REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
407 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Redline Gelen Güncellemeleri Buradan Paylaşalım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Redline cs 100x ve ve RL10csx 1.59 ve1.89 yazılımları uyduda!!

Ardakadaşlar yukarda yazdığım gibi redline cs100x kullanıcıları ve ve rl 10 csx kullanıcıları söz konusu versiyonları kumandalarını kullanarak indirebilirler yazılımın getirirsi redline ekibinin önümüzdeki günlerde yapacağı süprizlere hazırlık olmasıdır bu arada rl versiyounu 1.89 değil 1.86 dır yönetici arkadaşlardan özür
    Konu serhat15 tarafından (27-07-2007 Saat 13:09 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rl 10 csx e versiyon kumandayla nasıl yükleniyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=melo;239215]rl 10 csx e versiyon kumandayla nasıl yükleniyor
    menü tuşuna basın ordan kuruluma girin kurulum menüsünün içinde uydudan güncelleme yazanyere gelip girin onun içindende atta güncelleme tipi yazar oraya gelin güncelleme tipinde üç dört seçenek vardır yazılım -kanalbilgisi-***-öngürülen tp- bu seçeneklerden herhangibiririni o anki ihtiyacınıza göre seçip ok tuşuna basın uydudan güncelleme başlıyor ..unutmadan güncelleme turksat üzerinden yapılmaktadır başka uydudan denemeyin kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım teşekkür ettim.hani versiyon 1,63 veya 1,84 gibi ararken biz cihaza yazabilirmiyiz diye soruyordum, mesela yukarıda demiş versiyon 1,89 değil 1,86 diye biz bu versiyonu elle yazabilirmiyiz diye sordum saygılar şimdiden teşekkür ettim,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart güncelleme frekansı

11466 v 22000 tp de sinyal kalitesi yok
    güncelleme frekansında sinyal yok sizlerde varmı? frekansımı değişti acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşlerim 189-184 gibi yazılımlar uyduda deniyor ben hala 176 ile seyrediyorum güncelleme yapıyorum yeni yazılım yok diyor bu nasıl iş saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yusuf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşlerim 189-184 gibi yazılımlar uyduda deniyor ben hala 176 ile seyrediyorum güncelleme yapıyorum yeni yazılım yok diyor bu nasıl iş saygılarımla
    beyler zannedersem redline yetkilileri bu tpyi yada türksatı uydusundan güncellemeyi bitirdiler 10 şubatdan sonra yeni bir uydu ve daha gelişmiş yazılım daha çok şifreli yayını izletme imkanı için biraz sabır etmemiz lazım 10 şubattan sonra yepyeni süprizlere hazır olun en büyük redline başka büyük yok :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımlarda ne yenilikler var bilgi lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu an 1.76 var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri