REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: sunny 8020 12.c1.a5 acil yardım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sunny 8020 12.c1.a5 acil yardım

arkadaşlar acayip bi durumla karşılaştım yardımlarınızı bekliyorum evi taşımıştım antenimin bir tanesini hotbirite ayarladım sinyal seviyesi 95-98 arası ancak fta kanallarında no/av şifreli kanallarda kanalın şifresini yazıyo bende yeniden taratayım dedim bu seferde arap kanalları buluyo üstelik hotbiritte olmayan kanallar acaba neden bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı asa3 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar acayip bi durumla karşılaştım yardımlarınızı bekliyorum evi taşımıştım antenimin bir tanesini hotbirite ayarladım sinyal seviyesi 95-98 arası ancak fta kanallarında no/av şifreli kanallarda kanalın şifresini yazıyo bende yeniden taratayım dedim bu seferde arap kanalları buluyo üstelik hotbiritte olmayan kanallar acaba neden bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
    slm arkadaşım büyük ihtimalle anten,n 26 derece arabsatta ayarlı veya büyük ihtimalle 7 derece batı nilesata ayarlamışsın dır benimde başıma geldi oda ben satlokla ayarladım aynı fırakans nilesattada varmış acelem vardı ayarladım istanbul dısına cıktım bir hafta son ra geldim adam geldi çekmiyor dedi gittim baktım sinyal var tarattım arab kanalları geldi yukarıdan antenden yeniden ayar yaptım düzeldi sende 12476 /h/27500.roj tv üzerinden makinanı ayarla bulursun saygılar kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım teşekkürler bağlantı yoktu daha yeni geldi dediklerini akşam deneyeceğim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri