REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 29/40 İlkİlk ... 4192021222324252627282930313233343536373839 ... SonSon
399 sonuçtan 281 ile 290 arası

Konu: Redline Gelen Güncellemeleri Buradan Paylaşalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı özlem67 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta sunny de açıyordu bilinen tarihte ama şimdi yok fakat onu emuyla ilgisi yoktu denedim şifresiz verdiler ondan sonra kapandı güncellemeyle filan ilgisi yok ..
    özlem 67 doğrudur aynen katılıyorum ama redline 10x-ve 100 serilerine verilen en son uydu güncelleme dosyası biraz hatalı gibi cihaz bazen kilitlenip kalıyor cihazı arkadan kapatıp açıyoruz ancak kendine geliyor 2.18 versiyon dosya yazılımından sonra bende bunlar ortaya çıktı vallaha en iyisi cihazlara internetten indirdiğimiz yazılım dosyalarını yüklemek uydu güncelleme şu an cihazlarımızı kilitledi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kısasüreliğine reklamdı gitti bunu çoğu paketler yapıyor yani reklam +abone sayısı artar saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cüneyt52 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kısasüreliğine reklamdı gitti bunu çoğu paketler yapıyor yani reklam +abone sayısı artar saygılar
    aynen katılıyorum saygılar bizden:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Redlİne GÜncelleme Sorunlari

sayın redline yetkilileri en son uydu güncellemesiyle cihazlarımıza atılan yazılımlarda bazı problemler oluştu kanal gezerken kilitlenmeler kanal sıralaması yaparken bazı hatalar belirdi 2.17 yazılımı çok güzeldi sonra atılan ikinci 2.18 yazılımdan sonra cihazımda kilitlemeler oluştu arka düğmeden açıp kapadım gene aynı bunun üzerine internetten rss kablosuyla attığım yazılımdan sonra cihazım düzeldi yetkililere saygılarla bunu sadece bilgilendirmek maksadıyla yazdım cihazım redline rlcsx10

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazınıza güncelleme yaptıktan sonra arka anahtarından açıp kapatırsanız güncelleme frekansının sabitlendiğini göreceksiniz böylecede problem ortadan kalkacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha cs 100 ana yazılım

cs100xredline ana yazilim 194 yükliye bilirsiniz frex xdeam ***wievler full acık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazılım uydudamı acaba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet beyler doğrudur yeni güncellemeyle 2.19 yazılımı süper dediğin kanallar açık ama nagra2 çöktü ne piremierler nede telestar12 deki belgeseller buharlaştı bazıları geliyor bazı güzel kanalları kaybettik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için sağol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sende sağ ol ustam

Sayfa 29/40 İlkİlk ... 4192021222324252627282930313233343536373839 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri