Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
1862 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ^^FENERBAHCE org'den Haber^^

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hepsi isabetli
    "Emre, Güiza ve Aragones için 50 milyon euro harcadık Ama hepsi birer değer. Ne yani, parayı saklayalım mı!".

F.Bahçe'de dün Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan Divan Kurulu Toplantısı'nda söz alan başkan Aziz Yıldırım, icraatlarını savundu. Yıldırım, transfere harcanan paraların eleştirilmesi üzerine, "Evet, söz konusu rakamlar doğru. F.Bahçe büyüyor diyoruz. 250 milyon dolarlık bütçelere geldik. Parayı saklayacak halimiz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yok ya! '50 milyon euro harcandı' deniyor. Evet harcadık ne olmuş. Emre'nin bonservisine 4.5, Güiza'nın bonservisine 14, Aragones ve ekibine ise 3.5 milyon euro veriyoruz" açıklamasını yaptı.

İKİ TRANSFER DAHA
    Başkan Yıldırım, diğer eleştirilere ise şu şekilde cevap verdi: "Aurelio gitti, kıymete bindi. Gidenin yeri dolmaz diye bir şey yok. Doldururuz. Gerekirse 1 veya 2 transfer daha yapacağız. Paraya bakar. Bizim o gücümüz var. Kaleci sorunumuz yok. Volkan Babacan güvenilmesi gereken yetenekli bir isim. Hocalarımız hakkında çok iyi raporlar verdiler. Rakiplerin yaptırdığı statlarla ilgili karşılaştırma beni üzer. Biz stadımızı Türkiye'de çivi çakılmazken yaptık. Amatör şubelere daha çok yatırım yapacağız."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hesap bilmiyor
    Engin'in 'Bobo, Güiza'dan 3 gömlek üstün' sözlerine sert tepki gösteren Fenerbahçe Asbaşkanı Uslu: Sanırım Sinan kardeşimin derse ihtiyacı var!...

YÖNETİM AYAĞA KALKTI
    Beşiktaş menajeri Sinan Engin'in, F.Bahçe'nin yeni transferi Güiza ile Bobo'yu kıyaslayıp "Bobo, Güiza'dan 3 gömlek üstün" demesi, sarı-lacivertlileri ayağa kaldırdı. Engin'e en sert tepki ise asbaşkan Mahmut Uslu'dan geldi: "Galiba Sinan'ın matematiği zayıf. Kendini Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. geliştirmeli!."

YAPTIĞI İŞİ SORGULAMALI
    Engin'in yanlış hesap yaptığını vurgulayan Uslu, sözlerini şöyle sürdürdü: "1+1+1=3; Bobo+Bobo+Bobo=Güiza... İşte Engin'in yapmaya çalıştığı işlemin doğrusu bu. Dersini çalışıp öyle gelsin. Tüm dünyanın tanıdığı İspanya Ligi'nin gol kralını dahi tanımıyorsa, yaptığı işi biraz sorgulamalı."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

PSG'ye veto!
    Kulüp şu açıklamayı yaptı: PSG resmi teklifte bulundu. Ancak rakamları kabul edilemezdi.

BEDAVAYA ALALIM!
    Kezman'ın PSG'ye transferi şimdilik gerçekleşmedi. Fransız kulübünün yöneticileri, sarı-lacivertli kulüple anlaşmaya varamayınca elleri boş olarak Paris'e döndü. PSG'nin, Kezman için bonservis bedeli ödemek istemediği, sadece 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Kezman'ın yıllık ücretini ödemeyi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. kabul ettikleri öğrenildi.

PANA VE ZENİT TALİP
    F.Bahçe, PSG ile görüşmeleri resmi sitesinden doğruladı. Açıklama şöyle: "PSG, Kezman için değerine uygun olmayan bir rakam önermiştir. Bu teklif kabul edilmemiştir. Söylendiği gibi Kezman'a ödediğimiz rakam yıllık 3.5 değil, 2.5 milyon euro'dur." Kezman için Yunan ekibi Panathinaikos ve Zenit'in de devreye girdiği belirtildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kanoute için 25 milyon €
    Fransız basınına göre, sarı-lacivertlilerin rafa kaldırdığı sanılan transfer yeniden alevlendi.

Fransa'nın önemli futbol sitelerinden football365.fr, Fenerbahçe'nin Frederic Kanoute için kulübü Sevilla'ya kısa süre önce tamı tamına 25 milyon euro teklif ettiğini ileri sürdü. Ancak oyuncusunu elinde tutmak isteyen İspanyol takımının, bu müthiş teklife "Hayır" dediği belirtildi. Hatırlanacağı gibi Fenerbahçe, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Malili golcüyü transfer edebilmek sezon bitiminden itibaren yoğun bir çaba sarfetmiş ancak renklerine katmayı başaramamıştı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

G.Saray'a vermedim

Real Betis'e giden Mehmet Aurelio'nun "Para için değil, bana iyi davranmadıkları için ayrıldım" şeklindeki açıklamaları F.Bahçe camiasında yankı buldu. Bu futbolcuyu ayarttığı öne sürülen menajer Bayram Tutumlu ise "İsteseydim onu G.Saray'a verirdim. Adnan Polat bana 'Niye Marco'yu getirmedin' diye kızdı. Beşiktaş da Aurelio'yu istiyordu" diyerek, olaya Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. farklı bir açılım getirdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Baba 'Bize gel' diyor

F.Bahçe'de Kezman ile birlikte satılması gündemde olan Maldonado'ya kayınpederinin takımı Palmeiras'tan teklif geldi. Luxemburgo'nun aynı zamanda eski öğrencisi olan Şilili oyuncuya, "Yeter ki sen iste. Sana her zaman kapım açık" dediği öğrenildi. Brezilya ekibinin F.Bahçe'ye birkaç içinde teklif sunacağı ifade edildi.
    Deivid'e teklif var

Avusturya kampında ayağı kırılan ve 3-4 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Deivid'e, ülkesinden teklif var. Haber portalı TMW'nin haberine göre Brezilya 1. Ligi takımlarından Flamengo, 28 yaşındaki yıldız için Fenerbahçe'ye teklif götürme hazırlığında. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fener beni istiyor

Schalke'nin başarılı forveti Halil Altıntop, F.Bahçe'nin kendisini istediğini açıkladı. Dün Beşiktaş'a karşı forma giyen Halil, "Menajerim İspanya ve Türkiye'den teklif geldiğini söyledi. Türkiye'den olan F.Bahçe'den ama ben Schalke'den ayrılmam" dedi. Başarılı futbolcu, Milli Takım ile ilgili de "EURO 2008'de Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. oynamak istiyordum. Tekrar çağırırlarsa gitmemek zor olur. Bunu zamana bırakmalıyız" ifadesini kullandı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 4 Kullanıcı var. (0 Uye ve 4 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri