REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 24/40 İlkİlk ... 141516171819202122232425262728293031323334 ... SonSon
399 sonuçtan 231 ile 240 arası

Konu: Redline Gelen Güncellemeleri Buradan Paylaşalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 35 Flystream Offline Tv & Ota Download

Sevgili Redline severler ( sevmeyenler okumasın lütfen)

Biliyorsunuz ki,bu güne kadar dünyada bile örnekleri görülmeyen hatta kopya edilmeye çalışan ve edilen birçok yeni teknolojiyi sizlere armağan ederek müterilerimze iyi hizmet vermeye çalıştık.
    Bu yollarda giderken madi,manevi her şeyi değerli müşterilerimiz ve bayii lerimiz için seve,seve göğüsledik.
    Bizi ve markamızı tanıyan herkez iyi niyetimizi bilirler.
    Sizlere bir süre OTA (uydudan download )hizmeti veremedik.
    Bizler aslında sizlere çok daha iyi,çok daha efektif bir sistem kurma çabası içinde çalışıyorduk.
    Yeni sitemimizde çok yüksek teknolojiler kullanmak istedik ve çalımalarımız sonuç verdi iin sonuna geldik.
    Gelecek hafta herhangi bir aksilik olmazsa uydudan update sistemini
    Tekrar çok daha verimli şekilde devreye sokacağımızı.
    bir kaç ay içinde de cihazlarınıza çok daha dğişik özellikler katacağımızı şimdiden belirtmek isterim.
    FLYSTREAM servisinin kapalı olduğu süre içersinde bizi yıkma ve zarar verme çabası içide olan kişi veya kuruluşlar bayağı çaba göstermişlerdir.
    Oysa bizim bütün çabalarımız,saygın Redline ailesine daha güzel daha kapsamlı destekler vermek müsterilerimizin bu güne kadar olan memnuniyet ve ayrıcalığını kat ve kat artırmak içindi.
    Bu yüzden de pek açıklama yapıp onların neler yapacağımız konusunda fikir sahibi olmalarını istemedik

YENİ REDLİNE DAHA DA GÜÇLÜ
    teknolojilerle çok yakında karşınız da.
    Bizlerin sevinci ile diğerlerin gözyaşları karışacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

açıklama için teşekkürler..yenilikleri ve güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyoruz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vendeta kardeş bekliyoruz ama bayağı gecikti atı alan üsküdarı geçiyor galiba gerçi ben cihazım redline rl -csx10 dan gayet memnunum çok cihaz değitim en kıralı busadece ufak tefek hata veriyor inşallah onlarda düzelir biliyorsun kurt dumanlı günü sever bu günlerde hava bayağı dumanlı SENSİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesınlıkle hıc bır kaygım yok ama bu acıklamaların gelmesı cok ıyı oldu soyledıgınız gıbı yıpratma calısmaları oldu.Ben bır redline kullanıcısı olarak sabırsızlıkla beklıyorum... tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşk ler açıklamların için dostum müşterilerime bu dönemde dahi redline korkmadan verdim veriyorumda onlarda pu piyasaya girdiler çıkmak istemzler emeği geçen herkese tşk ler
    redline başkası yalan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne zaman olucak sabır ama ne bir tarih verirseniz çok iyi olur arkadaşlar
    saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New41 Off Lİne Stream Download

beyler xxxxx forumda yeni güncelleme hakkında bazı uygulamar maddeler halinde anlatılmış vallahi ben anlamadım redline yetkililerine soruyoyrum illa anlamak ve güncellemeden yararlanmak için xxxxxx üye olmamızmı gerekiyor yani ne bilim yeni bir sistem open sky bazı dosyaları yüklememiz gerektiğini söylüyorlar acaba bizim forum bize de yardımcı olmazmı yeni güncelleme kapanan hat adıyla önümüze gelecek inşallah hayırlı olur redline kullanıcıları olarak bu karmaşık güncellemeyi forum yetkililerimiz bize şekil ve şemasıyla izah eder saygılarla
    Konu sensi tarafından (16-02-2008 Saat 17:57 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yayınlanan kaynak

mesaj alınmıştır
    Konu sensi tarafından (16-02-2008 Saat 16:29 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    beyler özmana forumda yeni güncelleme hakkında bazı uygulamar maddeler halinde anlatılmış vallahi ben anlamadım redline yetkililerine soruyoyrum illa anlamak ve güncellemeden yararlanmak için özmanaya üye olmamızmı gerekiyor yani ne bilim yeni bir sistem open sky bazı dosyaları yüklememiz gerektiğini söylüyorlar acaba bizim forum bize de yardımcı olmazmı yeni güncelleme kapanan hat adıyla önümüze gelecek inşallah hayırlı olur redline kullanıcıları olarak bu karmaşık güncellemeyi forum yetkililerimiz bize şekil ve şemasıyla izah eder saygılarla
    Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Üyelik gerektiren site linki veya ismini vermek yasaktır ,mesajınızı editleyiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hcakir uyarılarınız dikkate alınmıştır bu aceminin kusuruna bakmayın
    SÖZ GÜMÜŞSE SUKÜT ALTINDIR çok yazdığımın farkındayım saygılar

Sayfa 24/40 İlkİlk ... 141516171819202122232425262728293031323334 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri