MTV Türkiye'nin Genel Yayýn Yönetmeni olan Oðuz Koloðlu, Kanal D'de Beyaz Show'u hazýrladýklarý dönemi hatýrlatarak, Tolga Çevik'in 'Komedi Dükkaný' programýnýn benzerini daha önce yaptýklarýný söyledi.
Kanal 1'de Dilara Endican'ýn sunduðu 'Nereden Nereye' programýnýn bu haftaki konuðu Beyaz idi. Beyaz'a sürpriz yapan isimlerden birisi de Oðuz Koloðlu oldu.
Koloðlu, son dönemde yaþanan bir tartýþmaya da farklý bir bakýþ açýsý getirdi. Televizyon Gazetesinin haberinde Tolga Çevik'in Komedi Dükkaný programýnýn formatýný kendisinin bulduðu açýklamasý üzerine Okan Bayülgen de fikrin kendisine ait olduðunu ve Engin Günaydýn ile birlikte daha önce yaptýklarýný açýklamýþtý.

Bu tartýþmalar sýrasýnda Beyaz'ýn show programýndaki 'Beyaz atlý prens' skeçlerine de gönderme yapýlmýþ ancak Beyazýt Öztürk, bu konuda suskun kalmayý tercih etmiþti.
Cevap bu kez Beyaz'dan deðil ama o dönem Kanal D'de program koordinatörlüðü yapan Oðuz Koloðlu'ndan geldi. Koloðu, Beyaz Show için 70'e yakýn tipleme yarattýklarýný hatýrlatarak þu ifadeyi kullandý: "Þimdi arkadaþlar konuþuyorlar. Benim fikrimdi, mahkemeye vereceðim, bilmem ne... Bunlarýn hepsini biz 'Beyaz Atlý Prens' diye Beyaz Show'da yaptýk daha öncesinde. Herþeyi yaptýk. Herþeyi yaptýðýmýz için o yüzden ben þöyle düþündüm: 'Ben artýk talkshow yapmayayým. Çünkü þapkadan çýkacak tavþan sayýsý belli."