REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Konu: ^^FENERBAHCE org'den Haber^^

Kullanıcı Bilgi Menüsü

'2009 F.Bahçe'nin yılı olacak'

Semih Şentürk, kendi internet sitesinden yaptığı açıklamada sakatlığının tamamen geçtiğini söyledi. Lige verilen arayı iyi değerlendirdiği ifade eden Semih, "Güzel günler yaşatmaya hazırım. Gollerimle sahaya döneceğim günü özlemle bekliyorum" dedi. Sarılacivertli golcü, "Taraftarımız desteğini kesmediği sürece Türkiye Kupası'nı da, lig şampiyonluğunu da kazanırız. Bundan hiç şüphe duymuyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yıldırım'ın yoğun günü

Özel davet ile maça gelen başkan Aziz Yıldırım, Tokatspor'un kendilerini çok iyi ağırladığını söyledi. Tokat'a yeğeni Evren'i izlemeye gelen Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, maç öncesi Aziz Yıldırım ile ünlü Ballıca mağarasını gezdi. Maçı yönetici Turhan Şahin ve Divan Başkanı Yüksel Günay da izledi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Furkan ve Onur imza için geliyor

Sarı- lacivertlilerin her konuda anlaştığı Sakaryasporlu Furkan ve Onur, bu hafta içinde İstanbul'a gelerek imza atacak. Hakan Şükür'e benzetilen Furkan 18, orta saha oynayan Onur ise 17 yaşında. İki oyuncu da sezon sonuna kadar Sakarya'da oynamaya devam edecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Appiah'a bir talip daha!

Tottenham ile antrenmanlara çıkan Ganalı Stephen Appiah'a bir Premier Lig kulübü daha talip oldu.

Tribalfootball.com adlı internet sitesi, Newcastle United'ın başkanı Joe Kinnear'ın Stephen Appiah'a yaptığı teklifi yeniden verebileceğini iddia etti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fener tam kadro çalıştı

Fenerbahçe, Fortis Türkiye Kupası (D) Grubu'nda 18 Ocak Pazar günü Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bir günlük izinin ardından sürdürdü.

Teknik direktör Luis Aragones yönetiminde Samandıra Kamp Merkezi'nde gerçekleştirilen antrenmanda, sarı-lacivertli ekip uzun bir aradan sonra tam kadro çalıştı. Turkcell Süper Lig'in ikinci bölümü öncesi sakatlıkları bulunan futbolcuların iyileşmesi teknik heyeti sevindirdi.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda futbolcular, koordinasyonun ardından dönüşümlü olarak tempolu koşu ve pas çalışmaları yaptı. Kalecilerin takımdan ayrı çalıştığı antrenmanın sonunda, Emre ve Burak üst sahada ayak tenisi oynadı.

Futbolcuların neşeli göründükleri antrenman tamamlandıktan sonra, Kazım'ın yere yatıp dönerek yaptığı bir dansı, takım arkadaşı Vederson denemek istedi. Kazım'ın, hareketi kendisi gibi yapamayan Brezilyalı asıllı oyuncuya gülmesi çalışmaya neşe kattı.

Sarı-lacivertli ekibin antrenmanını yönetici Neşet Yalçın da izledi.

Fenerbahçe, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını bu akşam saatlerinde yapacağı günün ikinci çalışmasıyla sürdürecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Özer, sezon sonu Fener'de

"Devre arası Fener'e gelmeye hazırdım ama olmadı. Sezon sonu inşallah"

Benim için onurdur

Radyospor'a konuştu
    F.Bahçe'nin transferinde yüksek bonservis bedeline takıldığı Ankarasporlu Özer Hurmacı, sezon sonuna kadar takımda olduğunu açıkladı. Radyospor'a konuşan 21 yaşındaki oyuncu, "Teklif aldım. Fener'de oynamaya hazırdım ama olmadı; böyle istediler" dedi.

Çok isteyen beni alır
    Özer, şöyle devam etti: "Beni istemeleri gurur verici. Her zaman Fenerbahçe'nin emrindeyim. Bu benim için onur. Gerçekten bir takım bir futbolcuyla ciddi şekilde ilgilenirse alır. Şimdilik sezon sonunu bekliyorum. Kulübüm hangi takımla anlaşırsa o takımda oynarım."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Henüz erken

"İkisi de gelecekleri parlak yetenekli gençler. Ancak F.Bahçe'de oynamaları için daha erken, gelişimlerini tamamlamaları gerek".

F.Bahçe'nin bugün resmi sözleşme imzalatıp renklerine katacağı Sakaryaspor'un iki genci Furkan Aydın ve Onur Karakabak'ı, onları en iyi tanıyan kişiye sorduk. U-17 Milli Takımı'nın eski hocası Şenol Ustaömer, öğrencileri Furkan ve Onur'un gelecek vaat eden yetenekler olduğunu belirterek, "Ancak ikisi de bu halleriyle F.Bahçe'de kadroya giremez. Henüz gelişimlerini tamamlamadılar" dedi.

FURKAN SÜPER KAFACI
    Ustaömer,
    şu açıklamayı yaptı: "Furkan tipik bir santrfor. İyi kafacıdır. En iyi tarafı çok pozisyona girmesi. Üzerine düşülür ve teknik olarak kendini geliştirirse Türk futbolu iyi bir golcü kazanır. Onur hem sol bek hem de orta saha oynuyor. Çok büyük yıldız olabilir. Şansı Furkan'dan fazla. Abdülkadir de benim öğrencim. Yetenekli, ahlaklı, kişilikli bir genç. Ama onun için de henüz erken."

Muhammet ŞAHİNTAŞ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sistem büyük ölçüde oturdu

Kaptan, "Uyum sorunu ve beraberinde gelen zorlukları artık yaşamayacağız" diye konuştu.

SORUNLARI ÇÖZDÜK
    F.Bahçe kaptanı Alex de Souza gelecek için umutlu konuştu ve ligin 2.yarısının kendileri için daha farklı geçeceğini söyledi. Brezilyalı yıldız, kendi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Aragones'in sistemine alıştık. Artık uyum sorunu ve beraberindeki zorlukları yaşamayacağız. Yeni yılda daha pozitif bir takım olacağız" dedi.

AVRUPA'DA DEVAM
    Yeni transferler Gökhan Emreciksin ve Abdülkadir Kayalı'nın ise çok kaliteli oyuncular olduğunun altını çizen Alex, kadro olarak daha güçlü olduklarını savundu. Öte yandan Alex, Brezilya'da bir gazetedeye yazdığı köşe yazısında şu itirafta bulundu: "Futbola Avrupa'da devam edeceğim. Çünkü ailem için en doğrusu bu."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dede bir numara

Uluslararası Futbol Tarih ve İstatistikleri Federasyonu, 2008'in en başarılı hocası olarak Aragones'i seçti. İspanya'yı Avrupa şampiyonu yapan Aragones'i, Rusya'yı çalıştıran Hiddink takip ederken, ay-yıldızlı ekibimizi Avrupa üçüncülüğüne taşıyan Fatih Terim, sıralamada üçüncülükte yer buldu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Maldo'ya talip çıktı

Brezilya'nın Palmeiras ekibinin, F.Bahçe'nin Şilili oyuncusu Maldonano'nun peşinde olduğu iddia edildi. Diario Popular gazetesi, Palmeiras'ın hocası Luxemburgo'nun eski damadı Maldonado'yu istediğini yazdı. Luxemburgo'nun, yardımcısı Figer'i bu iş için Türkiye'ye gönderdiği belirtildi.

Sayfa 133/187 İlkİlk ... 3383108123124125126127128129130131132133134135136137138139140141142143158183 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 5 Kullanıcı var. (0 Uye ve 5 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri