REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/40 123456789101126 ... SonSon
399 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Redline Gelen Güncellemeleri Buradan Paylaşalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Redline Guncel Yazılımlar(Lütfen Başka Topic AÇmayınız)

Redlİne GÜncel Yazilimlar
    Konu Admin tarafından (09-01-2008 Saat 01:57 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Redline UYDUDAN GÜNCELEME SİSTEMİ HAKKINDA AÇIKLAMA

Önemli Duyuru
    Uydudan Güncelleme Sistemi Hakkında

Sayın redline 13500 ve 14500 kulanıcıları, cihazlarınızın özeliği olan uydudan up date (OTA) sistemi pazara satışa sunduğumuz günden bugüne kadar tamamen bu sistem uygun ve bu özelik aktif çalışmaktaydı

2005 yılının ilk yarısından beri çalışmaktaydı ama hotbird uydusundaki OTA sistemi neotion users grup tarafından hack edilmiş ve cihazlarımıza tamamen uygun yazılımlar atılıyordu tabi bu yazılımlar kulanıcılara rahatlık ve daha çok kanal izleme olanağı sağlamıştır daha sonra neotion firması tarafından OTA servisinin güvenlik açıkları açıkları tamamen kapatılmış ve halen sadece neotion firması tarafından sağlanan official OTA servisi olarak çalışmaya devam etmektedir bu güvenlik açığının kapanması türkiyedeki kulanıcılarımızı memnuniyetsiz kılmıştır bunun nedeni ülkemizde internet erişimi kişi başına düşen P.C oranı düşük olduğu için kulanıcıların kendi cihazlarını update yapamamalarından dolayı türkiyede dünyada hiç bir yerde gürülmeyen ve gürülmeyecek özel yazılımlardan maddi gelir elde etme arzusu olduğuda göz önünde bulundurarak uydu alıcısı kulanıcılarının nerede nasıl mağdur olduklarını bilen şirketimiz bu ihtiyacı bilerek 6 aylık ar-ge sonucu büyük maddi maliyetlerin altına girerek sadece türk kulanıcıları için fly cast open platform servisiyle beraber geliştirdiğimiz fly cast open platform bugün itibariyle hizmete başlamıştır

Open platform adındanda anlaşılacağı gibi herkese açık bir platform olacaktır önümüzdeki günlerde günlerde çok daha geniş imkanlar sunacaktır (IP internet-off line sörf-vod) v.b sistemleri bu sistemlerin şovunu 24-27 kasım tarihleri arasında cebit brodcast fuarında tarafımızdan sunumu yapılacaktır gürmek istiyenleri standımıza ziyaretlerini bekliyoruz

Cihazlarımıza gelecek up datelerin içeriği şirketimizi bağlamaz ve devamlılığı hakında hiç bir tahatümüz yoktur sistemin yasalara uygun kulanılmaması sadece cihaz sahiplerini bağlar bütün dileğimiz bu yeni open platform OTA sistemi türkiyedeki teknoloji ve fikir gelişimine katkıda bulunması ve amacına uygun kulanılmasıdır yeni OTA sistemi tüm kulanıcılara hayırlı olsun.

Yeni sistemi kulanmak için aşağıda adım adım yazdıklarımızı yapmanız gerekmektedir

Menü+sağ sol tuşlarıyla servis bölümüne geliniz+infocast posta+ posta ayarlarından+posta adresini sıfırla özerine gelerek okeyle çıkan yeni pencerede+evet seçeneğini okeyleyerek cihazınız resetlemiş olursunuz

Menü+kanal arama+kırmızı tuşla düzen moduna basın +türksat 1c uydusunu seçiniz +frekansın özerine geliniz 11467 yazın+sembol oranı 21000 girin+polarizasyon dikey yapınız+tp arayı seçiniz okeye basarak bekleyin +karşınıza fly stream kanalı çıktıktan sonra+hafızaya alı okeyleyin+exitle çıkın

Menü+servis+infocast posta+ayarları güncelleme+güncellemenin alınması bölümünü aktive edildi seçeneğini seçin exite basarak çıkın

Gece uyurken cihazınızı yerli şifresiz bir kanal üzerinde stand by konumuna alınız

REDLINE KEYİFLİ SEYİRLER DİLER

Kullanıcı Bilgi Menüsü

redline almayı düşünüyorum ama sonu ne olucak onu bilmiyorum elimizde kalmassın mı
    bide biraz pahalı ne yapacağımı şaşardım akıl verin bana redline

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Redline TPS Auto

1.44 yazılımı uydudan verilmeye başlandı. TPS auto. İyi seyirler
    (Alıntıdır)arkadaşlar bi deneyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Deneyen Var Mi ? AÇiyolar Mi ? GerÇekten Auto Mu ? AÇmiyorsa Redlİne'in Yazilimcisi Olan Cenk Kirdemir'den Bilgi Alabilirsiniz..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

denenmiş tir arkadaşlar ok açıyo.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nihat47 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    denenmiş tir arkadaşlar ok açıyo.
    bilgi çin teşekkürler arkadaşim benim elimde cihaz olmadığı için deniyememiştim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet sorunsuz calışmakta redline calışanlarına başarılar dilerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart cyfralar artık redline 100csx'de

Selam arkadşalar işte REDLINE farkı bu CS-100X 1.50 ve CS-10X 1.78 yazılımı ile HOTBIRD CYFRA+ kanalları OK 1.50 ve 1.78 yazılımlarını uydudan alarak REDLINE farkını yaşayabilirsiniz.

SAYGILAR

CYFRA + AÇILAN KANALLAR

10949 V 27500
    CARTOON NETWORK
    DISNEY CHANNEL
    TCM

11240 V 27500
    ESP2 INT.
    EUSP2 PL
    ESP2TEST
    ESP2 GREEK
    ESP2 RUS
    ESP2 ROMANIA
    ESP INT.
    ESP ROMANIA
    ESP DUTCH
    ESP POLISH
    ESP RUSSIAN
    ESP HUNGARIA
    ESP CZECH
    ESP GREEK
    ESP CYPRUS
    ESP BULGARIA
    ESP2 TURK
    ESP SERBIA
    ESP TURK
    ESP2 GERMAN

11393 V 27500
    TVN
    TVN24
    TVN SİEDEM
    TVN METEO
    TVN TURBO
    TVN STYLE

12188 V 27500
    AXN CRİME
    AXN SCI-FI
    AXN
    CINEMAX2

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne alaksı var bunun redline ile bu dediğin kanallar çok ucuz bir cihaz olan inpax 2007 fta da çoktandır çalışıyor.tps ise uzun zamandır gitmeden çalışıyor.boş reklam ...

Sayfa 1/40 123456789101126 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri