Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 34/40 İlkİlk ... 92425262728293031323334353637383940 SonSon
399 sonuçtan 331 ile 340 arası

Konu: Redline Gelen Güncellemeleri Buradan Paylaşalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

erdal 1988 arkadaşım benim cihazım redline rl csx10 vallahi bende anlamadım tps izliyorum multilerde aynen polsatı izliyorum pıremier astra hiç problem yok anlamadım sizin redline 100x serilerine yazılım yanlış verilmiş olabilir adamım benim cihaza 2.25versiyonu yüklü bilmem galiba sizinki 2.75------2.77 olduğunu zannediyorum redline yetkililerin haberi var çok yakında probleminiz giderilecektir saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart redline 2.81 yazılım

redline bugün 2.81 yeni yazılımı uyduya verildi uptade edebilirsiniz tarafımdan denendi tps polsat absat feex ve s.. wiew hepsi full auto.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum teşekkürler bilgi için
    ama aynı konuyu 4 kere açacak kadar heyecan mı yaptın sildim diğerlerini

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili umuter o anda int sorun vardı sayfa görüntelenmiyordu bende tekrar gönderdim ondan kaynaklandı yoksa heyecan yapacak birşey yok bizler bu alemin içindeyiz yeni başlamıyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal1988 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    redline bugün 2.81 yeni yazılımı uyduya verildi uptade edebilirsiniz tarafımdan denendi tps polsat absat feex ve s.. wiew hepsi full auto.
    arkadaşım çok teşekkür ederim fakat bende tps ler açılmadığı gibi indirdiğim yazılım tekrar eski yazılım olarak gözüküyor fabrika ayarlarına dönsem düzelir mi yardımcı olursan sevinirim bunun yükleme loadri ve son yazılımını nerde bulabilirim tşkler kolay gelsin
    cihaz
    REDLINE RL-100CSX FTA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs

[QUOTE=kayaHalil;300555] arkadaşım çok teşekkür ederim fakat bende tps ler açılmadığı gibi indirdiğim yazılım tekrar eski yazılım olarak gözüküyor fabrika ayarlarına dönsem düzelir mi yardımcı olursan sevinirim bunun yükleme loadri ve son yazılımını nerde bulabilirim tşkler kolay gelsin
    cihaz
    REDLINE RL-100CSX FTA[/QUOTE
    aynı olay bende var arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım fabrika ayarlarına dönsende farketmez emüye atılan yazılımı değiştiremessin benim sana tavsiyem birdahaki yazılıma kadar bekle senin sorunun diğer 100x lerdede var redline yetkilileri konuyu biliyorlar zannedersem büyük olasılıkla bir sonraki yazılımla düzelir:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sen yinede fabrika ayarına dön yeniden kanal listeni ve ***lerle yazılımı güncelle büyük ihtimal sorun düzelir cihaz bilginde yazılım 2.81 yazması lazım .
    ayrıca bu yazılımdada sorunlar var redline bir türlü frekansları düzeltemedi bazı yazılımda bir tp yükseliyor diğerinde başkası ilk yükselen düşüyor.
    rl100csx normal yazılımı yok sadece şimdilik uydudan güncelleme ilk çıkan cihazlara flaş yazılımı verildi bu cihazlar yeni diye daha verilmedi yada ben rastmadım diyeyim ayrıca bugün freex lerde gitti sanırım sensi arkadaşın dediği gibi yeni yazılıma kadar bu sorun devam edecek inşallah ilk yazılımda düzelir sorunlar yoksa alanlar pişman olmaya başladı çünki sadece uydudan güncelleme yetmiyor verilen yazılımında doğru olması lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şuanda tps açik freex xnxtc tv freeex freextv2 xdream kapalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili erhan bende aynısını söyledim zaten ama arkadaşların bazıları yeni yazılımdada tps açmadığını sorunları olduğunu söylemiş yapılması gerekenleri yazdım.

Sayfa 34/40 İlkİlk ... 92425262728293031323334353637383940 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri