REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 18/40 İlkİlk ... 8910111213141516171819202122232425262728 ... SonSon
399 sonuçtan 171 ile 180 arası

Konu: Redline Gelen Güncellemeleri Buradan Paylaşalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende de kanallar açmıyor. multi ve belgeseller. redline a dönüş yaptım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart redline cs 100x de YARDIM ve DİKKAT

cihaz önceden inxtc yi açıyordu fakat son bir haftadır keylerle herkes açarken bizde ne güncelleme nede keyleri yazarak açılmıyor.sebebi nedir ya redline ilgisizlik yapıyor yada biz keyleri giremiyoruz yarduımcı olunursa sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw arkadaşlar bir yardım istedik .bu konuların uzmanı üstadlar çok burada.önceden sunny vardı şimdi redline aldım her şeyi açıyordu son dönemde açmaz oldu.neyse olumlu veya olumsuz yardımcı olsanızda bende keylerle uğraşıp durmasam identlermi farklı,uydu yazılımımı gerekiyor yada manuel nasıl bir düzende girerim.saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bendede aynı cıhaz var bende inxtc hic acmadı son donemde eurosportlardada problem var uydudan guncelledıgınde acamıyosan ellerle hiç *** girme bence
    günlük degmez inxtc kanalı bende hiç olmadı privete ***** yeter baska kanal arama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

INXTC (FREE-X DELİGHT) kanalını seyredemeyen Redline CS serisi sahibi arkadaşlar lütfen şunları sıra ile yapsın:

1- İlk önce Menü tuşunu kullanarak *** listesine girin.

2- *** listenizde Constant CW bölümde eğer varsa mevcut olan INXTC (FREX-X DELİGHT) keyini siliniz.

3- Daha sonra Constant CW *** listenin son sırasına inin.

4- Kumandanızın Kırmızı tuşuna basarak ekle yapınız.

5- Gelen pencerede sırasıyla;

000000 00 ED F9 0D F3 A1 F3 56 EA
    000000 00 6D A9 B3 C9 22 7B 0A A7

şeklinde güncel keyi giriniz. umarım keyler hala aktiftir..

6- Daha sonra Constant CW *** listesinin en son sırasına eklediğini isimsiz keyin üstüne gelip kumandanın Mavi tuşuna basarak kanalın ismini girip Kırmızı tuşla kaydedip bu menüden çıkın.

ve kanalı izleyin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kemal1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    INXTC (FREE-X DELİGHT) kanalını seyredemeyen Redline CS serisi sahibi arkadaşlar lütfen şunları sıra ile yapsın:

1- İlk önce Menü tuşunu kullanarak *** listesine girin.

2- *** listenizde Constant CW bölümde eğer varsa mevcut olan INXTC (FREX-X DELİGHT) keyini siliniz.

3- Daha sonra Constant CW *** listenin son sırasına inin.

4- Kumandanızın Kırmızı tuşuna basarak ekle yapınız.

5- Gelen pencerede sırasıyla;

000000 00 ED F9 0D F3 A1 F3 56 EA
    000000 00 6D A9 B3 C9 22 7B 0A A7

şeklinde güncel keyi giriniz. umarım keyler hala aktiftir..

6- Daha sonra Constant CW *** listesinin en son sırasına eklediğini isimsiz keyin üstüne gelip kumandanın Mavi tuşuna basarak kanalın ismini girip Kırmızı tuşla kaydedip bu menüden çıkın.

ve kanalı izleyin..
    çok sağol arkadaşım teşekkürler .keyler aktif olduğunda deneyeceğim.alakana tşk.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saolasın kardes hepsi acıyor ama freexdeligt yok diğerleri gayet iyi bi problem yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1.87---cs100 x cihaz için yeni yazılım yükledim uydudan. fakat keyleri güncellemiyor ve şifreli kanallar açılmıyor. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beyler benim sizden redline RL-10CSX cihazım var uydudan güncelleme yapıyoruzda ben bu cihazda SATCODX den updade yapılmasından birşey anlamadım hangi uydudan türksatdanmı yoksa hangi uydudan updade yapacağız beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim yada nasıl yapacağımızı izah ederseniz sevinirim tüm supersatforum yönetici ve üyelerine selamlar SENSİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    beyler benim sizden redline RL-10CSX cihazım var uydudan güncelleme yapıyoruzda ben bu cihazda SATCODX den updade yapılmasından birşey anlamadım hangi uydudan türksatdanmı yoksa hangi uydudan updade yapacağız beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim yada nasıl yapacağımızı izah ederseniz sevinirim tüm supersatforum yönetici ve üyelerine selamlar SENSİ
    usta türksat uydusu üzerinden güncelleme yapacaksın..

Sayfa 18/40 İlkİlk ... 8910111213141516171819202122232425262728 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri