Memati'yi canlandýran Gürkan Uygun geçtiðimiz hafta evlendi. Yeni gelin 09 Þebnem kocasýný anlattý. Ýþte Memati'nin gerçek hayatý;
Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Memati karakterini canlandýran Gürkan Uygun geçtiðimiz hafta medyaya büyük bir çalým atarak ilan ettiðinden 1 gün önce evlenmiþti. Böylece düðününü gazetecilerin izdihamýndan kurtarmýþtý.

Gürkan Uygun yine medyanýn tanýdýðý bir isimle evlendi. BBG evinde “09 Þebnem” artýk onun karýsý...

MEMATÝ GERÇEK HAYATTA NASIL BÝRÝ?

Peki Kurtlar Vadisi'nde bolca racon kesen Memati'nin gerçek hayatta çok eðlenceli biri olduðunu söylesek inanýr mýsýnýz? Ya da yine dizide gözünü kýrpmadan adam öldüren Memati'nin çok sevecen ve insan canlýsý bir karakteri olduðuna...

ÇOK SEVECEN, ÝNSAN CANLISI BÝRÝ

Biz söylemiyoruz; eþi Þebnem Ceylan Uygun onu þöyle anlatýyor:

"Dizideki Memati karakteri Gürkan’ýn canlandýrdýðý bir rol. Gürkan gerçek hayatta çok sevecen çok insan canlýsý biri. Eskiden kýz arkadaþý þimdi eþi olan bana davranýþlarý da hep bu þekilde oldu. Biz iliþkimiz boyunca hep eðlendik. Hala da çok eðleniyoruz. Belki de bundan dolayý evlendik. Çünkü birlikteyken gerçekten çok gülüyoruz. Eskiden Perþembe günleri illa Kurtlar Vadisi’ni izleyeceðim diye bir kuralým yoktu. Gördüðüm zaman izliyordum ama çok fanatiði deðildim. Erkek arkadaþýmý izleyeceðim diye bakýyordum. Çoðu zamanda birlikte izliyorduk. Evlendikten sonra ise her perþembe evimizde birlikte izlemeye baþladýk." (Vatan)