Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Konu: ^^FENERBAHCE org'den Haber^^

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Avrupa'nın en verimli golcüsü

Vedad İbisevic, bu sezon Hoffenheim'la harikalar yaratıyor. Boşnak yıldız, takımının Bayern Münih'in önünde devreyi lider bitirmesinde attığı 18 golle büyük rol oynadı. Maç başına 1.06'lık bir ortalama tutturan ve Avrupa'nın zirvesine oturan İbisevic'in milli takım formasıyla 13 maçta 3 golü var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dünya futbolundan haberler veren güvenilir sitelerden 'mercato365', Fenerbahçe´nin Boca Juniors´un Kolombiyalı orta saha oyuncusu Vargas ile ilgilendiğini yazdı.

‘Her an bitebilir’
    Ara transfer döneminde takımını güçlendirmeyi hedefleyen Fenerbahçe Yönetimi, adımlar atmayı sürdürüyor. İlk olarak Ankaragücü’nün parlayan ismi Gökhan Emreciksin’in işini bitiren Sarı-Lacivertliler’in, şimdi de Arjantin’in Boca Juniors takımında forma giyen orta saha oyuncusu Fabian Vargas’la ilgilendiği belirtildi. Dünya futbolundan transfer haberleri veren güvenilir internet sitelerinden ‘mercato365’, Kolombiyalı futbolcunun Sarı-Lacivertli ekibe yakın olduğunu ileri sürdü.

Aurelio’ya benziyor
    Aynı zamanda savunmada da görev yapabilen 1980 doğumlu oyuncunun, Mehmet Aurelio’nun özelliklerini barındırdığı belirtiliyor. 9 kez Kolombiya Milli Takımı formasını giyen Fabian Vargas, ülkesinin America De Cali takımında 5 yıl oynadıktan sonra 2004’te Boca Juniors’a transfer oldu. Arjantin ekibinde iki yılda 27 kez forma giyen Vargas, İnternacional takımında 1 yıl kiralık oynadıktan sonra yeniden Boca’ya döndü. 2008’de 29 maça çıkan Vargas, 2 de gol attı.

Yusuf DURSUN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

F enerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, ALS (Amyotrofik Lateral Skleroz) hastası eski futbolcular Sedat Balkanlı ve İsmail Gökçek´i, evlerinde ziyaret etti.

F enerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, ALS (Amyotrofik Lateral Skleroz) hastası eski futbolcular Sedat Balkanlı ve İsmail Gökçek’i, evlerinde ziyaret etti. Yıldırım ve Özgener ile Futbol Federasyonu Başkan Vekili Lütfi Arıboğan ve Kulüpler Birliği İkinci Başkanı Göksel Gümüşdağ, önce Sedat Balkanlı’yı, Gaziosmanpaşa’daki evinde ziyaret etti. Heyet, ardından İsmail Gökçek’in Ataköy’de bulunan evine giderek ziyaretini tamamladı. Balkanlı ve Gökçek’e, milli takım ile Fenerbahçe formaları armağan edildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kayserispor yönetimi, Mehmet Topuz´u satmak için yeşil ışık yaktı. Menacer Süleyman Hurma, "Ciddi bir teklif gelirse konuşuruz" açıklamasını yapınca, Fenerbahçe Transfer Komitesi de yeniden kolları sıvadı.

Kayserispor yönetimi, Mehmet Topuz’u satmak için yeşil ışık yaktı. Menacer Süleyman Hurma, “Ciddi bir teklif gelirse konuşuruz” açıklamasını yapınca, Fenerbahçe Transfer Komitesi de yeniden kolları sıvadı. Sarı-Lacivertliler’in, önümüzdeki hafta Kayserispor yönetimiyle masaya oturması bekleniyor. Bu arada gelecek vaat eden yerli arayışları da sürüyor. Kulüpleri isteksiz davranmasına karşın Bursasporlu Sercan ile Ankarasporlu Özer Hurmacı’dan vazgeçmeyen Sarı Kanaryalar, girişimlerine bizzat Başkanvekili Nihat Özdemir önderliğinde devam ediyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Deivid de Souza, Noel´i İstanbul´da kutladı. Millenium Konutları´ndaki evinde eşi, kızı Julia, minik oğlu Cauan ve aile dostlarıyla birlikte olan Brezilyalı oyuncu, bir de Kurtköy civarına kar yağınca iyice ***iflendi.

Deivid de Souza, Noel’i İstanbul’da kutladı. Millenium Konutları’ndaki evinde eşi, kızı Julia, minik oğlu Cauan ve aile dostlarıyla birlikte olan Brezilyalı oyuncu, bir de Kurtköy civarına kar yağınca iyice ***iflendi. Bu arada Fenerbahçe’de kalıp kalmayacağı hakkında bilgi veren Deivid, “Önce ciddi bir sakatlık geçirdim, ardından annemi kaybettim. Ama arkamdaki camia beni hiç yalnız bırakmadı. Geri dönüşümde ayakta alkışlandım ve ağladım. Böylesine takımına sahip çıkan bir camiada olmaktan gurur duyuyorum. Yöneticilerimizde görüşmelerimiz sürüyor. Ama kalmak sadece benim elimden olan bir şey değil. Yönetimin de beni istemesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Kutlama sırası personelde
    Fenerbahçe Kulübü, personeli için bu akşam sazlı, sözlü, dansözlü yılbaşı kutlaması düzenleyecek. Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü’nde gerçekleştirilecek ve saat 20.00’de başlayacak geceye yöneticiler de katılacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Deivid de Souza, Noel´i İstanbul´da kutladı. Millenium Konutları´ndaki evinde eşi, kızı Julia, minik oğlu Cauan ve aile dostlarıyla birlikte olan Brezilyalı oyuncu, bir de Kurtköy civarına kar yağınca iyice ***iflendi.

Deivid de Souza, Noel’i İstanbul’da kutladı. Millenium Konutları’ndaki evinde eşi, kızı Julia, minik oğlu Cauan ve aile dostlarıyla birlikte olan Brezilyalı oyuncu, bir de Kurtköy civarına kar yağınca iyice ***iflendi. Bu arada Fenerbahçe’de kalıp kalmayacağı hakkında bilgi veren Deivid, “Önce ciddi bir sakatlık geçirdim, ardından annemi kaybettim. Ama arkamdaki camia beni hiç yalnız bırakmadı. Geri dönüşümde ayakta alkışlandım ve ağladım. Böylesine takımına sahip çıkan bir camiada olmaktan gurur duyuyorum. Yöneticilerimizde görüşmelerimiz sürüyor. Ama kalmak sadece benim elimden olan bir şey değil. Yönetimin de beni istemesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Kutlama sırası personelde
    Fenerbahçe Kulübü, personeli için bu akşam sazlı, sözlü, dansözlü yılbaşı kutlaması düzenleyecek. Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü’nde gerçekleştirilecek ve saat 20.00’de başlayacak geceye yöneticiler de katılacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gökhan Gönül alındığında burun kıvıranlar, bugün Gökhan Emreciksin için de aynı tavrı gösteriyor. İki futbolcu arasındaki benzerlikler ise herkesi şaşırtıyor

Az zamanda çok yol
    Bir yanda Gökhan Gönül, diğer yanda Gökhan Emreciksin... Benzerlikleri sadece isimle sınırlı değil iki oyuncunun... Gönül, 5 yıl Oftaş forması altında oynadıktan sonra hiç Süper Lig tecrübesi olmadan direkt Fenerbahçe’ye alınmıştı. Katettiği yol herkesçe malum. Alındığı zaman ‘ancak yedek olur’ yorumları yapanları fena halde yanıltan 24 yaşındaki futbolcu, önce Fenerbahçe’nin değişmezi, ardından Mili Takım’da Fatih Terim’in gözdesi olmayı başardı. Şimdi ayakta alkışlanıyor.

Burak’ı da verecekler
    Emreciksen'in geçmişi de benzer. İlk eğitimini Galatasaray’da aldı. Oradan oraya dolaştıktan sonra Boluspor’da parladı. Geçen sezon bu dönemlerde Ankaragücü’ne geldi. Genç ve ümit milli olmadan, Terim tarafından A Milli Takım’a davet edildi. Gönül ile hemen hemen aynı yaşta. Sağ kanat artık iki eski Ankaralı’ya emanet. Bu arada Fenerbahçe Yönetimi’nin, Gökhan Emreciksin karşılığında Ankaragücü’ne hem ücret ödeyeceği hem de sezon sonuna kadar Burak’ı vereceği öğrenildi.

Yusuf DURSUN

Fenerbahçe kariyeri
    MaçDakikaGolSüper Lig393289-Avrupa181559-Türkiye Kup.43001Toplam6151481

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uzun bir sakatlık dönemi geçiren ve son dönemde düz koşulara başlayan Semih Şentürk, tatilini geçirdiği İzmir´de boş durmuyor.

Semih’e durmak yasak
    Uzun bir sakatlık dönemi geçiren ve son dönemde düz koşulara başlayan Semih Şentürk, tatilini geçirdiği İzmir’de boş durmuyor. Teknik ekibin, sağlık kurulunun tavsiyeleri doğrultusunda hazırladığı idman programını harfiyen uygulayan milli futbolcu, “İkinci yarıda gollerimle beraber döneceğim” görüşünü belirtti.

Okullar arası turnuva
    Birleşik Fenerbahçe Vakfı, bu yıldan itibaren futbol okulları arasında turnuva düzenliyor. Ocak ayının 10’unda kuralarının çekileceği turnuva, ay sonunda başlayacak. Ümraniye Trabzon, Aydınspor, Taç ve Birleşik Vakıf futbol okulları arasındaki maçlar, lig usulü olarak Göztepe Futbol Okulu Sahası’nda oynanacak.

‘İki kupaya mecburuz’
    Antalyaspor’dan iki sezon önce Fenerbahçe’ye tartışmalı bir şekilde gelen, ancak bir türlü yeterince şans bulamayan Ali Bilgin, Almanya’dan mesaj gönderdi. Avrupa’da büyük hayal kırıklığı yarattıklarını kabul eden genç futbolcu, “Kötü başladığımız ligde son 10 haftada 26 puan toplayıp toparlandık. Aragones’in takıma katkısı çok büyük. İkinci yarıda her şey çok daha iyi olacaktır. Şunu çok iyi biliyoruz ki, kalan iki kupayı da almaya mecburuz” dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fenerbahçe´nin dünyaca ünlü yıldızı Roberto Carlos, ülkesi Brezilya´da düzenlenen bir yardım maçından sonra ilginç açıklamalarda bulundu.

Brezilya’da yardım maçında forma giyen Roberto Carlos, Fenerbahçe ile anlaşamaması durumunda Avrupa’da başka bir kulübe gidebileceğini açıkladı. Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü yıldızı Roberto Carlos, ülkesi Brezilya’da düzenlenen bir yardım maçında forma giydi. Büyük ilgi çeken gösteri maçında sarı-lacivertli takımın eski teknik direktörü Arthur Zico da sahaya çıktı.
    Maçtan sonra Brezilya basınının sorularını yanıtlayan Roberto Carlos, Avrupa’da 3-4 yıl daha top koşturmak istediğini açıkladı.
    Kendisini hâlâ güçlü hissettiğini kaydeden sambacı, “Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmem var, fakat benimle masaya otururlarsa 3-4 sezon daha oynamak istediğimi söyleyeceğim. Ancak anlaşamazsak başka bir Avrupa kulübüne gidebilirim. Kendimi daha emekli gibi hissetmiyorum” açıklamasını yaptı.
    Roberto Carlos, Brezilya’ya döndükten sonra bir yıl Santos takımının formasını giyip, jübile yapacağını da vurguladı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ankaragücü´nden Gökhan Emreciksin´in işini bitiren Fenerbahçe´de şimdi gözler Bursasporlu Sercan ve Ankarasporlu Özer´de. Kulüpleri her ne kadar vermek istemese de, iki oyuncuyu almak için ısrarlı girişimler sürdürülüyor.

SERCAN
    Nihat Özdemir takip ediyor

Kadroyu güçlendirmek için harekete geçen ve yaklaşık 10 gün önce Ankaragücü’nün 24 yaşındaki başarılı sağ kanat oyuncusu Gökhan’ın transferini bitiren Fenerbahçe’de artık tüm çaba, Ankarasporlu Özer ve Bursasporlu Sercan için. Ankaraspor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Gökçek, “Satmayacağız. Planlarınızı Özer’siz yapın” demesine karşın, bu oyuncuyu almakta kararlı olan Başkanvekili Nihat Özdemir, pazarlığı sürdürüyor.
    ÖZER
    Para ve futbolcu teklifi

Ankaraspor yönetimini ikna etmek için çaba harcayan Özdemir’in, Özer için bir miktar paranın yanı sıra, Can, Burak, Ali Bilgin, Yasin gibi futbolcuları teklif ettiği belirlendi. Bursaspor Yönetimi, “Bize gelen resmi teklif yok” demesine karşın, bu oyuncu için de girişimler sürüyor. Dün Gökhan Emreciksin’e imza attıran?Kanarya Gençlerbirliği’nden Erhan?Baydar’ı da takipte.
    Yalçın TÜRK-Yusuf DURSUN

Sayfa 127/187 İlkİlk ... 2777102117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137152177 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 5 Kullanıcı var. (0 Uye ve 5 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri