Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: Saçlarınız dökülüyor mu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

reklam gibi olmasın ama etilerde güner bey var bu işi Turkiyede en iyi yapan isim.
    şahsen ihtiyacım bu zamana kadar olmadı. inşallahta olmaz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    reklam gibi olmasın ama etilerde güner bey var bu işi Turkiyede en iyi yapan isim.
    şahsen ihtiyacım bu zamana kadar olmadı. inşallahta olmaz..
    Özel olmazsa bi sorum var Üstad avatardaki resminiz yenimi yoksa eski bi foto mu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cabbari sen kaç yaşındasın?
    sakıncası yoksa...
    ya boşver deşeleme benim yüreğimi
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    offf.. ilk defa görüyorum saç ekilmesini. bu eziyete değermi bu yahu...
    kel kalalım olsun...gerçi benimkiler tam olarak dökülmedi ama dökülsede düşünmem bu yolu... selametle...
    (yahu ayrıca bizi alan almış. boşşveeerrrr. bekarlar düşünsün )

sen burda daha ne gördün ki ben reality tv de izlemiştim böğğğhhh oneydi öyle yaa tarla sürer gibi adamın kafasını sürüyorlar neşterle sonra saç köklerini ekiyorlar kafa derisine falan pek öyle bakılacak gibi değildi ama sonucu çok güzel oldu adamın tamamen doğal şekilde kendi saçları oldu yani hiç bir yapay bi şey olmadan yine kendine ait saçları oldu sonucu için katlanılır sanırım o duruma zaten baygın oluyor insan hiç haberi bile olmuyor yapılanlardan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sen burda daha ne gördün ki ben reality tv de izlemiştim böğğğhhh oneydi öyle yaa tarla sürer gibi adamın kafasını sürüyorlar neşterle sonra saç köklerini ekiyorlar kafa derisine falan pek öyle bakılacak gibi değildi ama sonucu çok güzel oldu adamın tamamen doğal şekilde kendi saçları oldu yani hiç bir yapay bi şey olmadan yine kendine ait saçları oldu sonucu için katlanılır sanırım o duruma zaten baygın oluyor insan hiç haberi bile olmuyor yapılanlardan
    yapılan işlemden sonra dökülme ihtimali yokmu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kök hücre bu konuda henüz gelişmedi şimdilik saç ekimi tam bir işkence halinde umarım saç kök hücresi yakında çıkarda insanlar bu azaptan sıyrılır...
    LEBEN ?

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri