REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 145/187 İlkİlk ... 4595120135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155170 ... SonSon
1862 sonuçtan 1.441 ile 1.450 arası

Konu: ^^FENERBAHCE org'den Haber^^

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fener'e bir branş daha

F.Bahçe Kulübü Yüzme Şubesi bünyesinde senkronize yüzme grubu kuruldu. Senkronize takımı, bugün başlayacak Türkiye şampiyonasında boy gösterecek. Antrenör Emin Gökalp Baş, "Hedefimiz bu branşta da zirve" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fener'e dönmek istiyorum
    Geçen sezon sonunda, Fenerbahçe'nin sözleşme uzatmaması üzerine, İspanya'nın Real Betis kulübüne transfer olan Mehmet Aurelio, bu kararı nedeniyle büyük pişmanlık yaşıyor. Atv Spor Müdürü Selçuk Manav'a samimi açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcunun birbirinden çarpıcı sözleri şöyle: "Çok mutlu olduğum Fenerbahçe'den ayrılmak istemediğim halde olayların gelişimi beni Real Betis'e taşıdı. Aslında İspanya'da her şey çok güzel başladı. Kulübüm, takım arkadaşlarım ve taraftarlar bana gerçekten büyük ilgi gösterdiler. Ben de başarılı olmak için elimden geleni yaptım. Aldığım paranın karşılığını tam olarak vermeye çalıştım."

"Real Betis'te ortaya koyduğum başarılı performans nedeniyle bana "İmparator" lakabı takıldı. Fakat daha sonra işler kötü gitmeye başladı. İstediğimiz sonuçları alamadık. Ligde durumumuz pek iyi değil. Küme düşme hattındayız. Dönüp geçmişe baktığımda, F.Bahçe'den ayrıldığım için pişman olduğumu söyleyebilirim. Orada çok güzel günlerim geçti. Hayatımın sonuna kadar unutmayacağım mutluluklar yaşadım. Kalbimin yarısı Brezilya'ya, yarısı Türkiye'ye ait. Doğrusunu söylemek gerekirse burada çok mutlu değilim. F.Bahçe'deki ortamı arıyorum. Eğer F.Bahçe'den bana çağrı gelirse hemen kabul ederim ve gider Betis'li yöneticilerle konuşurum."
    SELÇUK MANAV

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hücum emri

Teknik direktör Luis Aragones bugün G.Antepspor karşısına takımı sahaya büyük ihtimalle çift forvetle sürecek. Yaşanan gol kısırlığı nedeniyle böyle bir karar alan İspanyol çalıştırıcı, Güiza ile Semih'e aynı anda görev verecek. Zirve yarışına devam etmek isteyen ve takımına "hücum" emri veren Luis Aragones, bu durumda orta sahadan bir ismi yedek kulübesine çekecek. Bu oyuncular büyük ihtimalle Uğur Boral veya Emre Belözoğlu'ndan biri olacak.

En az iki değişiklik
    İspanyol hocanın son anda fikir değiştirip tek forveti tercih etmesi halinde ise Güiza daha ağır basıyor. Ancak Semih'in de şansı yok değil. Bursa ile oynanan kupa maçında Güiza'yı yedek oturtup Semih'i oynatan Aragones, bugün de böyle bir seçime gidebilir. Bursaspor maçının kadrosuna alınmayan Alex'in de takıma dönmesi bekleniyor. Böylece Aragones çift forvet ve Alex tercihleri nedeniyle son maçın kadrosunda en az iki değişiklik yapacak.
    Deniz DERİNSU

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şansımız yüksek

"Şampiyonluğa oynayan her takım puan yitirecek Özellikle zirvedeki maçlar 6 puan değerindedir".

Yenilgi bizi bitirmez
    Aragones 4-5 takımın şampiyonluğa oynadığı bir ligde dengelerin her hafta değişebileceğini söyledi. İspanyol hoca, şampiyonluk şanslarıyla ilgili yaptığı genel değerlendirmede şu görüşlere yer verdi: "1 yenilgi ile dünyanın sonu gelmez. Aynı şekilde hiçbir galibiyeti de abartmamak gerekir. Bakıldığında şu anda 5 takım şampiyonluk için yarışıyor. Her maç final niteliğinde."

Rakipler de kaybediyor
    Zirve takımları arasındaki mücadelede her maçın 6 puan değerinde olduğunu da belirten İspanyol çalıştırıcı şöyle devam etti: "Biz de zaman zaman kayıplar yaşayacağız. Trabzon maçı da bunlardan biri oldu. Ancak unutulmasın, rakibimiz de şampiyonluğa oynuyor ve onlar da puan kaybetti. Böyle devam ettiği sürece F.Bahçe'nin şansının yüksek olduğunu söyleyebilirim."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aşk yakar

Milli futbolcu, yine dönüş mesajları verdi: Fenerbahçe beni çok mutlu ediyor. Yarın ne olacağı hiç belli olmaz

Aşk yakar

Milli futbolcu, yine dönüş mesajları verdi: Fenerbahçe beni çok mutlu ediyor. Yarın ne olacağı hiç belli olmaz.

Benzer ifadeler
    Mehmet Aurelio, Fenerbahçe'yi bir türlü unutamıyor. Real Betis'te aradığı ortamı bulamayan Aurelio, sürekli olarak dönmekten söz ediyor. Atv Spor Müdürü Selçuk Manav'la yaptığı söyleşide Fenerbahçe'den ayrıldığı için pişman olduğu yönünde mesajlar veren milli futbolcu, yine benzer ifadeler kullandı. Aurelio, Anadolu Ajansı'na verdiği demeçte, "Fenerbahçe beni mutlu ediyor" ifadesini kullandı.

Bir işaret yeter
    Eski takımı Fenerbahçe'yi yakından takip ettiğini söyleyen Aurelio, "Kazandığını görmek beni mutlu ediyor. Çünkü Fenerbahçe'de çok iyi arkadaşlarım var" açıklamasında bulundu. Ay-yıldızlı futbolcu, geleceği ile ilgili soruya ise 'davetkâr' bir yanıt verdi: "Yarın ne olacağı belli olmaz. Geleceği şimdiden konuşmak çok zor." Öyle görünüyor ki kalbi hâlâ Fenerbahçe için atan Aurelio'ya bir işaret yetecek!

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben son sözü söylemiştim

"Yöneticilerimize 'Kalmak istiyorum' demiştim. Umuyorum ki anlaşabiliriz".

Söz vermedim
    Fenerbahçe'nin henüz sözleşmesini uzatmayı başaramadığı, Juventus, Lazio, Newcastle United ve son olarak da Benfica'nın talip olduğu Lugano, hakkındaki merak edilenlere açıklık getirdi. Uruguaylı oyuncu, Avrupa'nın birçok ünlü kulübünden teklif aldığını, ancak kimseye hiçbir konuda söz vermediğini söyledi.

Vaktimiz var
    İstanbul, Fenerbahçe ve Türk insanını çok sevdiğini belirten Lugano, "Daha önce de söyledim, ben Fenerbahçe'de kalmayı istiyorum, bunu yönetime de söyledim. Görüşmeler sürüyor. İki tarafın da çıkarı önemli. Daha önümüzde vakit var, umarım anlaşırız. Yine tekrar ediyorum; Fenerbahçe'de kalmak istiyorum" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ligin gol rekoru Antep maçında

F.Bahçe ile G.Antep bugün 46. kez karşı karşıya gelecek. Daha önceki 45 maçta F.Bahçe 29, G.Antep 9 galibiyet aldı. İstanbul'daki maçlarda da F.Bahçe'nin 19-1 üstünlüğü var. Ligin gol rekoru da (Bir maçta 12 gol) iki ekip arasındaki maçta kırıldı. 1991-92 sezonunda İstanbul'daki maçı F.Bahçe 8-4 kazanmıştı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Daum, Selçuk'un peşinde

Köln'ü çalıştıran Fenerbahçe'nin eski hocası Daum, henüz sözleşmesini uzatmayan Selçuk Şahin'e göz koydu. Daum, Hertha Berlin'in de gündeminde olan Selçuk'la sürekli dirsek temasında.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cottbus ya da Konya

Transferin bitmesine 2 gün kala Tümer'in talipleri arttı. Alman Bild gazetesi, Bundesliga ekiplerinden Energie Cottbus'un Tümer'i kiralamak istediğini yazdı. Sarı-lacivertli oyuncuya Konyaspor'un da talip olduğu öğrenildi. Tümer, hiçbir kulüple anlaşamazsa Fenerbahçe'de kalacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İmzalar yakında

Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, iç transferde fire vermek istemediklerini söyledi. Sarı-lacivertli yönetici, "Yıldızlarımızı kimseye kaptırmayacağız. Hepsi de zamanı gelince imzaları atacak" açıklamasını yaptı.

Sayfa 145/187 İlkİlk ... 4595120135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155170 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 8 Kullanıcı var. (0 Uye ve 8 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri