REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 14/40 İlkİlk ... 45678910111213141516171819202122232439 ... SonSon
399 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: Redline Gelen Güncellemeleri Buradan Paylaşalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart REDLINE D+ AUTO 1.77 ve 2.05 YENİ YAZILIMLAR

Selam arkadaşlar REDLINE marka CS-100X için 1.77 ve RL-10CSX için 2.05 D+ AUTO yazılımlarını uydudan indirebilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkese kolay gelsin.rl10x de sirus-astra-hotbirde hangi kanallar açıyor?lütfen yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart cs1oox yeni yazılımı yüklemeyin

arkadaşlar redline cs100x ve rl1ocx için uyduya verilen yeni yazılımları yüklemeyin cihaz boot ta kalıyor yazılımlar sorunlu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi için teşekkurler.Peki eski yazılıma nasıl geri dönuyorsunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

******forumda yükleme proğramı altındada 1.52 yazılımı var rs232 kablo bağlantısı ile pc den cihaza at end yazana kadar bekle sonra düzeltilen 1.78 yazılımını uydudan güncellersin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart cs100x 1.78 yazılımı düzeltildi uyduda

düzeltilen yazılım uyduda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart CS-100 X de uydudan 4 çeşit güncelleme hakkinda sorun

ustalar malum teknoloji gelistikce herseyin iyisine isteyen bizler iyinin daha iyisine istiyoruz.Malum bu cihazlar sadece Türkiye icin üretilmedi yani bu cihazi Almanya ya götürenlerde var.Türkiye de cekmeyen bazi programlar Almanya da cekiyor ve bizde elle manuel olarak tp ve frekanslari cihaza kayit ediyor ve programi izliyoruz, fakaaat.
    1.is Güncellemeye gelince Ana yazilim mesela bizim elle girdigimiz bütün tp leri siliyor ve sadece Türkiyede ceken programlar kaliyor yani Türkiyede ceken Almanya da cekmeyen programlar bizim receiverde sil bastan yapiyor yani birgün tekrar cekmeyen programlari silme ve elle girdigimiz programlari tekrar yaziyoruz.
    2.*** Güncelleme uydudan bazen gercekten cok gec geliyor sakin yanlis anlamayin amacim bu ise uzun zamanlarini veren ustalara sitem etmek degil.Ben sadece bunu bizler bazen softcam olarak yükleye bilseydik inanin cok iyi olacakti mesela bazen digi tv keyleri gelmiyor vs.gibi.
    3.Acaba bu cihazin programalrini bilgisayardan editleme programi varmi setedit gibi?
    4.Belirli bir silme olayindan sonra (100 kanal) cihaz kendiliginden rebot ediyor sonra sildigin yerlerine degistirdigin bütün programlar tekrar eski yerine geliyor.
    :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim cihazım redlıne rl-10 csx basıl bir cihaz arkadaşlar sizce premıer paketini izleyebilirmiyim

saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cengizim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim cihazım redlıne rl-10 csx basıl bir cihaz arkadaşlar sizce premıer paketini izleyebilirmiyim

saygılar
    uydudan güncel programı indir izlersin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kemal1 ben bu uyduda baya yabancıyım nasıl uydudan indiricem acaba tarif edermisin

saygılar ve teşekkürler

Sayfa 14/40 İlkİlk ... 45678910111213141516171819202122232439 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri