üst bannerde reklamımız var süpersaforum üyelerimize özel fiyatları çalışma saatlerinde isteyebilirsiniz
üst bannerde reklamımız var süpersaforum üyelerimize özel fiyatları çalışma saatlerinde isteyebilirsiniz
Saygılarımızla ÖZ-KA ELEKTRONİK Bursa REDLINE Bölge Bayii-Yetkili Servisi
redline tavsiye edrim ben aldım memnunum bilgisayardan yazılıma son
redline geçen senelerde uydudan 11467 v 22000 nolu frekansı almış olup bu frekans üzereinden uydudan kendi yazılımını indiriyor.cs100x açıytor tps multiler vb. full ama fta kartsızında açmıyor açıyor diyolar fakat hiç bir kanalı açmıyor 2-3 gün test ettim hiç bir şekilde açmadı fta önermiyorum ama cs100 mükemmel her nekadar yazılımda bir iki problenm olasada güzel inanıyorum düzelecektir. yetkili kişiye bildirdim ama ilerdeki zamanlarda görücez
s.a arkadaşlar şu konu hakkında biraz daha bilgi verir misiniz?
selam ustalarım,yeni rl 10 csx aldım ama sirüsteki kanalları çözmüyor *** menüsüne nasıl girerim? acil destek...teşekkürlerimle
selam ustalarım,yeni rl 10 csx aldım ama sirüsteki kanalları çözmüyor *** menüsüne nasıl girerim? acil destek...teşekkürlerimle.... birde hortbirt den nasıl yazılım yüklenecek ?
ustalar benim rl 10 csx daha bitane kanal çözmedi bu ne iştir anlamadım.yazılımımı bile yükledim ama nanayyy
Şu an uyduda bulunan 133.38 versiyonlu *** dosyasını indirerek POLSAT ve D+ kanallarını izleyebilirsiniz
Keyifli seyirler.:45:
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri