REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 18/59 İlkİlk ... 891011121314151617181920212223242526272843 ... SonSon
585 sonuçtan 171 ile 180 arası

Konu: TRABZONSPOR Haber Hattı

  1. #171

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Tolga açık kapatıyor





    Elindeki kırık nedeniyle haftalardır Trabzonspor formasından ayrı kalan Tolga, idmanlara katılarak açık kapatıyor. Genç file bekçisi dünkü antrenmanda ağırlıklı olarak geri paslarda kalecinin ayağı ile topu oyuna sokma çalışmasını yaptı.

  2. #172

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Rusya´nın Rubin Kazan takımında bu yıl şampiyonluk yaşayan Trabzonspor´un eski oyuncusu Gökdeniz Karadeniz, bordo-mavili takımın şampiyonluk yarışında çok şanslı olduğunu söyledi.

    Rusya Ligi’nin bitmesinin ardından ailesiyle birlikte Trabzon’a dönen Gökdeniz Karadeniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Rusya’da ilk yılında şampiyonluk yaşadığı için mutlu olduğunu ifade ederek, "Futbol hayatımdaki en büyük başarılarımdan birini elde ettim. Hem Trabzonlu hem Türk olarak onlara sevinç yaşatmam gurur verici bir olay" dedi.
    Kupayı kaldırdığı zaman Trabzonspor’un aklına geldiğini ifade eden Gökdeniz Karadeniz, "Ben Trabzonspor’da 10 yıl oynadım ve çok şey yaşadım. Gönül isterdi ki burada şampiyon olup, kupayı kaldırıp yurt dışına transfer olayım. Ama kısmet değilmiş. Şampiyonluğu Rubin Kazan’da yaşadım. Kısmet oradaymış" diye konuştu.
    Trabzonspor’un şampiyon olmasını çok istediğini kaydeden Gökdeniz, sözlerini şöyle sürdürdü: "İnşallah Trabzonspor şampiyon olur. Biz yaşayamadık, bize kısmet olmadı. Ama yeni gelenler, futbolcu, teknik heyet ve yönetim inşallah o sevinci yaşar. Bu yıl Trabzonspor çok şanslı. Büyük takımların form grafikleri inişli çıkışlı ama Trabzonspor’un bir düzeyi var. Çok iyi oynuyorlar mı? Bence de çok iyi oynamıyorlar ama futbol skor olayı. Skoru lehine yansıttığın zaman 3 puan veriyorlar, ama iyi oynayıp kaybettiğin zaman kimse puan vermiyor."
    Trabzonspor’un doğru yolda olduğunu ifade eden Gökdeniz, "Ben inanıyorum ki iyi de futbol oynayacaklar. Çünkü yeni oluşmuş bir kadroları, başlarında çok iyi bir teknik direktör ve yönetim kurulları var. İnşallah bu yıl onlar için çok güzel olur. Benim de gönlüm onlarla beraber."
    "RUSYA’DA MUTLUYUM"
    Şu anda Rusya’da mutlu olduğunu ifade eden Gökdeniz, "Şimdilik her şey güzel gidiyor. 5 yıllık mukavelem vardı. 4 yılım kaldı. Artık bakalım zaman neyi gösterecek. Şu anda Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyorum. Ama kısmet bu. Öyle dersin bir yıl sonra ne olur bilmem. Şimdilik mutluyum ve öyle devam eder inşallah" diye konuştu.

    Rusya’ya Trabzonsporlu Gökdeniz olarak gittiğini kaydeden Gökdeniz, "Ama basının çok fazla ilgisini görmedik. Yabancı bir ülkedeki maçlarda Trabzonspor, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe bayrakları da sallanıyor. Bunlar bizim için gurur verici şeyler. Medyaya kırgınım. Kazan’da çok ilgi görüyoruz. Biz Türk bayrağı ile tur atarken gönül isterdi ki orada da Türk basını olsun. Bizimle o sevinci Türk halkına yaşatsın. Ama bizden kimse yoktu."

    Geçen yıl Fatih Tekke’nin de Rusya’da şampiyonluk yaşadığını vurgulayan Gökdeniz, "Bu yıl ben ve Hasan Kabze şampiyonluk yaşadık. Bu gösteriyor ki Türk futbolcuları orada başarılı. CSKA’da da Caner oynuyor, o da başarılı. Türk futbolcusunun orada yaptığı başarılar önümüzdeki yıl daha fazla oyuncuların oraya gitmesini sağlayacak."

  3. #173

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Trabzonspor'un tecrübeli futbolcusu Rigobert Song ve genç futbolcusu Barış Memiş, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile birlikte Trabzon Belediyesi Çocuk ve Gençlik Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti.


    Burada çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren ve hediyeler dağıtan Song ve Barış, daha sonra çocuklarla satranç oynadı. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, gençlerin topluma kazandırılması için her projeye gönülden destek verdiklerini belirterek, "Gerek şahsım gerekse de kulüp olarak hiçbir gencimizin sokakta gezmesini istemeyiz. Bu yüzden işsiz gençlerimizi kazanmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. Çocuklara bilet dağıtarak onları hafta sonu oynanacak olan Kocaelispor maçına davet eden Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Rigobert Song ve Barış Memiş, 'Şampiyon Trabzonspor' tezahüratları ile uğurlandı.

  4. #174

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, transfer sezonu öncesi maddi anlamda bir sıkıntılarının olmadığını söyledi.


    Turkcell Süper Ligi'nde ara transfer döneminin başlamasına az bir zaman kala transfer çalışmaları için nabız yoklayan Trabzonspor'da Genel Sekreter Hasan Yener, taraftarlara müjdeli haberi verdi. Yener, ekonomik olarak hiçbir sıkıntılarının bulunmadığını belirterek, "Transfer için bir bütçemiz var. Ekonomik anlamda mevcut kadromuzdaki oyuncularımıza hiçbir borcumuz yok. Bu yüzden çok rahatız. Yapmamız muhtemel transferlerin takımın ahengini bozmamasına dikkat edeceğiz" dedi. Yener, her maç sonrası futbolculara primlerini ödediklerini de ifade ederek, "Kocaelispor maçı sonrası da futbolcularımızı ödüllendireceğiz. Prim ve maç başlarını hiçbir zaman aksatmadığımız gibi bu maçtan sonra da aksatmayacağız. Bu maç bizim ilk yarıyı lider tamamlamamız için çok önemli" diye konuştu.
    YATTARA: "BU MAÇ FARKLI OLACAK"
    Trabzonspor'un Gineli futbolcusu İbrahima Yattara, hafta sonu oynanacak olan Kocaelispor maçı öncesi Teknik Direktör Ersun Yanal'a iyi oynayacağına dair söz verdi. İdmanlardaki isteksiz performansı nedeniyle kendisiyle bir konuşma yapan Ersun Yanal'a, "Bu maç farklı olacak hocam. Bugüne kadar bana destek çıktınız, bende sizi utandırmayacağım" dediği öğrenildi. Bu arada Yattara'nın dün ki idmanı izlemeye gelen bir taraftara, "Bu maç beni izleyin" demesi ise dikkat çekti. Yattara'ya zor günlerinde en önemli desteklerden birini veren Song'da Gineli futbolcu İbrahima Yattara'dan patlama bekliyor.
    ONUR İSYANLARDA
    Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon büyük umutlarla transfer ettiği Onur Recep Kıvrak'ın, beklediği forma şansını bir türlü bulamadığı için moralinin oldukça bozuk olduğu öğrenildi. Süper Lig'de bir çok takım dahil Avrupa'dan da teklifler alan genç kalecinin, Teknik Direktör Ersun Yanal'dan forma istediği ancak Senegalli kaleci Tony Sylva'nın başarılı bir performans sergilemesi ile bu umudunun da tükendiği öğrenildi. Genç kaleciyi kaybetmek istemeyen Yanal'ın önümüzdeki günlerde Onur'a forma şansı vermesi bekleniyor.
    ÖZAL: "BİZ GÖREVİMİZİ YAPACAĞIZ"
    Sezon başından beri takımlarını yalnız bırakmayan Trabzonsporlu taraftarlar hafta sonu oynanacak olan Kocaelispor maçında da tribündeki yerlerini almaya hazırlanıyor. Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Özal, ligin zirvesinde yer almalarının kendilerine büyük mutluluk verdiğini belirterek, "Bizim görevimiz takıma destek vermek. Bunun içinde elimizden geleni yapıyoruz. Ancak özellikle maraton tribününden gerekli desteği alamıyoruz. Kocaelispor maçında orada oturan taraftarlarımızın bu eksikliği gidereceğine inanıyorum" dedi.

  5. #175

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Trabzonspor'un Gineli futbolcusu İbrahima Yattara, hafta sonu oynanacak olan Kocaelispor maçı öncesi Teknik Direktör Ersun Yanal'a iyi oynayacağına dair söz verdi.

    İdmanlardaki isteksiz performansı nedeniyle kendisiyle bir konuşma yapan Ersun Yanal'a, "Bu maç farklı olacak hocam. Bugüne kadar bana destek çıktınız, bende sizi utandırmayacağım" dediği öğrenildi. Bu arada Yattara'nın dün ki idmanı izlemeye gelen bir taraftara, "Bu maç beni izleyin" demesi ise dikkat çekti. Yattara'ya zor günlerinde en önemli desteklerden birini veren Song'da Gineli futbolcu İbrahima Yattara'dan patlama bekliyor.

  6. #176

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Üst üste alınan iki beraberliğin kimseyi telaşlandırmamasını isteyen Ersun Yanal, oyuncularına da “Transfer haberlerinden sakın etkilenmeyin” dedi.

    ‘Futbolculara baskı yapılmamalı’
    Süper Lig’de lider olmasına rağmen iki hafta üst üste berabere kalarak yoğun eleştirilerin hedefi olan Ersun Yanal, taraftarlardan destek istedi. Beraberliklerin kimseyi telaşlandırmamasını isteyen Yanal, “Kocaelispor maçında taraftarlardan destek istiyorum. Herkes bu takıma sahip çıkmalı. Bu takımı başarılara koşturmak istiyorsan birlikte hareket etmeliyiz. Şu anda lider olduğumuz unutulmamalı ancak bu futbolcuların üzerinde bir baskı yapacak şekilde de kullanılmamalı” dedi.
    ‘Siz sadece işinizi yapın’
    Oyuncularıyla da bir toplantı yapan Ersun Yanal, transfer haberlerinden kimsenin etkilenmemesini isterken, “Biz şu anda lideriz, büyük hedefler peşindeyiz, şampiyonluğa gidiyoruz. Bu tür gelişmelerin yaşanması normal. Takıma takviyeler de olabilir. Ancak bunu dert edip kimsenin stres altına girmesini istemiyorum. Sizler sadece işinizi yapın ve size güvenenleri mahcup etmeyin. Öncelikle Kocaelispor maçına odaklanın ve mutlaka bu maçı kazanın” diye konuştu.

  7. #177

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Trabzonspor, Denizlispor´dan Çağlar Birinci´nin transferi için harekete geçti.

    Trabzonspor, Denizlispor’un 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Çağlar Birinci’nin transferi için harekete geçti. İki kulüp başkanının yakın bir zamanda bir araya geleceği ve transfer için pazarlık masasına oturacağı öğrenildi. Fatih Terim tarafından Milli Takım kadrosuna dahil edilen Trabzon doğumlu genç futbolcu, Trabzonspor’dan Bakırköyspor’a transfer olmuş, bu kulüpte kendisini kabul ettirdikten sonra Denizli’ye geçmişti. Çağlar Birinci, Denizli’de Trabzon’un plaka numarası olan 61 numaralı formayı giyiyor.
    M. Ali SABUNCU

  8. #178

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Egemen´in cezası nedeniyle Kocaeli maçında forma giyme şansı doğan Giray Kaçar, “Kendimi sürekli hazır tuttum. Bu fırsatı iyi değerlendireceğim” dedi.

    ‘Değerini biliyorum’
    Kocaelispor karşısında savunmada görev almasına kesin gözüyle bakılan Giray Kaçar, Egemen’in kırmızı kart cezası nedeniyle forma şansı bulduğunu ve bunu da iyi değerlendireceğini söyledi. Yedek kaldığı dönemde kendisini hiç bırakmadığını ve her an oynayacakmış gibi hazırlandığını ifade eden genç oyuncu, “Yedek kalmak beni hırslandırdı, futbola açım ve giyeceğim formanın değerini iyi biliyorum. Hocam görev verirse elimden gelenin en iyisini yaparım” diye konuştu.
    ‘Zirvede bitireceğiz’
    Sezona çok iyi sonuçlar alarak başladıklarını dile getiren Giray, “Zaman zaman bazı sorunlar yaşasak da bu son derece normal. Ligimizin kalitesi arttı. Her takım birbirini yenebiliyor. Rakibimiz pozisyonundaki diğer takımların da aldığı sonuçlar ortada. Bu nedenle kendimizi başarılı buluyorum” dedi. Kesinlikle duraklama döneminde olmadıklarının da altını çizen genç futbolcu, devre arasına kadar tüm maçlarımızı kazanıp, zirvede yer alacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

  9. #179

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Süper Lig lideri Trabzonspor, Kocaelispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

    Hazırlıklar tam gaz devam
    Süper Lig lideri Trabzonspor, Kocaelispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmana tüm futbolcular katıldı. Teknik direktör Yanal, futbolculara pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç oynattı. Futbolcuların çift kale maçta istekli oldukları gözlendi.
    Transfer masaya yatırılacak
    Brezilya’da bulunan Özkan Sümer’in, bu ülkede liglerin son hafta karşılaşmalarını da izledikten sonra yurda geleceği, Başkan Sadri Şener, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Teknik Direktör Ersun Yanal ile bir araya gelerek transfer konusunda masaya oturacakları öğrenildi.
    Üç futbolcunun ilişiği kesildi
    Ersun Yanal’ın raporu üzerine Yönetim Kurulu kararıyla kadro dışı bırakılan Hasan ve Erdinç’le geçtiğimiz sezonun ortalarında kulübe hiç bir haber vermeden Trabzon’dan ayrılan Ömer Rıza’nın kulüple tüm ilişkileri kesildi. Üç futbolcuya alacaklarına karşılık bonservisleri verilirken Gineli futbolcu Jabi’nin durumunun önümüzdeki haftalarda belli olacağı öğrenildi.
    Bilet fiyatları açıklandı
    Pazar günü oynanacak Kocaelispor maçının bilet fiyatlarını belirlendi. Maraton Tribünü 15 YTL, Kapalı Tribün (kenar) 35 YTL, Kapalı Tribün (orta) 50 YTL, VİP Tribünü 100 YTL olduğu açıklandı. Yönetim Kurulu, ayrıca gelecek hafta deplasmanda oynanacak Bursaspor maçının kafile başkanları olarak Futbol Şube Sorumlusu Dr.İhsan Alioğlu ve Genel Koordinatör Kenan Sönmez’i belirledi.
    Trabzon da listeye girdi
    Trabzonspor, kasım ayında ‘Dünyanın En İyi Takımları’ listesine girdi. Ekim ayında ilk 350 takım arasında bulunmayan Bordo-Mavili takım, 64,5 puanla listeye 327. sıradan giriş yaptı. Barcelona’nın zirvede yer aldığı listeye Türkiye’den Fenerbahçe 22., Galatasaray 56., Beşiktaş 102., Kayserispor 179., Sivasspor 275. Gençlerbirliği ise 297. sıradan girdi.

  10. #180

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Trabzonspor´un savunma oyuncusu Giray Kaçar, duraklama döneminde olmadıklarını belirtti.

    Geçen hafta Kayserispor maçında Egemen’in kırmızı kart görmesiyle Kocaelispor maçında kendisine forma şansı doğan Giray, bu şansı iyi kullanacağını ifade etti. Giray, kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, şu ana kadar bordo-mavili forma altında 2 lig ve 2 kupa maçında görev aldığını belirterek, "Yedek kaldığım dönemde kendimi hiç bırakmadım. Kendimi sürekli oynayacakmışım gibi hazır tuttum. Çünkü elime geçen fırsatı iyi değerlendirmem gerekiyor. Yedek kalmanın beni çok hırslandırdığını söyleyebilirim. Futbola açım. Formanın değerini iyi biliyorum. Hocamın görev vermesi halinde elimden geleni ortaya koyarak kendisini ve bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Kendime güveniyorum" dedi.

    Sezona çok iyi sonuçlar alarak başladıklarını dile getiren Giray, "Zaman zaman bazı sorunlar yaşasak da bu son derece normal. Çünkü her maçı kazanacaksınız diye bir şey yok. Üstelik ligimizin kalitesi de arttı. Her takım birbirini yenebiliyor. Rakibimiz pozisyonundaki diğer takımların da aldığı sonuçlar ortada. Bu nedenle kendimizi başarılı buluyorum" değerlendirmesini yaptı.

    Son iki haftada karşılaştıkları Sivasspor ve Kayserispor’un iyi takımlar olduğunu kaydeden Giray, şöyle devam etti: "Biz her iki takıma karşı iyi futbol oynadık. Özellikle Sivasspor maçında çok pozisyona girdik. En kötü ihtimalle 2-0 kazanabileceğimiz bir müsabakaydı. Kayserispor’u da yenebilirdik. Ama olmadı. Beraberliklerle sahadan ayrılmak zorunda kaldık. Bu sonuçlar bizim kötü veya duraklama döneminde olduğumuzu göstermez."

    KOCAELİSPOR MAÇI
    Kocaelispor karşısında sahaya kazanmak için çıkacaklarını dile getiren genç futbolcu, şöyle dedi: "Şu an ligin lideri biziz. Bu unvanla hafta sonu Kocaelispor maçına çıkacağız. Rakibimiz son sırada olmasına rağmen son haftalarda bir çıkış yakaladı. Ama biz çok iyi bir takımız ve lideriz. Engelleri birer birer aşmalıyız. Gücümüz var. Bana göre kendi sahamızda oynadığımız maçlarda bizi kolay kolay kimse yenemez."

    Trabzonspor’un, hayallerini süsleyen bir takım olduğunu da ifade eden Giray, "Böyle büyük bir takımda ve ona gönülden destek veren yoğun taraftar kitlesinin önünde forma giymeyi hayatım boyunca hayal etmiştim. Şimdi bu fırsatı yakaladım. Amacım, elime geçen fırsatı iyi değerlendirmek ve o büyük Trabzonspor formasını başarıyla taşımak" dedi.
    "KALAN MAÇLARI KAZANMAK HEDEFİMİZ"
    Devre arasına kadar oynayacakları 3 maçı da kazanmak istediklerini kaydeden Giray, şöyle devam etti: "Bu sene biz iyiyiz. Rakiplerimiz ise bize oranla daha kötüler. Şu ana kadar Galatasaray dışında hiçbir takıma yenilmedik. O maçta da şanssız bir şekilde mağlup olduk. Kolay kolay yenilebilecek bir takım değiliz. Şimdi ilk olarak devreyi lider tamamlayıp ikinci yarıya avantajlı başlamak istiyoruz. Sezon sonunda ise şampiyon olmak veya Avrupa kupalarına katılmak amacındayız. Trabzonspor’un gücü her türlü zorluğun üstesinden gelebilir."
    Yönetim kurulunun kendilerine gösterdiği ilgiden son derece memnun olduğunun da altını çizen Giray, "Bize karşı çok sıcak ve içten davranıyorlar. Bütün deplasmanlarda yanımızdalar. Antrenmanlarımızı izliyorlar. Bize maddi ve manevi hiçbir sıkıntı yaşatmıyorlar. Onların bu tutumu bizi ayrı bir şekilde motive ediyor. Şu ana kadarki başarıda en büyük pay önce onların, sonra bizim" dedi.

Sayfa 18/59 İlkİlk ... 891011121314151617181920212223242526272843 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •