REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 147/187 İlkİlk ... 4797122137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157172 ... SonSon
1862 sonuçtan 1.461 ile 1.470 arası

Konu: ^^FENERBAHCE org'den Haber^^

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Deivid Aragones'e isyan etti

Yürüyenleri sahada tuttu koşanları çıkardı
    Gaziantepspor maçında oyundan alınmasına tepki gösteren Fenerbahçe'nin golcüsü Deivid olay yaratacak açıklamalarda bulundu. Brezilyalı futbolcu, "Benim 90 dakikalık gücüm vardı. Ancak Aragones yürüyenleri sahada tutmayı tercih etti. Sahada benden daha kötü oynayanlar vardı" dedi. Deivid'in hangi futbolcuları kastettiği büyük merak konusu oldu.

Sambacı isyanı

"Benim 90 dakika oynayacak gücüm vardı. Ancak Aragones yürüyenleri sahada tutmayı tercih etti".

Tercih çok yanlıştı
    Alex'in ilk 11'e girmesiyle G.Antep maçında yeniden sağ kanada çekilen Deivid, oyundan alınmasına çok sinirlendi. Brezilyalı yıldızın teknik direktör Aragones'e tepki göstermesi gözlerden kaçmadı. Deivid daha sonra ise hareketinin doğru olmadığını belirterek, "Yine de ben çıkmamalıydım" dedi.

Kimleri kastetti
    Kötü oynamadığını savunan Deivid de Souza şunları söyledi: "Elbette karar hocamızındır. Ancak 90 dakikayı, hem de üst düzey oynayarak çıkaracak gücüm vardı. Buna rağmen Aragones, fizik olarak düşmüş, yürümeye başlayanları sahada tuttu. Ben kazanma hırsı hep üst düzeyde olan biriyim. Hırsımdam böyle davrandım."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Juventus'a gider

Çizme ekibinin yaptığı teklifi doğrulayan Çilek, "F.Bahçe izin verirse, Semih'in gönlü Juve'ye gitmekten yana" diye konuştu.

Yuvadan uçuyor mu
    Aragones'in Güiza'nın arkasında yedek beklettiği Semih Şentürk yuvadan uçuyor mu? Milli futbolcunun menajeri ve aynı zamanda avukatı olan Şenol Çilek, Juventus'un yaptığı transfer teklifini doğrulayarak, "Sezon başında Fiorentina, ardından da Juve, Semih'i istedi" dedi.

Fener 'evet' demeli
    Çilek, Semih'in öncelikli tercihinin Fenerbahçe olduğunu belirterek, "Ancak Fenerbahçe, Juventus'la görüşüp anlaşırsa, Semih de İtalya'ya gider. Kulüpler el sıkışırsa Semih'in gönlünde Juventus var" açıklamasını yaptı. Semih'in Fenerbahçe ile sözleşmesi 31 Mayıs 2010'da bitiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaparsam vermem

Aragones'in ligde henüz şans vermediği Gökhan Emreciksin, "Beklemeyi bilen biriyim ve basamakları yavaş yavaş çıkmaktan yanayım. Bence böylesi daha iyi" diye konuştu. Sarı-lacivertli oyuncu, "Yedeklik kariyerimde yabancı olmadığım bir durum. Ama formayı kapınca bir daha hiç geri vermedim" dedi. Gökhan, Abdülkadir'in ise Gerrard'dan daha iyi olacağını savundu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rakiplerin ajanı mısın?

F.Bahçe, Aragones'in yanlış tercihleri yüzünden kan kaybetmeye devam ederken camianın sabrı da taştı. Yönetimden bazı isimler, "Bu hocayla işimiz çok zor" derken taraftarlar da forumlarda İspanyol çalıştırıcıya veryansın etti. Taraftarlar en çok Güiza'nın sahada tutulmasına kızıyor.

Forumlarda konuşulanlar şöyle: "Güiza'dan prim mi alıyorsun ki sürekli 11'de. Josico'yu transfer ettin, ondan da mı pay aldın? Semih'e ancak zor durumda kalırsan sarılıyorsun. Transfer istemediğin için mi Gökhan Emreciksin'i oynatmıyorsun? Kovulmak için mi böyle yapıyorsun?"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Marca: Aragones fırsat tepti

İspanyol basını F.Bahçe'nin G.Antep beraberliğini, "Aragones fırsat tepti" diye yorumladı. Marca gazetesi, "F.Bahçe lidere yaklaşma şansını kaybetti" yorumu yapılırken lider Sivasspor'un puan kaybettiği haftada Alex'in golünün bir puanı kurtardığını yazdı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aranan kan benim

Sarı-lacivertlilerin yeni transferi Abdülkadir Kayalı, Fenerbahçe dergisine verdiği röportajda, tipik bir ön libero olduğu söyledi. 18'lik genç yetenek, "Baskı altında rahat oynuyorum. İki ayağımı da kullanırım. Oyun kurucu özelliklerim de iyidir" diyerek ön liberoda aranan kan olduğu mesajını verdi. Abdülkadir, kendine çok güvendiğini, kısa sürede takıma girmek istediğini sözlerine ekledi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

'Sabrımız taştı' diyen KFY'den Şen'e çağrı

F.Bahçe'nin taraftar gruplarından Kill For You (KFY), başkan Aziz Yıldırım'ı hedef alan bir bildiri yayınladı. "Yıldırım'ı artık başkan olarak tanımıyoruz" ifadelerinin yer alan bildiride şöyle dendi: "Artık dayanma sınırlarını aştık. Taraftar olarak üstümüze oynanan oyunlarda son noktaya gelindi. Ali Şen başkanımıza seslenmek istiyoruz; F.Bahçeliler birbirlerine düşmek üzere. Bu durumu ancak siz engellersiniz sayın Şen. F.Bahçeliler olarak sizden bunu bekliyoruz."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Semih'e ilk 11 göründü

Güiza'nın G.Antep maçını da boş geçmesi ve taraftarın onu ıslıklaması gözleri Semih'e çevirdi. İspanyol hocanın Bursaspor kupa maçında Semih'i ilk 11'e alacağı öğrenildi. Aragones çift forvette karar kılarsa Güiza yedek kulübesinden kurtulup Semih'in partneri olacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

F.Bahçe 7 sıra düştü

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun "dünyanın en başarılı takımları" değerlendirmesinde F.Bahçe, 36. sırada yer aldı. Kanarya bir önceki ay 29. sıradaydı. G.Saray 6 sıra gerileyerek 55. sırada kalırken, Beşiktaş 110'unculuktan 125. sıraya düştü. Sivasspor 215, Trabzon 326. sırada.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

'Josico bitti' iddiası

Gaziantepspor maçında oyuna girdikten 3 dakika sonra sakatlanıp sahayı terk eden Josico'nun dün Acıbadem Hastanesi'nde çekilen MR'ında sağ arka adalesinde kısmi yırtığa rastlandı. Sezonu kapamış olabileceği belirtilen İspanyol oyuncunun futbol hayatının da tehli***e girdiği iddia edildi.

Sayfa 147/187 İlkİlk ... 4797122137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156157172 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 7 Kullanıcı var. (0 Uye ve 7 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri