REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
1862 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ^^FENERBAHCE org'den Haber^^

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aragones yıldız oldu!..

Sabah yapılan ve 1.5 saat süren idmanda taktik ağırlıklı bir çalışmanın yapıldığı belirtildi. Aragones’in bir ara kaleye gönderdiği şut doksan olarak kabul edilen yere giderek gol olunca futbolcuların tamamı tarafından alkışlandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

R.Carlos sözleşme uzattı

Roberto Carlos 1 yıl daha Fener'de. 2 yıllık sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan Carlos ile yönetim, 1 yıllık opsiyon maddesini kullanarak anlaştı.

Carlos'la bir yıl daha

Roberto Carlos 1 yıl daha Fener'de. 2 yıllık sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan Carlos ile yönetim, 1 yıllık opsiyon maddesini kullanarak anlaştı. Kendisini 2010'a kadar F.Bahçeli yapan sözleşmeyi imzalayan Brezilyalı süper bücüre sürekli teklifler geliyordu. Carlos, Scolari'nin Chelsea'nin başına geçmesinden sonra bu kulüpten teklif almış, ancak Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sarı lacivertli kulüpte kalmayı tercih etmişti. Manchester City de Carlos'a transfer teklifi götürmüştü.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beni batırdınız!

F.Bahçe'nin hocası Aragones, MARCA gazetesindeki haberde basını suçlayıp "Beni batırdınız" dedi ve artık İspanya medyasına konuşmayacağını söyledi. 'Dede', F.Bahçe'yi düze çıkaracağını da belirtti.

Düze çıkacağız

F.Bahçe'yi zor durumdan çıkarmaya kararlı olduğunu söyleyen Aragones, İspanyol basınına ise ateş püskürdü: Beni batırdınız!.

Avusturya'nın başkenti Viyana'da düzenlenen 8. UEFA Milli Takımlar Teknik Direktörleri konferansına onur konuğu olarak katılan Luis Aragones, burada günün konusu oldu. İspanyol hoca, şu an düşündüğü tek şeyin Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu zor durum olduğunu belirterek, "Çok fazla sakatla sezona başladık. Eski oyunumuza kavuşmamız için elimizden geleni Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yapacağız" dedi.

Buna mecburuz
    F.Bahçe'yi zor durumdan kurtarmaya kararlı olduğunu söyleyen Aragones, "Düze çıkacağız. Buna mecburuz. İçerde-dışarda kazanmalıyız" ifadesine yer verdi. Marca gazetesi, İspanya Milli Takımı'nda iken federasyon tarafından kendisine kötü muamele edildiğini düşünen Aragones'in, İspanyol basınına yönelik, "Beni batırdınız. Size konuşmayacağım" sözlerine verdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Huzuru buldum
    "Fenerbahçe bana mutluluk veriyor. Taraftarlar da süper".

İşler yolunda
    F.Bahçe'nin İspanyol golcüsü Daniel Güiza, İstanbul'da çok mutlu olduğunu söyledi. İspanya'nın Marca gazetesine konuşan deneyimli futbolcu, "Fenerbahçe bana güven ve mutluluk veriyor. Teknik ekibin İspanyol olması da avantaj. Takımdaki 8 oyuncu az çok İspanyolca biliyor. Şu anda her şey istediğim gibi gidiyor'' şeklinde konuştu. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Futbol çok sert

Sarı -lacivertli taraftarları inanılmaz olarak yorumlayan Güiza, "Nasıl olduklarını anlamak için o duyguyu yaşamalısınız'' dedi. Başkan ve taraftarın takıma çok değer verdiğini de belirten İspanyol oyuncu, onların sevgisine layık olmaya çalıştıklarını da dile getirdi. Güiza, Türkiye'de oynanan futbolun İspanya'da daha sert olduğunu da sözlerine ekledi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya çok iyi ya çok kötü
    Volkan'ı "İstikrarsız" diye niteleyen sarı-lacivertli eski çalıştırıcı Fener'den ayrılan futbolcunun hata yapmış olacağını savundu.

Ortasını bulamaz
    Şu an Ümit Özat'ın takımı Bundesliga ekiplerinden Köln'ü çalıştıran Daum, gördüğü kırmızı kartlarla sürekli gündeme gelen Volkan Demirel'in "ortası" olmadığını söyledi. Sarı-lacivertli eski çalıştırıcı, "Volkan istikrarsız bir kalecidir. Ya çok iyidir ya da çok kötü" dedi.

Polat'la görüşüyor
    F.Bahçe'den Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ayrılan futbolcunun pişman olacağını savunan Daum, "Eğer gidiyorsanız, bu takım Real ya da Manchester United olmalı" diye konuştu. Daum, Türkiye'de en çok görüştüğü iki ismin ise G.Saray Başkanı Adnan Polat ile Adnan Sezgin olduğunu bildirdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sağda sıkıntılı hal

Gökhan formsuz
    F.Bahçe, bu sezon en büyük sıkıntıyı sağ kulvarda yaşıyor. Teknik direktör Aragones, ne yaptıysa bu soruna bir çare bulamadı. Geçen yılın flaş ismi Gökhan Gönül'ün beklenen performansı gösterememesi ise sağdaki en büyük handikap.

Sivas'ta kim oynayacak?
    Kazım'ın istikrarsızlığı, Burak Yılmaz'ın bir türlü Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. kabuğunu kıramaması da sağ kanadın önündeki sorunu hep canlı tutuyor. Bu bölgede Emre'den de verim alamayan Luis Aragones'in, Sivas'ta kimi oynatacağı merak konusu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gökçek döndü!

Sivas maçı hazırlıklarına yeniden start veren Kanarya, dün sabahki idmanda pas organizasyonu üzerinde durdu. Sakatlıkları süren Semih, Edu ve Josico sadece ısınma idmanına katılırken, Vederson, uzun zaman sonra topla çalıştı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 8 Kullanıcı var. (0 Uye ve 8 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri