REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 74/187 İlkİlk ... 244964656667686970717273747576777879808182838499124174 ... SonSon
1862 sonuçtan 731 ile 740 arası

Konu: ^^FENERBAHCE org'den Haber^^

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Mecburen Selçuk

MTK maçı öncesi UEFA’ya takım kadrolarının listesini veren F.Bahçe’de Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçında ön liberoda mecburen Selçuk Şahin görev yapacak. Avusturya kampının da yıldızlarından olan Selçuk’a hocası Aragones de çok güveniyor.
    Forma savaşı devam ediyor

KANARYA’DA özellikle yerli oyuncular arasında forma savaşı devam ediyor. Vederson ve Deivid’in sakatlığının ardından Aurelio’nun da İspanya’ya transferinin ardından genç ve yerli oyuncuların idmanlandaki hırsı hep Aragones’den forma kapmak için...
    Güiza çok çabuk alıştı

KISA süre önce Mallorca’dan transfer edilen Daniel Güiza takıma çabuk alıştı. Özellikle Brezilyalı oyunculardan Alex ve Roberto Carlos ile çok iyi diyalog kuran İspanyol golcünün ekürisi Semih de iyi anlaştığı oyuncuların başında geliyor.
    Önder: İyi ki gitmemişim

ÖNDER Turacı’dan samimi itiraf... Sezon bitiminde Rusya’nın FK Moskova takımına giden ancak daha sonra bu fikrinden vazgeçerek Fenerbahçe’ye geri dönen Önder Turacı, “İyi ki Rusya’ya gitmemişim. Para her şey değil. İnsan nerede mutlu olursa orada başarıyı da yakalar. Şimdi Fenerbahçe’nin başarısı için çok çalışacağım” diye konuştu.
    Sakat Deivid’e sürpriz teklif

YENİ sezon için Avusturya’da kamp yapan F.Bahçe’nin ilk idmanında ayak bileği kırılan Deivid’e ülkesinden teklif var. 3-4 ay sahalardan uzak kalması beklenen Deivid için Brezilya 1. Lig takımlarından Flamengo, Fener’in kapısını çalmaya hazırlanıyor.
    İlk lig maçında MTK mağlup

FENER’İN Şampiyonlar ligi 2. ön eleme turundaki rakibi MTK Budapeşte, önceki gün başlayan Macaristan Sopron Ligi’nin açılış maçında, deplasmanda Kaposvar’a 3-1 yenildi. Karşılaşma sonrası açıklama yapmayan teknik direktör Jozsef Garami, rakiplerini iyi futbol ve aldıkları galibiyetten dolayı tebrik etti. Macar medyası ise bu sonucu sürpriz olarak değerlendirdi.
    Yardım istedi

ARAGONES devreye girdi, Alonso Fenerbahçe için bavulunu toplamaya başladı. Yedek kaldığı için Liverpool’dan ayrılmayı kafasına koyan ve Fenerbahçe’nin de Mehmet Aurelio’nun yerine transfer etmek istediği Xabi Alonso için devreye giren Aragones büyük ölçüde bu transferi bitirdi. Vatandaşı Rafael Benitez’i arayarak Alonso konusunda kendilerine yardımcı olunmasını isteyen Aragones, Liverpool’un İspanyol teknik direktöründen olumlu cevap aldı. Alonso için 3.5 milyon euroyu gözden çıkaran Fenerbahçe ise Liverpool’un İspanyol futbolcunun 14 milyon euroluk bonservisinde indirim istedi. Ancak Aston Villa’dan Gareth Barry’i isteyen Liverpool, bu futbolcunun 16 milyon sterlin tutan bonservis bedelini karşılamak için Fenerbahçe’nin önerdiği 10 milyon euroyu kabul etmeyeceği sızan bilgiler arasında. Şimdi sarı-lacivertli yöneticiler Liverpool’u ikna etmeye çalışıyor.
    ALBELDA gelecek!

KANARYA’NIN ön liberodaki B planı da hazır. Aragones’in Benitez ve Alanso’yu arayarak bu transferi büyük ölçüde bitirmesine rağmen İngiliz kulübü Liverpool’un pürüz çıkarmasını da göz önünde bulunduran Fenerbahçe Albelda’yı şimdilik yedekte bekletiyor. Sarı-lacivertliler Alonso’yu alamazsa Albelda’yı renklerine bağlayacak. VALENCİA ile sorun yaşayan Albelda en son olarak kulübüne “Ya kontratımı fesh edin ya da F.Bahçe’nin verdiği bonservis bedelini kabul edin” şeklinde rest çekince İspanyol kulübü de yelkenleri indirmek zorunda kaldı. Fenerbahçe, Valenciya’ya Albelda’nın bonservisi için 3 milyon euro teklif etmiş, İspanyol kulübü de 6 milyon euro istemişti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bekle beni İstanbul
    Xabi Alonso, F.Bahçeli olmak için artık gün sayıyor.

Transferde son pürüzlerin giderilmesini bekleyen Liverpool'un İspanyol yıldızı, Luis Aragones'e "Seninle bir kez daha şampiyonluk yaşamayı çok istiyorum" dedi.

Son saatler

İspanyol yıldızın yıllık 3.5 milyon euro'luk isteği kabul edildi. Liverpool da kontrattaki özel madde yüzünden geri adım attı.

Madem öyle işte...
    Güiza
    ve Emre gibi iki flaş ismi alan F.Bahçe, dünyayı ayağa kaldıracak bir yıldızı da renklerine katmak üzere: Xabi Alonso! Sarı-lacivertliler, pazarlıklarda büyük mesafe katetti. F.Bahçe, Alonso'nun istediği yıllık 3.5 milyon euro'yu ödemeyi kabul etti. Astronomik rakamlarda direten Liverpool'u Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ise ikna etmeyi başaramayan sarı-lacivertliler, önemli bir bilgiye ulaştı.

'Geliyorum Luis'
    Buna göre Alonso, İngiltere dışında bir kulübe gitmek isterse Liverpool bonservis bedelinde indirim yapacak. Söz konusu rakamın 8-10 milyon euro civarında olduğu öğrenildi. Bu kozu kullanan F.Bahçe, Liverpool'la anlaşmaya varmak üzere. Aragones'in telefonla temas kurduğu Alonso, "Galiba geliyorum. En büyük arzum seninle bir kez daha şampiyonluk yaşamak" dedi.

XABİ ALONSO KİMDİR?
    Doğum tarihi: 25 Kasım 1981
    Doğum yeri: İspanya
    Boy: 1.83 6 Kilo: 75
    Mevki: Ön libero
    Kariyeri: 273 maç / 22 gol
    Sözleşme bitiş tarihi: 2012
    Milli Takım: 47 maç / 1 gol
    Oynadığı kulüpler: Real Sociedad, SD Eibar, Liverpool

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hepsi isabetli
    "Emre, Güiza ve Aragones için 50 milyon euro harcadık Ama hepsi birer değer. Ne yani, parayı saklayalım mı!".

F.Bahçe'de dün Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan Divan Kurulu Toplantısı'nda söz alan başkan Aziz Yıldırım, icraatlarını savundu. Yıldırım, transfere harcanan paraların eleştirilmesi üzerine, "Evet, söz konusu rakamlar doğru. F.Bahçe büyüyor diyoruz. 250 milyon dolarlık bütçelere geldik. Parayı saklayacak halimiz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yok ya! '50 milyon euro harcandı' deniyor. Evet harcadık ne olmuş. Emre'nin bonservisine 4.5, Güiza'nın bonservisine 14, Aragones ve ekibine ise 3.5 milyon euro veriyoruz" açıklamasını yaptı.

İKİ TRANSFER DAHA
    Başkan Yıldırım, diğer eleştirilere ise şu şekilde cevap verdi: "Aurelio gitti, kıymete bindi. Gidenin yeri dolmaz diye bir şey yok. Doldururuz. Gerekirse 1 veya 2 transfer daha yapacağız. Paraya bakar. Bizim o gücümüz var. Kaleci sorunumuz yok. Volkan Babacan güvenilmesi gereken yetenekli bir isim. Hocalarımız hakkında çok iyi raporlar verdiler. Rakiplerin yaptırdığı statlarla ilgili karşılaştırma beni üzer. Biz stadımızı Türkiye'de çivi çakılmazken yaptık. Amatör şubelere daha çok yatırım yapacağız."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hesap bilmiyor
    Engin'in 'Bobo, Güiza'dan 3 gömlek üstün' sözlerine sert tepki gösteren Fenerbahçe Asbaşkanı Uslu: Sanırım Sinan kardeşimin derse ihtiyacı var!...

YÖNETİM AYAĞA KALKTI
    Beşiktaş menajeri Sinan Engin'in, F.Bahçe'nin yeni transferi Güiza ile Bobo'yu kıyaslayıp "Bobo, Güiza'dan 3 gömlek üstün" demesi, sarı-lacivertlileri ayağa kaldırdı. Engin'e en sert tepki ise asbaşkan Mahmut Uslu'dan geldi: "Galiba Sinan'ın matematiği zayıf. Kendini Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. geliştirmeli!."

YAPTIĞI İŞİ SORGULAMALI
    Engin'in yanlış hesap yaptığını vurgulayan Uslu, sözlerini şöyle sürdürdü: "1+1+1=3; Bobo+Bobo+Bobo=Güiza... İşte Engin'in yapmaya çalıştığı işlemin doğrusu bu. Dersini çalışıp öyle gelsin. Tüm dünyanın tanıdığı İspanya Ligi'nin gol kralını dahi tanımıyorsa, yaptığı işi biraz sorgulamalı."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

PSG'ye veto!
    Kulüp şu açıklamayı yaptı: PSG resmi teklifte bulundu. Ancak rakamları kabul edilemezdi.

BEDAVAYA ALALIM!
    Kezman'ın PSG'ye transferi şimdilik gerçekleşmedi. Fransız kulübünün yöneticileri, sarı-lacivertli kulüple anlaşmaya varamayınca elleri boş olarak Paris'e döndü. PSG'nin, Kezman için bonservis bedeli ödemek istemediği, sadece 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Kezman'ın yıllık ücretini ödemeyi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. kabul ettikleri öğrenildi.

PANA VE ZENİT TALİP
    F.Bahçe, PSG ile görüşmeleri resmi sitesinden doğruladı. Açıklama şöyle: "PSG, Kezman için değerine uygun olmayan bir rakam önermiştir. Bu teklif kabul edilmemiştir. Söylendiği gibi Kezman'a ödediğimiz rakam yıllık 3.5 değil, 2.5 milyon euro'dur." Kezman için Yunan ekibi Panathinaikos ve Zenit'in de devreye girdiği belirtildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kanoute için 25 milyon €
    Fransız basınına göre, sarı-lacivertlilerin rafa kaldırdığı sanılan transfer yeniden alevlendi.

Fransa'nın önemli futbol sitelerinden football365.fr, Fenerbahçe'nin Frederic Kanoute için kulübü Sevilla'ya kısa süre önce tamı tamına 25 milyon euro teklif ettiğini ileri sürdü. Ancak oyuncusunu elinde tutmak isteyen İspanyol takımının, bu müthiş teklife "Hayır" dediği belirtildi. Hatırlanacağı gibi Fenerbahçe, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Malili golcüyü transfer edebilmek sezon bitiminden itibaren yoğun bir çaba sarfetmiş ancak renklerine katmayı başaramamıştı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

G.Saray'a vermedim

Real Betis'e giden Mehmet Aurelio'nun "Para için değil, bana iyi davranmadıkları için ayrıldım" şeklindeki açıklamaları F.Bahçe camiasında yankı buldu. Bu futbolcuyu ayarttığı öne sürülen menajer Bayram Tutumlu ise "İsteseydim onu G.Saray'a verirdim. Adnan Polat bana 'Niye Marco'yu getirmedin' diye kızdı. Beşiktaş da Aurelio'yu istiyordu" diyerek, olaya Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. farklı bir açılım getirdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Baba 'Bize gel' diyor

F.Bahçe'de Kezman ile birlikte satılması gündemde olan Maldonado'ya kayınpederinin takımı Palmeiras'tan teklif geldi. Luxemburgo'nun aynı zamanda eski öğrencisi olan Şilili oyuncuya, "Yeter ki sen iste. Sana her zaman kapım açık" dediği öğrenildi. Brezilya ekibinin F.Bahçe'ye birkaç içinde teklif sunacağı ifade edildi.
    Deivid'e teklif var

Avusturya kampında ayağı kırılan ve 3-4 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Deivid'e, ülkesinden teklif var. Haber portalı TMW'nin haberine göre Brezilya 1. Ligi takımlarından Flamengo, 28 yaşındaki yıldız için Fenerbahçe'ye teklif götürme hazırlığında. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fener beni istiyor

Schalke'nin başarılı forveti Halil Altıntop, F.Bahçe'nin kendisini istediğini açıkladı. Dün Beşiktaş'a karşı forma giyen Halil, "Menajerim İspanya ve Türkiye'den teklif geldiğini söyledi. Türkiye'den olan F.Bahçe'den ama ben Schalke'den ayrılmam" dedi. Başarılı futbolcu, Milli Takım ile ilgili de "EURO 2008'de Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. oynamak istiyordum. Tekrar çağırırlarsa gitmemek zor olur. Bunu zamana bırakmalıyız" ifadesini kullandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nifak tohumları atıyor

F.Bahçe yönetimi, Aurelio'nun menajeri Bayram Tutumlu'yu resmi siteden topa tuttu. İşte açıklamadan öne çıkanlar: "Bir dediği bir dediğini tutmuyor. 'Ali Şen olsaydı Aurelio'yu bırakmazdı' gibi şaşkın yorumlar yapmaktadır. Küçük hesaplarla içimize nifak tohumları serpmeye çalışıyor. Tutumlu, verdiği sözün eri olmanın Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. gerekliliğini unutmasın."

Sayfa 74/187 İlkİlk ... 244964656667686970717273747576777879808182838499124174 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri