Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: 2007-2008 yýlýnýn futbolcusu sizce kim olamalýdýr?

Katýlýmcý sayýsý
482. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Servet

143 29.67%
  • Arda

100 20.75%
  • Mehmet Topuz

12 2.49%
  • Mehmet Yýldýz

18 3.73%
  • Gökhan Ünal

20 4.15%
  • Alex

53 11.00%
  • Mehmet Topal

13 2.70%
  • Semih

103 21.37%
  • Holosko

20 4.15%
Sayfa 8/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon
97 sonuçtan 71 ile 80 arasý

Konu: 2007-2008 Yýlýnýn Futbolcusunu Seçiyoruz!!! Oy verin belirleyin!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart hahahahahahha

yav bu ardayla servete oy verenlere sadece guluyorum birak sampiyonlar ligini uefa kupasinda gelenden 3 gidenden 5 yiyen galatasarayda bu iki futbolcu oynamamismiydi avrupada oynayamadiktan sonra turkiyede son 3-5 hafta super oynasan ne olur oynamasan ne olur oy veren arkadaslar avrupada oynanan maclari esas alarak oy verirlerse daha mantikli olur bu anket

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý serefguler Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yav bu ardayla servete oy verenlere sadece guluyorum birak sampiyonlar ligini uefa kupasinda gelenden 3 gidenden 5 yiyen galatasarayda bu iki futbolcu oynamamismiydi avrupada oynayamadiktan sonra turkiyede son 3-5 hafta super oynasan ne olur oynamasan ne olur oy veren arkadaslar avrupada oynanan maclari esas alarak oy verirlerse daha mantikli olur bu anket

býrak bu iþleri. SERVET BU lsezonun en iyi futbolcusudur.. Futboldan mý anlýyorsun yoksa bize futboldan anlýyor izlenimimi yaratmaya çalýþýyorsun. Herkes kabul etmiþ serveti çýktý gene bi fenerli yorum yapýcakya. yok servet yok arda deyip duruyor. bugun alexide gördük semihide gördük. hepsi bi sarýmsak etmedi.. daha neyin mahkemesini yapýyorsunuz anlamýyorum..bu tarz düþünenlere cevap verdiðim için bile utanýyorum..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý serefguler Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    BENDE SÝZÝN HALÝÝNÝZE GÜLÜYORUM...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu seaonun en iyi futbolcusu bence servet bu kadar özveirili futbolcu az bulunur istikrarlý ve her geçen hafta performansýný artýrdý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yilin futbolcusu kejman

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Servet OlabÝlÝr KesÝnlÝkle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bugunki maça bile sakat çýktý servet. ve sakatlanarak çýktý sahadan. maç sonundada þampiyon luk gösterisinde servetin ismi okunurken bütün futbolcular onu kucaklayarak piste aldýlar. kýsacasý sezon boyunca galatasarayýda servet taþýdý þampiyonluktada galatasaray serveti taþýdý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tabiiki servet aslanyürek varmý ötesiii......

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29

tabiki geleceðinde yýldýzý ARDA

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tabiki SEMÝH AMA SERVET'DE UNUTMAMAK LAZIM BÝR FENERLÝ OLARAK

Sayfa 8/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri