Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: sunny polsat yazılımları nerde??

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sunny polsat yazılımları nerde??

arkadaşlar millet cayır cayır polsat yazılımı çıkarıyor.... bizim sunnyciler nerde.... eskiden sunnyler herkese örnek olurdu.yazılım değişince, çok iyi hatırlıyorum gün içinde 10 dakka sonra çıkardı yazılımlar.... ama şimdi tam tersi oldu... sunny nin eline su dökemeyenlere kaldı meydan.... üstadlarımızı sabırla bekliyoruz.....işlerinde başarılar...:10_1_117

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla hocalarım bir bilgi yok mu Şu polsatlardan diğer adını dahi duymadığım makinelerde çıktı bizde yok bir bilgilendirin abi ya..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gelecek arkadaşlar biraz sabırlı olun calışmalarımız var..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar 15.03.2006 tarihine kadar yazılımlar çıkacakmış bugün fabrikadan bir yetkiliyle görüştüm. onlarda koreden gelecek haberi bekliyorlarmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler yani 15.03.2006 tarihini bekleyeceğiz sabırla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler eraslan arkadaşım ..............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu sadece bana söylenen tarih 1,2 gün sarkabilirde..denilen tarihte çıkmaya bilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neden acaba bu kadar sabırsızlanıyoruz hiç anlamıyorum bende öyleyim mesela kaç aydır polsatlar yok ve de izliyemiyoruz hiç bi şey olmuyor ama çıktığını bi duyuyoruz sanki bütün gün o kanalları izleyecek gibi sabırsızlanıyoruz ve hemen gelsin diye bakıyoruz gelse kaç kere izliyeceğimizde muamma?? ama öyle işte insan çok aceleci oluyor ve de sabırsız

kolay gelsin ustalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar polsat kanallarından daha kaliteli hispasat uydusu var ayarlayın 240 kanal tamamı acık ne yapacaksınız polsatı kolay gelsin.boşuna zaman öldürmeyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

umuter arkadaş konuyu kavrayamadı herhalde.... sunnyler yazılımları ilk önce çıkarırken bu kez neden çıkaramıyor demek istiyoruz..... kimin neyi seyredip seyretmeyeceği kendi sorunu....

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri