REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 164/187 İlkİlk ... 64114139154155156157158159160161162163164165166167168169170171172173174 ... SonSon
1862 sonuçtan 1.631 ile 1.640 arası

Konu: ^^FENERBAHCE org'den Haber^^

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu lig her şeye açık

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, şampiyonluk ümitlerini yitirmediklerini söyledi. Ligde her an her şeyin olabileceğini belirten Mosturoğlu, "Umutsuzluğa kapılmıyoruz. Kimin kimi yeneceği belli değil. Sivas'ı devirirsek tüm dengeler değişebilir" şeklinde konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mendiondo'nun evi soyuldu

F.Bahçe'nin yardımcı antrenörü Cesar Mendiondo'nun İstanbul'daki evi soyuldu. Hırsızların, Mendiondo'nun evinden yüksek miktarda para, 2 adet bilgisayar ve İspanya Futbol Federasyonu'nun kendisine hediye ettiği saati çaldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beni yaralamaz

Kaptan Alex, hakkındaki ağır eleştirilerin kendisini yaralamadığını ancak Fenerbahçe'ye zarar verdiğini söyledi. Kaptan, "Benim adımın geçtiği köşe yazılarının daha çok okunduğunu duyuyorum. Onların adına sevindirici! Eleştiriye açığız ama mantıklı olmak lazım. Başarısızlığın sorumluluğu eşit paylaşılmalıdır. Ben kendi payıma düşeni zaten alıyorum" diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fark atacağız

Fenerbahçe savunmasının sağ kanattaki başarılı ismi Gökhan Gönül, Sivas ile sahalarında oynayacakları lig maçını kazanacaklarını belirtti. Genç futbolcu, "Büyük maçları daha iyi oynuyoruz. Rakibimizin gücü belli ancak galip gelen taraf biz olacağız" ifadesini kullandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Baskılı oynamıyoruz

G.Birliği maçında sergilediği kötü futbolla morali bozulan Semih, yenilgiyi rakip üzerinde yeterince baskı kuramamaya bağladı. Milli futbolcu, "Böyle olunca benim de etkim azalıyor" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İki güzel haber

Fenerbahçe'de sakat oyunculardan iyi haberler geliyor. Edu ve Selçuk Şahin'in iyi durumda olduğu, Sivasspor maçına yetişebilecekleri kaydedildi. İki futbolcu da kondisyon ve idman açıklarını kapatmaya çalışıyor. Edu, kendini iyi hissettiğini belirtirken, sarı-lacivertlilerin bir diğer sakatı Daniel Güiza'nın ise durumunun hâlâ belirsizliğini koruduğu ifade edildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Stat muhteşem

Ambians olarak Şükrü Saracoğlu Stadı'nın Avrupa'nın 1 numarası olduğunu kaydeden Daniel Güiza, taraftara da övgüler yağdırdı. Golcü futbolcu, "Fenerbahçe'nin taraftarı gibi taraftar olduğuna inanmıyorum. Şükrü Saracoğlu'nun atmosferi inanılmaz" açıklamasını yaptı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiye'ye övgü

Avrupa Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı'nı yakından takip ettiğini de kaydeden İspanyol yıldız, "Bütün maçlarını izledim. Çok iyi performans ortaya koydular. Dünya Kupası yolunda oynayacağımız maçlarda bizi en çok zorlayacak takım Türkiye'dir" görüşünü belirtti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kapsama alanında

Avea ile mobil telekominikasyon işbirliğine giden Fenerbahçe kulübü, Fenercell'i taraftarlarının kullanımına sundu. İşbirliği anlaşmasına imza atan İletişim A.Ş'den sorumlu asbaşkan Ali Koç, "Hedefimiz 1 milyon abone ve yıllık 20 milyon TL gelir" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Biletler satışta

Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçında, Sivasspor ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıktı: Telsim ve Migros Kale Arkası Tribünü: 44 TL, Fenerium Üst H-IE Blok: 88 ve 132 TL, Fenerium Alt G-B-F-C-E Blok: 143, 195 ve 215 TL

Sayfa 164/187 İlkİlk ... 64114139154155156157158159160161162163164165166167168169170171172173174 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 3 Kullanıcı var. (0 Uye ve 3 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri