Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 22/40 İlkİlk ... 121314151617181920212223242526272829303132 ... SonSon
399 sonuçtan 211 ile 220 arası

Konu: Redline Gelen Güncellemeleri Buradan Paylaşalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Redline ilgilileri bugün açıklama yapacaklarını bildirdiler.İfadelerine göre yeni uydu frekansı ve yazılım belirlenmiş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart güncalleme

Alıntı ercanmns Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın sensi arkadaşım redline kullanıcısı olarak cihazdan çok memnun olduğumu söyleyebilirim .uydudan yazılım yüklemede kullanılan sistemde yenileme çalışmaları olduğu için bir süreliğine ara vermiş durumda redline bu demek değilki tps leri polsatları türkçe eurosport kanallarını ayrıca swis paketini izleyemiyeceğiz servisler geçici olarak yazılımı bilgisayardan yükleme yapıyor eğer arzu ederseniz bi servise götürün cihazınızı izlemeye devam edin.boşuna ümitsizliğe kapılmayın bundan sonra inanıyorumki dahada güzel olacak redline bundan emin olun. daha iyi günlere ulaşmak için çalışanlara çalışmalarında başarılar dileyerek sözlerime son veriyorum.
    ercanmns kardeş servisler nerde samsunda eurosat bayisi olduğunu biliyorum ama cihazımı götürdüm bayiliği bıraktığını istersem para karşılığı cihazı güncelleyeceğini söyledi yani bunların dini imanı para internetten cihazımı güncelleyeceğim adres veya site varsa sana minnettar kalırım dosya yükleme ara kablom var bilgisayar ve internetimde var bu siteye üyeyim ama internetten güncelleme yapamıyorum cihazımın markası REDLİNE-RL-10CSX yardım ederseniz sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart cihaz markası

Alıntı ilyo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş senin şu bahsetdiğin redline bu cihazmı ?

ilyo cihazın markasıREDLİNE-RL-10CSX BİLGİNE BİLMİYORUM senini resmini verdiğin cihaz aynımı saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tüm redline kullanıcılarına selamlar arkadaşlar güncellemerden bir haber varmı neden yetkililer bizi bilgilendirmiyor cihazlarımızın hali içler acısı böyle giderse uydu yayını izleme zevkimiz kalmadı eskiden heyacanla cihazlarımızın başına geçerdik şimdi kumandayı elime alasım gelmiyor 10 ŞUBATdediler hala 11467V22000 sinyal yok satcodxde bu tp nin yerinde yeller esiyor galiba güncelleme balonu erken söndü ne yapalım yarın da başka bir şey çıkar biz türk milleti haydi hücum ederiz bir masraf daha cihazlar elimizde kalır ne yapalım düzen bu bu uydu dünyasında vur kaç taktiği işliyor saygıllarımla redline yetkililerini göreve davet ediyoruz
    yarından ıtıbaren başlar sanırım bakımdalar servıslere mesaj deçmişlerdi ay sonunda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ercanmns kardeş servisler nerde samsunda eurosat bayisi olduğunu biliyorum ama cihazımı götürdüm bayiliği bıraktığını istersem para karşılığı cihazı güncelleyeceğini söyledi yani bunların dini imanı para internetten cihazımı güncelleyeceğim adres veya site varsa sana minnettar kalırım dosya yükleme ara kablom var bilgisayar ve internetimde var bu siteye üyeyim ama internetten güncelleme yapamıyorum cihazımın markası REDLİNE-RL-10CSX yardım ederseniz sevinirim
    Arkadaşım al bir rs 232 kablo 3-4 ytl civarı bir para talimata uygun yukle izlemeye devam et Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Doktorkadir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yarından ıtıbaren başlar sanırım bakımdalar servıslere mesaj deçmişlerdi ay sonunda
    inşallah kardeş inanın 10 nuncu cihazı değiştirdim tamam tam cihazı bulduk güncelleme derdine son derken soğuk duş almış olduk hergün yeni bir cihaz çıkıyor atılıp tutuluyor şöyle güzel böyle güzel birde bakıyoruz sıcağı görmüş buz kalıbı misali ne yazılım ne güncelleme kalıyor vallahi burda ne bir firmayı kötülüyorum nede bir cihazı tüm uydu cihazı piyasası böyle su üstüne yazı yazıyorlar ya su üstünde yazı dururmu işte olay bu saygılarla tüm uyducu dos tlara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konuyu Kosovalı arkadaşın verdiği linkten takip edin orada gerekli açıklamalar yapılmıştır saygılar...

konu kapatılmıştır ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Redlİne GÜncelleme Sorunu

Arkadaşlar redline com tr bir bildiri yayınlamış 10 şubatta güncellemeyle ilgili yeni uydu ve tp yi önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını yayınladılar inşallah mağdur olmayız çünki onlarda bu işten ekmek yiyorlar kim zarar etmek iflas etmek için bir şirket kurarki tabi bunlar teknik ve kanunlara riyayet etmek kurdukları şirketin zarar görmemesi için bazı prosüdürleri uygulamak zorundalar ben kendi adıma onları anlıyorum kimsenin yapamadığı yapmaya cesaret bile edmediği bir hizmet veriyorlar bakalım mevlam neyler ne eylerse güzel eyler tüm redline dostları ve site forum yöneticilerine selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Redlinefirması bu olayla ilgilenir merak etmeyiniz demiştim ama diger forumda okudugum kadarıyla bu guncelleme işi balon olmuş durumda malesef yetkililer guncelleme yok diyorlar ve yetkililer ve uyeler arasında gecen bazı forum yazışmasından 3 örnek karar sizin

Hayır arkadaşım çöp olmadı sadece artık bu modellere uydudan güncelleme verilmiyeceğini söylüyorum ama biz yine bizim ürünümüz olduğu için teknik açıdan arızalı garantisiz cihazların tamirini ücretli bir şekilde yapmaya devam edeceğiz

Tekrar söylüyorum bu modellerin uydudan güncellemesi kesilmiş durumdadır fakat aynı boardu yani tabanı kullanan başka marka ve modellerin yazılımları veya *** dosyaları çeşitli internet sitelerinde yayınlanmaktadır bu dosyaları bularak cihazlarınızı güncel tutabilirsiniz.

ÖNEMLİ : Fakat bu yazılımları yüklerken bütün sorumluluk size yani yükleyene aittir lütfen yazılım ve *** dosyası yüklerken dikkatli olun yoksa cihazlarınıza geri dönüşü olmayan çok ciddi zararlar verebilirsiniz.
    Artık redine uydudan güncelleme yapmayacaksa bu alete o kadar para vermenin anlamı da kalmadı. Bize bu cihazı satarken bir çok özellik ve en önemlisi uydudan güncelleme özelliği bize övülerek anlatıldı ve hiç tanımadığım bu markayı almam konusunda ikna edildim. Ama gördüğüm kadarı ile sözler tutulmuyor , benimde müşteri olarak firmaya güvenim kalmıyor. Yeni bir uydu alıcısı alacağım şu sıralarda redline konusunda artık kararsızım

Güncelleme vermeyeceğiniz bu cihazlar hakikaten çöp olma yolundadır.Anne
    me anten niyetine aldığım 70 tl lik cihazla aynı işi görür duruma gelecekse hakikaten böyledir.Başka modellerin yazılımını kullanacaksam o modeli kullanmam daha uygun olur sanırım.Yinede bu zamana kadar olan yardımlarınız ve iyi niyetiniz için teşekkür ederim.Ya Redline ile devam yada
    başka modellerle devam.Durum neyi gösterecek bakıp göreceğim Saygılar.
    Konu Simba tarafından (12-02-2008 Saat 22:34 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kosovalı kardeş olsun güncelleme balon olduysa senin sayende cihazıma dosya atmayı öğrendim senden allah razı olsun çok çok sağ ol bunu bana kimse öğretmedi internetim var bilgisayarım var şu an güncelleme problemim kalmadı sayende bundan böyle en büyük en kral supersat forum keşke daha önce üye olsaydım sevgi ve saygılarımla sensi

Sayfa 22/40 İlkİlk ... 121314151617181920212223242526272829303132 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri