REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: pc.bir ikon var ve silemiyorum?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart pc.bir ikon var ve silemiyorum?

Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarda bir ikon var ve üzerine mausla sağ solu tıkladığım zaman hiçbir şey olmuyor ben ise bu ikonu yerinden kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirim bulunduğu yer bilgisayr monitörünün en alt sağ köşesinde mausı üzerine aldığım zaman "bilgisayrınınzın haberler üzelliği"diye bir yazı çıkıyor silmek istiyorum lütfen bilgisi olan arkadaş varsa öğretsin siliyim ve bu virüs olabilirmi arkadaşlar bilgisayarımda nod32 var ve mIRC programını kendi kendine kuruyor internet explorer giriş sayfam nedense kendi kendine değişiyor nasıl ne yapacaz bu beladan kurtulmak için format atmama gerek varmı teşekkürler.
    Konu aliharbiye tarafından (07-05-2008 Saat 10:12 ) değiştirilmiştir.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bu ikonu PROGRAM EKLE/KALDIR'a girip oradan silmeyi denebilirmisin?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adı yok nasıl silecem hangisi adı ne olabilir?
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Başlat - Çalıştır - regedit yazıp aşağıdaki diziyi takip ediniz.
    H***_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run
    ve svcservices.exe yi sil.

Ama sisteminizin tarihini de geri alarak virüsten geçici bir süre kurtulabilirsiniz.
    Konu bilgin tarafından (07-05-2008 Saat 15:16 ) değiştirilmiştir.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bilgisayarındaki problem düzeldimi?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaslar bir sorunum var cevap verirseniz sevinirim. monitörün sag alt kösesinde kirmizi carpi isareti var ne yaptiysam silimedim (Your computer ist infected) ne yapmam lazim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Resmini çekip foruma eklerseniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgisayarınıza yüklenmiş bir casus yazılımdan kaynaklanan bir hata bu. Bilgisayarınızda virus olduğunu belirtip sizi kendi programını almaya zorlayan bir spy. Başarılı bir programla full system scan ile sorun çözülebilir. sonucu yazarsanız diğer arkadaşlarda faydalanabilir. selametle...
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarda bir ikon var ve üzerine mausla sağ solu tıkladığım zaman hiçbir şey olmuyor ben ise bu ikonu yerinden kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirim bulunduğu yer bilgisayr monitörünün en alt sağ köşesinde mausı üzerine aldığım zaman "bilgisayrınınzın haberler üzelliği"diye bir yazı çıkıyor silmek istiyorum lütfen bilgisi olan arkadaş varsa öğretsin siliyim ve bu virüs olabilirmi arkadaşlar bilgisayarımda nod32 var ve mIRC programını kendi kendine kuruyor internet explorer giriş sayfam nedense kendi kendine değişiyor nasıl ne yapacaz bu beladan kurtulmak için format atmama gerek varmı teşekkürler.
    Arkadaşım sanırım sizin Pc nize casus yazılım bulaşmış.İnternet explorer açılış sayfanız aynı siteye yönleniyor veya giriş sayfası hiçbir şekilde değiştiremiyorsanız özellikler programlardan web ayarlarını sıfırla diyin.Ancak bu bazen işe yaramıyabilir.Bunu yaptıktan sonra size tavsiyem free sürüm avira yı kurun güncelleyin ve taratın.Yine free olan Ad-aware veya Spybot - Search & Destroy kurup güncelleyin ve taratın.Ayrıca windows görev yöneticisinden bir bakın bakalım gereksiz yere çalışan sistemi zorlayan .exe uzantılı bir dosya varmı.Eğer varsa bu taramaları yaptırmadan evvel bunu sonlandırınız.
    Saygılar,
    Konu ozay_74 tarafından (06-06-2008 Saat 18:03 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu program işini görür TÜRKÇE dil desteği mevcut
    22 nolu msg

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri