REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 30/40 İlkİlk ... 52021222324252627282930313233343536373839 ... SonSon
399 sonuçtan 291 ile 300 arası

Konu: Redline Gelen Güncellemeleri Buradan Paylaşalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 redline ve teknik ekibine teşekkür

sayın redline yetkililerini kutluyorum premierlerleri bize yeniden sunduğu için bazı bazı aksaklıklar olsada her güzelin ufak tefek kusuru vardır bazen güncellemeden dolayı umutsuzluğa düşüp sizleri karaladığımız gün oldu bu yaptıklarınızdan sonra bizleri utandırdınız tüm teknik ekip ve yöneticilerinizden özür dileriz şu ana kadar dört dört. lük gidiyorsunuz bizler yeni model redline.ncılar olarak güncelleme alamayan diğer redline ailesi mensublarınıda unutmazsınız umarım büyük firmalar her zaman büyük düşünür sizede bu yakışır saygılarımla :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sensinin tşklerine bir tşk de ben ekliyorum .tşkler.redline

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sensinin tşklerine bir tşk de ben ekliyorum .tşkler.redline
    sivaslı komşu es es 58 inşallah şampiyon olursunuz samsunun kalbi sizinle:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Redline bugune kadar yaptıklarıyla teşekkürden fazlasınıda hak ediyor ama bizden sadece teşekkür geliyor tebrikler...REDLİNE
    No longer just a minute

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hadi gözünüz aydın arkadaşlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon8 Teşekkürü hak etmiyorlar

Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın redline yetkililerini kutluyorum premierlerleri bize yeniden sunduğu için bazı bazı aksaklıklar olsada her güzelin ufak tefek kusuru vardır bazen güncellemeden dolayı umutsuzluğa düşüp sizleri karaladığımız gün oldu bu yaptıklarınızdan sonra bizleri utandırdınız tüm teknik ekip ve yöneticilerinizden özür dileriz şu ana kadar dört dört. lük gidiyorsunuz bizler yeni model redline.ncılar olarak güncelleme alamayan diğer redline ailesi mensublarınıda unutmazsınız umarım büyük firmalar her zaman büyük düşünür sizede bu yakışır saygılarımla :45:
    Tekil olarak teşekkür etsen daha iyi olurdu. 18500, 14500 ve 13500 kullanıcıları olarak teşekkürü hak etmiyor. Verilen sözlerin hiçbirini tutmadılar. Biz çok uzun bir zamandır güncellemeyi unuttuk. Bizim cihazlara güncelleme vermiyorlar artık.:46: :46: :46: :46: :46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

redline bu yapar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sivaslı komşu es es 58 inşallah şampiyon olursunuz samsunun kalbi sizinle:45:
    eyvallah sensi teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı FYAVUZ1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tekil olarak teşekkür etsen daha iyi olurdu. 18500, 14500 ve 13500 kullanıcıları olarak teşekkürü hak etmiyor. Verilen sözlerin hiçbirini tutmadılar. Biz çok uzun bir zamandır güncellemeyi unuttuk. Bizim cihazlara güncelleme vermiyorlar artık.:46: :46: :46: :46: :46:
    arkadaşım zannedersem konuyu iyi okumamışsın güncelleme alamayan redline bireylerini konumda belirtmiştim ama tabiki mağdur bir kardeşim olarak haklısın olsun bakarsın sizlerede bir çözüm bulurlar benim gönlüm hiçbir redline kullanıcısı mağdur olmasın saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eyvallah sensi teşekkürler
    bir mukabele es es

Sayfa 30/40 İlkİlk ... 52021222324252627282930313233343536373839 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri