Sakatlığı düzelen Alex ve Arsenal maçında darbe alan Roberto Carlos ile Gökhan, pazar günkü Galatasaray derbisinde forma giyebilecek.
Fener’de yüzler gülüyorFenerbahçe'de nihayet olumlu rüzgârlar esmeye başladı. Ligde alınan kötü sonuçlardan dolayı hedef haline gelen Aragones ve futbolcular, Galatasaray maçı öncesi İngiltere’de moral buldu. Eksik kadroya rağmen Arsenal ile berabere kalan ve Devler Ligi’nde umudunu son iki maça taşıyan Sarı-Lacivertliler’de, sakatlığı düzelen Alex de Souza ile Arsenal maçında darbe alan Gökhan Gönül ve Roberto Carlos’un derbide takımdaki yerlerini alabileceklerinin açıklanması, teknik heyeti sevince boğdu.
14 yıl sonra ilk kez!
Galatasaray maçının camia için önemine dikkati çeken Sarı-Lacivertli ekibin kaptanı Alex, pazar akşamı takımdaki yerini almak istediği açıkladı. Tedavisinin iyi gittiğini söyleyen Alex, “Şu anda sakatlıkla ilgili bir acı hissetmiyorum. Durumum bu şekilde devam ederse, kesin sahada olacağım. 14 yıllık futbol kariyerimde ilk kez kas sakatlığı yaşıyorum. Amacım derbide takımıma yardım etmek. Taraftarımızın desteği ile galip geleceğimize inanıyorum” dedi.
Yer imleri