REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 20/40 İlkİlk ... 101112131415161718192021222324252627282930 ... SonSon
399 sonuçtan 191 ile 200 arası

Konu: Redline Gelen Güncellemeleri Buradan Paylaşalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kadiroz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    REDLİNE YETKİLİLERİNDEN DUYURU
    Değerli REDLINE Bayileri , Yetkili Teknik Servisleri ve siz değerli REDLINE dostu Son kullanıcılarımız Sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve bazı önemli yenilikleri devreye almak amacı ile eski server ve sinyal göndericiler değiştirilmektedir.Bu değişim işlemlerinin kaç gün süreceği hakkında sizlere gerekli bilgi 10 Şubatta verilecektir.REDLINE Bayileri , Yetkili Teknik Servisleri ve siz değerli REDLINE dostu Son kullanıcılarımız her zaman olduğu gibi avantajlı olmaya devam edeceksiniz.
    Anlayışınız için Teşekkür ederiz. Lütfen 10 Şubata kadar bizden gelecek duyuruyu bekleyiniz.
    teşekkürler redline yetkilileri bende deli olmak üzereydim güncelleme tpsinde sinyal yok bazen geliyor bazen kayboluyor birde sizden ricam redline cs10x lerde aynı tp yi 3-5adet alıyor aynı kanaları iki kere tarıyor lütfen sizden ricam buna bir çare en büyük redline başka tanımam çok cihaz kullandım redline gibisi yok sadece menü yazılım hatası var saygılarımla SENSİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yusuf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşlerim 189-184 gibi yazılımlar uyduda deniyor ben hala 176 ile seyrediyorum güncelleme yapıyorum yeni yazılım yok diyor bu nasıl iş saygılarımla
    beyler zannedersem redline yetkilileri bu tpyi yada türksatı uydusundan güncellemeyi bitirdiler 10 şubatdan sonra yeni bir uydu ve daha gelişmiş yazılım daha çok şifreli yayını izletme imkanı için biraz sabır etmemiz lazım 10 şubattan sonra yepyeni süprizlere hazır olun en büyük redline başka büyük yok :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkürler bilgi icin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkürler arkadaslar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazım redlıne rl 10csx astradaki premıer paketini şu an izliyorum fakat hotbirddeki multivizyon paketini daha ön ce izlemem rağmen şimdi izleyemiyorum acaba güncelleme başka bir tipe mi geçti yardım ederseniz sevinirim

teşekkürler saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cengizim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cihazım redlıne rl 10csx astradaki premıer paketini şu an izliyorum fakat hotbirddeki multivizyon paketini daha ön ce izlemem rağmen şimdi izleyemiyorum acaba güncelleme başka bir tipe mi geçti yardım ederseniz sevinirim

teşekkürler saygılar
    Sevgili arkadaşım Red line firması yeni TP ye geçip yazılımı yenileyecek.Daha güncel yazılımı 10 şubattan sonra yayınlayacaklar.Şimdilik beklemede kal.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar redline 10csx cihaz var ama uydudan yazılım yüklüyemiyorum .yazılım bulununamaz yazıyor yardımlarız için tşkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim cihaz cs 100x bende de acmıyordu başka bir yerde yazılım indirdim bilgisayardan cihaza yazılım attım şu an tps multivizyonlar acıldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bazı sitelerde yazılım verildi.tps:polsat:premier:digitv auto....

Sayfa 20/40 İlkİlk ... 101112131415161718192021222324252627282930 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri