Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: XP Service Pack 3 Türkçe Kullanýma Hazýr

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart XP Service Pack 3 Türkçe Kullanýma Hazýr

****************************************************************************************************
    ****************************************************************************************************

Windows xp kullanan arkadaþlar service pack 3 çýktý. indirip kurabilirsiniz..

Microsoft Link; (303mb)
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

uyumluluk ; Windows XP; Windows XP Home Edition ; Windows XP Home Edition N; Windows XP Media Center Edition; Windows XP Professional Edition ; Windows XP Professional N; Windows XP Service Pack 1; Windows XP Service Pack 2; Windows XP Starter Edition; Windows XP Tablet PC Edition

ServicePack 3 önceki sürüm sp1 ve sp2 yi içerir. yani sýfýr kurulum yaptýðýnýzda sadece sp3 kurmanýz yeterli olacaktýr.

***************************************************************************************************
    ***************************************************************************************************

Konu ayran tarafýndan (04-12-2009 Saat 22:02 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: konu günceliði bitmiþ konu kilitlendi.!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler, yamalar gerekli güvenlik ve uyum açýsýndan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler mutaf

Kullanýcý Bilgi Menüsü

rica ederim. umuter - f47xfenerli

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar ben lisanslý yazýlým kullanýyorum sp3 kurmama gerek varmý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu service pack 2-3 ne iþe yarýyor ? Yani pc e faydasý nedir ben 2 Kullanýyorum ama anlamadým ne iþe yaradýðýný ? Tskler..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Aziz46 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu service pack 2-3 ne iþe yarýyor ? Yani pc e faydasý nedir ben 2 Kullanýyorum ama anlamadým ne iþe yaradýðýný ? Tskler..
    kýsaca anlatayým. xp ilk çýktýðý zaman (2002) en iyi iþletim sistemi olarak piyasaya çýktý. fakat zamanla internet uzerinden çeþitli saldýrýlara maruz kaldý (virus trojan sistem ve program açýklarý vs). bu saldýrýlarý, sistemin çeþitli yapýlandýrmalarýný ve bazý uyumluluk sorunlarýný ortadan kaldýrmak için windowsa eklenti olarak sonradan çýkan yamalara service pack denir. tüm güncellemeler hatta bazý driverleride içerir. sp1-2 ve en son olarakta sp3 piyasaya sürüldü.
    sp3 içeriðinde sp1 ve 2yide barýndýrýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kýsaca anlatayým. xp ilk çýktýðý zaman (2002) en iyi iþletim sistemi olarak piyasaya çýktý. fakat zamanla internet uzerinden çeþitli saldýrýlara maruz kaldý (virus trojan sistem ve program açýklarý vs). bu saldýrýlarý, sistemin çeþitli yapýlandýrmalarýný ve bazý uyumluluk sorunlarýný ortadan kaldýrmak için windowsa eklenti olarak sonradan çýkan yamalara service pack denir. tüm güncellemeler hatta bazý driverleride içerir. sp1-2 ve en son olarakta sp3 piyasaya sürüldü.
    sp3 içeriðinde sp1 ve 2yide barýndýrýr.
    Cok tsk ederim acýklama için...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar ben lisanslý yazýlým kullanýyorum sp3 indirip kurmama gerek varmý cevap verirseniz sevinirim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý demir2768 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar ben lisanslý yazýlým kullanýyorum sp3 indirip kurmama gerek varmý cevap verirseniz sevinirim
    lisanslý olsun olmasýn sp3 kurmak faydalýdýr. içeriðinde en son guncellemeler vs mevcuttur. + lisanslý kullanýcý isen bilgisayarýnýn kendi kendine update etmesi gereken dosyalarýn tümü bu sp3 te mevcut.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri