Teşekkur: 0
Bir üst mesaja ekledim @fethiye1
Cok sagol arkadas
bu redlineciler bır bırıne cok tesekur ederler bu redlinenın 18500 13500 14500 bu modellere ne hıkmetse yazılım falan cıkmıyor bırde bu dedıgım cıhazlarda 2010 senesıne kadar bazı kanalları cozecektı malesef oda yok
Redline ar_ge ekibi senin yazdığn modelere yazılım çıması konusuna şu cavabı hep veriyorlar söz konusu cihazların altyapısı fransız bir firmaya ait olduğunu sözkonus firmanında destek vermediğini buna rağmen redline olarak ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söylüyorlar cs serisi cihazlarda ise durum tam tersidir tüm altyapısı kaynak kodları vs hepsi redline firmasına ait yani tümüyle türklerin elinde olan bir seri ve bu serinin yazılım sıkıntısının asla olmayacağını belirtiyorlar
2010 yılına kadar izleneceği söylenen yayınlarda ise malesef mağdur olan son kullanıcı ama satıcılarında bir suçu yok çünkü bu taahüdü ver netion firmasıdır umarım en yakın zamanda giderilir
Konu serhat15 tarafından (11-01-2008 Saat 17:54 ) değiştirilmiştir.
No longer just a minute
REDLİNE YETKİLİLERİNDEN DUYURU
Değerli REDLINE Bayileri , Yetkili Teknik Servisleri ve siz değerli REDLINE dostu Son kullanıcılarımız Sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve bazı önemli yenilikleri devreye almak amacı ile eski server ve sinyal göndericiler değiştirilmektedir.Bu değişim işlemlerinin kaç gün süreceği hakkında sizlere gerekli bilgi 10 Şubatta verilecektir.REDLINE Bayileri , Yetkili Teknik Servisleri ve siz değerli REDLINE dostu Son kullanıcılarımız her zaman olduğu gibi avantajlı olmaya devam edeceksiniz.
Anlayışınız için Teşekkür ederiz. Lütfen 10 Şubata kadar bizden gelecek duyuruyu bekleyiniz.
Saygılarımızla ÖZ-KA ELEKTRONİK Bursa REDLINE Bölge Bayii-Yetkili Servisi
redline gibi kaliteli cihazların yenilik açılımlarını her zaman bekliyor ve hizmetlerin devamını diliyorum.başarılar
teşekkürler redline yetkilileri bende deli olmak üzereydim güncelleme tpsinde sinyal yok bazen geliyor bazen kayboluyor birde sizden ricam redline cs10x lerde aynı tp yi 3-5adet alıyor aynı kanaları iki kere tarıyor lütfen sizden ricam buna bir çare en büyük redline başka tanımam çok cihaz kullandım redline gibisi yok sadece menü yazılım hatası var saygılarımla SENSİ![]()
tesekkürler...
yaw kardeşim bende ne oldu diyordum redline.bekliyorum 10 şubatı![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri