REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
34 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Cihaz almak isteyenler için en son sistem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aşçı-cemo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım fiyatları ne durumda?
    fiyat konusunu tlf verebilirim arkadaşim
    0242 2448289
    burdan ulaşabilrsiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum bende aldım amma freeler gitti bir çok kanalı açmıyor güncelleme yok tps ve polsat şimdilik oda normal hercihazda var biz öyle bir cihaz istiyoruz ki tüm belgeselleri ve maç kanallarını yabancıları açsın selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı akharman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum bende aldım amma freeler gitti bir çok kanalı açmıyor güncelleme yok tps ve polsat şimdilik oda normal hercihazda var biz öyle bir cihaz istiyoruz ki tüm belgeselleri ve maç kanallarını yabancıları açsın selamlar
    dreambox al o zaman

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Elhan Bey

Botech 7300x USB cihaz hakkındaki görüşlerinizi rica ediyorum,gerek yazılım gerek cihaz kullanılabilirliği açısından tavsiyeleriniz nedir?Teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu pek tavsiye edilecek cihaz deyildir yani anlatılacak pek bir öyle muazzam bir yanı yoktur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ederim,açıklamalar için sağolun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2

Alıntı uzman_elhan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Almak isteyen arkadaşlarım varsa eyer her türlu yardım mi ve satişini sunuyoruz
    selam kardeş CSX-1000PVR+USB 1Modül,1Kart ve USB Girişli KAYITLI DİJİTAL UYDU ALICISI fiyatı nekadardır bi yardımcı olurmusun olursan sevinirim teşşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

seoul var iken niye yabancı mallara saldırıyorsunuz anlamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elişmizde kaldı hiç bir şey yapmıyor açtığı hiç bir kanal yok sahipleri sattımı bitti tüketici hakkını hiç düşünen yok çok sahipsiz bir cihaz bende 10 tane var kimse almıyor çok ucuz verip kurtulmak istiyorum almak isteyen yazabilir.piyasanın en sıkıntılı cihazı yazzıok tüketiciye kandırıldık müşterilerimle hep papaz olduk bu cihaz yüzünden. yazzık kardeş ....acı degilmi kandırılmak....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı akharman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    elişmizde kaldı hiç bir şey yapmıyor açtığı hiç bir kanal yok sahipleri sattımı bitti tüketici hakkını hiç düşünen yok çok sahipsiz bir cihaz bende 10 tane var kimse almıyor çok ucuz verip kurtulmak istiyorum almak isteyen yazabilir.piyasanın en sıkıntılı cihazı yazzıok tüketiciye kandırıldık müşterilerimle hep papaz olduk bu cihaz yüzünden. yazzık kardeş ....acı degilmi kandırılmak....

arkadaşım hangi cihaz emu ile kanal açıo. sadee uydudan yada ınternetten paylaşımlı cihazlar kanal açıo şu an. NEXT-GOLDMASTER-SUNNY-SEOUL-SANSUI bu markaların hangısı şu an emu ile ne açıo.ayrıca hıç bir firma emu için garantı vermedı. muşterıye satarken her kanalı açar die garantı verılırse tabı başınız ağrır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri