REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 94/187 İlkİlk ... 446984858687888990919293949596979899100101102103104119144 ... SonSon
1862 sonuçtan 931 ile 940 arası

Konu: ^^FENERBAHCE org'den Haber^^

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kader anı

Maçın ilk yarısı heyecan fırtınası şeklinde geçerken her iki takım da eşit ağırlıkta bir futbol ortaya koydu ancak Cisse'nin 41'inci dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart görmesi dengeleri bir anda bozdu. Fenerbahçe 10 kişi kalan Beşiktaş'a karşı oyun üstünlüğünü ele geçirdi. Bu da maçın sonucunda büyük rol oynadı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Maçın hakemi

Hakem Bünyamin Gezer, Cisse'ye gösterdiği iki sarıdan kart kart dışında, tartışmalı bir karar vermedi. Cisse'yi oyundan atınca Beşiktaşlı oyuncuların itirazlarıyla karşılaşan çeken Bünyamin Gezer, 90 dakika boyunca çok koşup pozisyonları yakından takip etmesi sayesinde büyük çoğunlukla doğru kararlar verdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fener bayramı

Galatasaray'dan sonra Beşiktaş'ın da Kadıköy'den eli boş ayrılmasıyla Saracoğlu şölen alanına döndü.

Renkli görüntüler
    Fenerbahçeli taraftarlar, dün Saracoğlu'nda bir bayram daha yaşadı. Daha önce Galatasaray karşısında alınan 4-1'lik galibiyetle mutlu olan sarı-lacivertliler, dün de Beşiktaş zaferiyle coştu. Takımlarını 90 dakika boyunca destekleyen Fenerliler, kartonlar ve pankartlarla yaptıkları şovla da renkli görüntüler oluşturdu.

3 bin bilet satılmadı
    Selçuk ve Güiza'nın golleriyle gelen galibiyetle Kadıköy'de bir derbi zaferi daha yaşayan taraftarlar, maç bitiminde şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı. Bu arada, dün akşamki maç için satışa çıkarılan biletlerin 3 bin kadarının elde kaldığı açıklanırken, Migros tribünün alt bölümündeki boşluklar gözden kaçmadı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selçuk yine yazdı

G.Saray derbisinde bir gol atan Selçuk dün akşam da Beşiktaş filelerini sarsarak galibiyette büyük rol oynadı. Tecrübeli futbolcu 11'inci dakikada attığı kafa golüyle F.Bahçe'yi öne geçirirken, bu sezon üçüncü golüne ulaşmış oldu. Selçuk, "Beşiktaş 10 kişi kalınca biz iyice rahatladık. Eğer çok gol kaçırmasak tarihi fark olurdu" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tribün atışması

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda dün akşam iki takım tribünleri arasında ilginç atışmalar yaşandı. Ezeli rekabet nedeniyle birbirlerine göndermeler yapan Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarları zaman zaman küfür içerikli tezahüratlarda da bulundu. Bu arada, kendilerine ayrılan yeri dolduran siyah-beyazlı taraftarlar, "Fenerbahçe kümeye" diye bağırarak rakiplerini kızdırdı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Manşeti siz atın

Yönetim, Samandıra'ya eski Beşiktaş zaferlerinin kupürlerini asıp, ateşledi.

Haydi arkadaşlar
    Galatasaray'dan sonra Beşiktaş'ı yenerek sezonun ikinci derbisinden de zaferle ayrılan Fenerbahçe'nin karşılaşmaya ilginç bir yöntemle motive olduğu ortaya çıktı. Porto yenilgisi sonrası bozulan moralleri düzeltmek için çare arayan yönetim, farklı bir yola başvurdu. Beşiktaş karşısında geçmiş yıllarda alınan galibiyetlerden sonra spor sayfalarına yansıyan manşetler taranırken, en vurucuları seçilerek, kaydedildi. Daha sonra bu kupürler iki dev pankarta aktarıldı.

Şimdi zafer zamanı
    Pankartlardan birinin üzerine Portekizce, 'Vamos Amigos' (Haydi Arkadaşlar) ve Türkçe olarak 'Şimdi Zafer Zamanı' sloganları dev puntolarla yazıldı. Hazırlanan pankartlar, Beşiktaş maçı için yapılan son idmandan önce Samandıra'daki soyunma odasının duvarlarına asıldı. Antrenman öncesi bütün oyuncuların bu pankartları dikkatle incelediği bildirildi. Eski zaferleri okuyarak havaya giren oyuncular, Kadıköy'de bu motivasyonla Beşiktaş'ı bir kez daha mağlup etti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yılmadım yorulmadım

Hizmetinin şevkle devam ettiğini ifade eden Yıldırım: İddia edildiği gibi ne yoruldum ne yıldım. Görevimin başındayım

Yılmadım yorulmadım

Hizmetinin şevkle devam ettiğini ifade eden Yıldırım: İddia edildiği gibi ne yoruldum ne yıldım. Görevimin başındayım.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bir gazetede yer alan "Başkanlığı mayısta bırakıyor" şeklindeki haberin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Yıldırım, kulübün resmi sitesinden yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bir derbi mücadelesini daha galibiyetle sonuçlandırmış olmanın mutluluğunu tüm camia olarak yaşıyoruz. Ancak böyle bu günde dahi basınımızın benim üzerimden sansasyon yaratma çabasının devam ettiğini üzülerek görüyorum."

Görevim sürüyor
    "Medyadaki bazı kişiler gazeteciliğin etik kuralları ve ahlaki değerlerini zerre kadar göz önünde bulundurmadan her gün benim ve kulübümüz ile ilgili sayfalar dolusu yalan haberler yapmaya devam ediyor. Şimdi bir kez daha söylüyorum; başkanlığı bırakacağım iddia edilen haber gerçek dışıdır. Benim başkanlığı bırakma ya da devam etme yönünde bugünden alınmış bir kararım ya da yaptığım bir açıklamam yoktur. Görev süremiz devam etmektedir."

Şartlar belirler
    "Bizler de bu süre zarfında Fenerbahçe'nin başarısı için çalışmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Önümüzdeki dönem yeniden aday olup olmayacağıma dair kararı da mayıs ayından önce günün şartlarına ve Fenerbahçemizin menfaatlerine uygun olarak vereceğim. Benim artık yıldığımı ve yorulduğumu iddia edenler şunu çok net olarak bilmelidirler ki ben ve yönetimimiz Fenerbahçemize büyük bir şevk ile hizmet ediyoruz. Bunda hiçbir değişiklik olmayacak."

İnancımız tamdır
    "Bu noktadaki arzumuz ve kararlılığımız ilk gün nasılsa bugün de aynıdır. Hiçbir yorgunluğumuz ya da bıkkınlığımız söz konusu değildir. En büyük desteğimiz de divan kurulumuz, değerli kongre üyelerimiz ve büyük Fenerbahçe taraftarıdır. Onlardan aldığımız güçle her türlü mücadeleden başarıyla çıkacağımıza olan inancımız da tamdır. Gündemimizdeki tek şey kulübümüzün mücadele ettiği tüm branşlarda şampiyonluklara ulaşabilmesidir."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vurunca ses gelecek!

Beşiktaş maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Derbileri kazanmak şampiyonluğa yetmez, diğer maçlarda da kazanmalıyız" diyen Roberto Carlos, gol kaçırma sorunlarını ise bir an önce çözümlemeleri gerektiğini vurguladı. Brezilyalı oyuncu, bu yüzden derbide farkın kaçtığını savundu.

Roberto Carlos, "Gol kaçırma sıkın-tısı birçok maçta yaşadık. Önemli olan pozisyona girmek ama yakalayınca da atacaksın. Kaçırdıklarımızın onda birini atsaydık şu anda liderdik" dedi. Süper bücür, maçlara formasının altını keserek çıktığını, bunun uğur getirdiğine inandığını söyledi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ödül: Bir gün izin

Fenerbahçe, cuma günkü Denizli maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Dün sabahki idmana derbinin 11'inde yer alan futbolcular katılmazken, bu futbolcular salonda çalıştı. Teknik direktör Aragones, derbi zaferinin ödülü olarak bugün takıma izin verdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Lider bitiririz

Uğur Boral, Beşiktaş'ı yenerek çok önemli bir engeli daha kayıpsız geçtiklerini belirterek, ligin ilk yarısını lider bitirebileceklerini söyledi. Bu hafta deplasmanda Denizlispor'la çok kritik bir maça çıkacaklarını kaydeden Uğur, "Eğer bu maçı kazanırsak büyük bir avantaj elde ederiz. Daha sonra kalan 3 maçımızdan 2'si, biri Trabzonspor'la olmak üzere evimizde. Fikstür bizim lehimize. Onca badireden sonra devreyi lider bitirmek harika olur. Bunu başarabilecek güçteyiz" dedi.

Sayfa 94/187 İlkİlk ... 446984858687888990919293949596979899100101102103104119144 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 3 Kullanıcı var. (0 Uye ve 3 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri