REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 24/41 İlkİlk ... 141516171819202122232425262728293031323334 ... SonSon
407 sonuçtan 231 ile 240 arası

Konu: Redline Gelen Güncellemeleri Buradan Paylaşalım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 1.66 yazılımı uyduda

arkadaşlar redline 1.66 yazılımı uyduda bilginize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgilendirme için teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart REDLINE POLSATve D+ kanalları açık

selam arkadaşlar REDLINE cihazlar için POLSAT ve D+ kanallarını açan yeni *** dosyası uyduya gönderilmiştir uydudan *** güncellemesi yaparak bu kanalları izleyebilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart REDLINE D+ ve POLSAT AUTO

Selam arkadaşlar REDLINE CS-100X cihazlar için 1.67 RL-10CSX cihazlar içinde 1.95 yazılımını uydudan alarak D+ ve POLSAT kanallarını AUTO olarak izleyebilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs 1.67 yazılım auto çalışıyormu.?Çalışmıyormu.?

arkadaşlar,ben redline csx100 cihazıma yeni yazılım olan 1.67 dün indirdim ama D+ ların oto olarak açtıgını malesef görmedim şuanda oto varmı yokmu yetkili arkadaşlar net bir yanıt verirse sevinirim yoksa benden kaynaklanan bir hatamı var.ilgilenen herkeze şimdiden teşekürler.saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Redlien temsilcisi ve satısıcı kadir bey bu sorunuza yarın cevap verebilir Siz d+ larda bekledikten sonra cihazı fişten cekin tekrar takın ozaman acar cunki tpslerde o sekilde çözuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Redlien temsilcisi ve satısıcı kadir bey bu sorunuza yarın cevap verebilir Siz d+ larda bekledikten sonra cihazı fişten cekin tekrar takın ozaman acar cunki tpslerde o sekilde çözuyor
    ilginize teşekürler.ama dediğiniz işlemi bende biliyorum ve denedim sonuç aynı.
    *** günceleme yaptırıyorum oda bulunamadı olarak çıkıyor. yarın inşallah sorunumu ilgili arkadaş ile çözeriz.iyi çalışmalar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın serkan yılmaz.dün sormuş oldugum sorunuma hala bir cevap alamadım.kadir bey acaba bakmadımı veya görmemiş olabilirmi?
    tekrar yazmamın sebebi budur inşallah enkısa zamanda ilgilenen olur.
    diger redline kullanıcısı arkadaşlardan da yardım bekliyorum.saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende daha önce eurosport turkler gösteriyordu yeni yazılım yükledikten sonra göstermemeye başladı 5-6 gündür de göstermiyor sorun benden mi yoksa cihazdan mı(CSX 100) kaynaklanıyor yardımcı olursanız sevinirim. şuan itibari ile astra daki d+ ve polsatlar da açmıyor.sadece tps ler kaldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeni yazilim

arkadaşlar REDLINE cihazlar için yeni yazılım uyduya gönderilmiştir CS-100X için 1.68 RL-10CSX içinde 1.96 yazılımı

Sayfa 24/41 İlkİlk ... 141516171819202122232425262728293031323334 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri