Hýncal Uluç, H.Þükür'e sahip çýktý

Hakan Þükür'ü þikayet için Anýtkabir'e giden GS'lilere Hýncal Uluç öyle laflar etti ki... Ýþin ucu Fenerlilere de dokundu...

Hakan Þükür'ün Kutlu Doðum haftasý ile ilgili sözlerine Galatasaray Lisesi Mezunlarý Derneði garip bir tepki vermiþti. Dernek mezunlarý Anýtkabir'e gidip, Þükür'ün bu tavrýný protesto etmiþlerdi.

UTANÇ VERÝCÝ BÝR OLAY

Ýþte Hýncal Uluç'un kýzgýnlýðý Anýtkabir'e giden bu mezunlara. fotomaça
çýkan yazýsýnda bakýn neler diyor;

"Tamamen utanç verici bir olay. (...)Hakan Þükür'ün sözlerinde garipsenecek, böyle bir takým eylemlere neden olabilecek hiçbir þey yok."

FENERLÝLERÝN GAZI

"Fenerbahçe medyasýnýn kampanyasýna kapýlýp, gaza gelip, böyle bir eylem yaptýlar. Bunlarý ben söylüyorum: Hýncal Uluç. Benim nasýl bir laik, Atatürkçü olduðumu konuþmak dahi Anýtkabir'e gidenlerin haddine deðil."

EL ÖPMEK ANTÝ LAÝKLÝK MÝ?

"Onlar yüzünden bu ülkede laiklik yanlýþ anlaþýlýyor. Þeker Bayramý'nda 'Bayramýnýz kutlu olsun' dersem, gidip el öpersem, antilaik mi olacaðým? Atatürk aleyhtarý mý olacaðým? Böyle bir þey olur mu? Kendisine sorulan soru üzerine, "Kutlu Doðum Haftasý'nda barýþ içinde maç olmasýný istiyoruz" demenin Atatürk'le ne alakasý var, inançla ne alakasý var, arkadaþlýkla, dostlukla, laiklikle, demokrasiyle, cumhuriyetle ne alakasý var?"

ÞÜKÜR'Ü SEPETLEME DERDÝ

"Türkiye'deki kutsal ittifak medyasý, biliyor ki Hakan Þükür'ü Galatasaray'dan sepetlemedikçe onlara rahat yok. Galatasaray antrenörsüz de kalsa Hakan o takýmý toparlýyor. Ýþte Gerets zamaný, iþte bu sene. Hakan'dan kurtulmak için her þeyi yapýyor Fener medyasý. Galatasaray'ýn içindeki kalemlerde kendi özel nefretleri nedeniyle alet oluyorlar buna. Öyle bir hava yaratýyor ki kutsal ittfak medyasý; Galatasaraylýlar da alet oluyorlar buna."