REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: xp açılışı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 xp açılışı

Arkadaşlar;bilgisayarımı açtığımda yada yeniden başlattığımda belgelerim klasörü otomatik olarak açılıyor.Bu problem neden olabilir? Çözümü nedir? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    Konu ayran tarafından (04-12-2009 Saat 20:45 ) değiştirilmiştir. Sebep: konu günceliği bitmiş konu kilitlendi.!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fikri78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar;bilgisayarımı açtığımda yada yeniden başlattığımda belgelerim klasörü otomatik olarak açılıyor.Bu problem neden olabilir? Çözümü nedir? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    bende'de belgelerim çıkıyor ama araştırma sayfası çıkıyor!! bir türlü bulamadım bilgisayarcıya sordum şaşırdı nasıl olur dedi yardımcı olacak var mı???? :49: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sfc /scannow
    sfc /scanonce
    sfc /scanboot
    sfc /revert
    sfc /purgecache
    sfc /cachesize=x

XP cd nizi takıp Başlat Çalıştıra bunları sıra ile yaz
    Sistem onarımı içindir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[B]ilgisayarım veya belgelerim dosyasını aç ÜSTTEN ARAÇLAR KLOSER SEÇENEKLERİNE TIKLA ORADA GÖRÜNÜME TIKLA EN ALTTA 3. SIRADA OTURUM AÇILDIĞINDA KLASÖR PENCERELERİNİ GERİ YÜKLE İŞARETİ KALDIR İŞLEM TAMAM.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bendede böle bişey oluyordu bende bilgisayrcıya sordum oda dediğime güldü olmaz falan dedi oluyor dedim bilmem dedi sonra ben kendim hallettim...mconfin - başlangıç-internet explorer ktucuğunu iptal edin pcyi kapatıp yeniden başlatın düzelecektir ben böle hallettim arkadaşlar.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

deniycem arkadaşlar sağ olun kolay gelsin!!!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri