye’den özür diliyorum” dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fener bunaldı!..
    Sarı-lacivertli takım dünü iki antrenmanla sürdürürken, futbolcuların sıcaktan oldukça yakınması dikkat çekti
    FENERBAHÇE yeni sezon hazırlıklarını dün basına yaptığı idmanla sürdürdü. Antrenör Önder Özen yönetiminde gerçekleştirilen günün ilk çalışması yaklaşık iki saat sürdü. Antrenmana, Volkan Demirel, Uğur, Kazım, Aurelio, Emre ve Semih’in yanısıra Gökhan, Edu ve Roberto Carlos katılmadı. Bu arada Vederson ve Yasin ısınma hareketlerinin ardından top çalışması yaptılar. Fenerbahçe bugün yapacağı iki idmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek. Çalışmaya Milli Takım forması giyen futbolcular katılmayacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KAZIM: Bir yere gitmem
    Genç yıldız, “Fener’den ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum” ifadesini kullandı
    AVRUPA Futbol Şampiyonası’nda sergilediği başarılı futbolla Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Colin Kazım, transfer teklifi beklemediğini, gelmesi durumunda ise düşünmeden geri çevireceğini söyledi. Kazım, “Fenerbahçe’da çok mutluyum ve kesinlikle buradan ayrılmayacağım. Milli Takım’da bana verilen görevi yerine getirmeye çalıştım ve başarılı olduğuma inanıyorum. Fenerbahçe için de canla başla çalışacağım. Bundan kimsenin bir şüphesi olmasın” diye görüş bildirdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 58 4.7.2008

Aurelio gidiyor mu?

İspanya'nın önemli spor gazeteleriden Marca, Mehmet Aurelio'nun Fenerbahçe'den ayrılacağını ve Betis kulübü ile her konuda anlaştığını iddia etti.
    4.7.2008

Marca'nın haberine göre Mehmet Aurelio ile Betis arasında kesin anlaşma sağlandı ve yıldız futbolcu yeni sezonda La Liga ekibinde forma giyecek.
    Haberde yen alan ifadelerde Aurelio'nun kısa süre içinde imza atacağı da belirtildi ve yılda 1 milyon Euro alacağı öne sürüldü. Brezilya asıllı Türk futbolcu Mehmet Aurelio hakkında gece geç saatlerde ya da gün içinde Betis'in resmi açıklama yapacağını da öne sürüldü.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 17 Kullanıcı var. (0 Uye ve 17 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri