Felekcan arkadaş teşekkürler şuan yeni 1.62 yazılım çıkmış onu indiriyorum.
Daha sonra deneyeceğim. ilgine tşk.
Felekcan arkadaş teşekkürler şuan yeni 1.62 yazılım çıkmış onu indiriyorum.
Daha sonra deneyeceğim. ilgine tşk.
--------------------------------------------------------------------------------
Redline cs-100x son 1.62 yazılım indirince PG leri çözdü bilginize
Yav destek vermek güzel hoşta, arkadaşlar ben pek memnun kalmadım bu rl-10csx den. Sıkıntılarımı sizinle paylaşayımda sizdede aynı sorunlar var mı lütfen söyleyin. Eğer yoksa gidip değişim sürecinde yenisiyle değiştireyim.
1) Kanal geçişleri sırasında titreme yapıyor (sanki gücü yetmiyormuşta zor açıyormuş gibi)
2) Gene kanal geçişlerinde çok çirkin bir ses çıkarıyor . ( Hoparlör yırtılması gibi)
3) Kanalları toplu halde bir yerden bir yere taşıyamıyorum. Tek tek taşımam gerekiyor.
4) Cihaz grafikleri görsel olarak çok kaba görünüyor çoğu zaman okumakta güçlük çekiyorum.
Bu ve bunun gibi bir çok sorun var. Ancak canımı en çok sıkanları yazdım. Eğer sizinkilerdede aynı durum varsa sorun yok ama bana özel bir durumsa anlaşmam var 15 gün içinde yenisiyle değiştirecem.
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla bir çok redline kullanıcısı var, soruma cevap verebilecek biri yok mu?
Merhaba arkadaşlar Redline cs-100x 1.62 yeni yazılım uydu'da sorun yok
sayın arkadaşlar
öncelikle forumunuz ve paylaşımınız için çok teşekkürlerimi sunarım.ben ilk defa uydu alıcısı kullanmak zorunda kaldım çünki yeni taşındığım yerde yani sultanbeylide ne anten işe yarıyor ne de kablolu var dolayısı ile uydu alıcı önerdiler (redline cs-10x)nasıldır bilmem ama uydu açısından tam bir fransızım sizin yazdıklarınızı sadece okuyorum ama mesela ben discovery ve natıonal geography hastasıyım ama uyduda şifreli olduğu için seyredemiyorum bir çok kanalıda çaresi varsa bana cevap yazarsanız çok memnun olurum sevgiler.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
1.94 yazılımı ile cabo ve d+ auto.
usta yukarida yazdiklarin suan icin gecerlimi ben10 saat bekledim olmadi selamlar
demekki auto olayı foss cıktı
bırak 10 saniye beklemeyi 00-0 veya 00-1 keyleri elle bile girdiğimde D+ lar artık yok ancak predator cam ile keyleri güncellemem geekiyor, yani zulüm devam ediyor. Başka bir pratik yolu bilen varsa yardımm lütfen
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri