REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: 2007-2008 yılının futbolcusu sizce kim olamalıdır?

Katılımcı sayısı
482. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Servet

143 29.67%
  • Arda

100 20.75%
  • Mehmet Topuz

12 2.49%
  • Mehmet Yıldız

18 3.73%
  • Gökhan Ünal

20 4.15%
  • Alex

53 11.00%
  • Mehmet Topal

13 2.70%
  • Semih

103 21.37%
  • Holosko

20 4.15%
Sayfa 8/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
97 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: 2007-2008 Yılının Futbolcusunu Seçiyoruz!!! Oy verin belirleyin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim tercihim kesinlikle servet çetin!!
    selametle
    aynen ustaaa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serefguler Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yav bu ardayla servete oy verenlere sadece guluyorum birak sampiyonlar ligini uefa kupasinda gelenden 3 gidenden 5 yiyen galatasarayda bu iki futbolcu oynamamismiydi avrupada oynayamadiktan sonra turkiyede son 3-5 hafta super oynasan ne olur oynamasan ne olur oy veren arkadaslar avrupada oynanan maclari esas alarak oy verirlerse daha mantikli olur bu anket

bırak bu işleri. SERVET BU lsezonun en iyi futbolcusudur.. Futboldan mı anlıyorsun yoksa bize futboldan anlıyor izlenimimi yaratmaya çalışıyorsun. Herkes kabul etmiş serveti çıktı gene bi fenerli yorum yapıcakya. yok servet yok arda deyip duruyor. bugun alexide gördük semihide gördük. hepsi bi sarımsak etmedi.. daha neyin mahkemesini yapıyorsunuz anlamıyorum..bu tarz düşünenlere cevap verdiğim için bile utanıyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serefguler Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yav bu ardayla servete oy verenlere sadece guluyorum birak sampiyonlar ligini uefa kupasinda gelenden 3 gidenden 5 yiyen galatasarayda bu iki futbolcu oynamamismiydi avrupada oynayamadiktan sonra turkiyede son 3-5 hafta super oynasan ne olur oynamasan ne olur oy veren arkadaslar avrupada oynanan maclari esas alarak oy verirlerse daha mantikli olur bu anket
    BENDE SİZİN HALİİNİZE GÜLÜYORUM...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Servet Olabİlİr Kesİnlİkle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bugunki maça bile sakat çıktı servet. ve sakatlanarak çıktı sahadan. maç sonundada şampiyon luk gösterisinde servetin ismi okunurken bütün futbolcular onu kucaklayarak piste aldılar. kısacası sezon boyunca galatasarayıda servet taşıdı şampiyonluktada galatasaray serveti taşıdı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabiiki servet aslanyürek varmı ötesiii......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BÖyle Bİr Ankette Nasil Hakan ŞÜkÜr Olmaz Bu Anket Sayilmaz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

tabiki geleceğinde yıldızı ARDA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabiki SEMİH AMA SERVET'DE UNUTMAMAK LAZIM BİR FENERLİ OLARAK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben oyumu semihe verdim fakat bence yılın futbolcusu gökhan gönül servete gelince ondan çok var.

Sayfa 8/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri