Gökhan yine Önder'e bağlı
Aragones'in Beşiktaş derbisinde sürpriz bir şekilde stoperde görev verdiği Gökhan Gönül, Denizlispor maçında da aynı görevi üstlenebilir. Kart cezası sona eren ancak sakatlığı bulunan Önder'in iyileşememe riski var. Teknik direktör Luis Aragones, Önder'in sakatlığının geçmemesi durumunda, Beşiktaş karşısında başarılı olan Ali Bilgin, Gökhan, Yasin ve Carlos'tan oluşan defansı bozmayacak.
Fenerbahçe günlüğü
Başkanın adamı!
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, derbide iyi bir performans sergileyip bir de asist yapan Ali Bilgin'i maçtan sonra özel olarak tebrik etti. Yıldırım, "Sana her zaman güvendim. Böyle oynamaya devam et" diyerek genç futbolcuyu övdü.
Fener'de yerim yok
Aragones'in defanstaki üç eksiğe rağmen derbide görev vermediği Can Arat, ağır bir travma geçiriyor. Tüm umutlarını yitiren sarı-lacivertli oyuncunun, arkadaşlarına "Benim bu saatten sonra Fener'de yerim yok. Sezon sonu gidiyorum" dediği öğrenildi.
En ucuz bilet 44 TL
Fenerbahçe'nin Denizlispor ile evinde oynayacağı 31. hafta lig maçının biletleri bugünden itibaren satışa çıkıyor. Telekom ve Migros kale arkası biletleri 44 TL olarak açıklanırken, Fenerium tribünlerinin biletleri ise 88 TL ile 215 TL arasında değişiyor.
Fener Koleji iyi başladı
İstanbul'daki Dünya Liselerarası Basketbol Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden Fenerbahçe Koleji, turnuvanın ilk gününde Macaristan temsilcisini 74-48 devirdi. Fenerbahçe Ülker Küçük Erkekler Takımı ise G.Saray'ı 69-62 yenip Türkiye üçüncüsü oldu.

Teşekkur:
Alıntı

Yer imleri