Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/47 İlkİlk 12345678910111227 ... SonSon
585 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: TRABZONSPOR Haber Hattı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

'Ya sev ya terk et'

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda dün akşam birbirinden ilginç ilginç pankartlar vardı. Bordo-mavili futbolcular sahaya "Atam izindeyiz" pankartıyla çıkarken, 1000 adet Türk bayrağının dağıtıldığı kale arkası tribününde ise "Ya sev ya terk et" yazısı büyük alkış aldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Topuz tamam

Gökhan'ın transferinde pekişen iyi ilişkiler ve bakan Faruk Özak'ın devreye girmesi sonucu el sıkışıldı, iş imzaya kaldı

Topuz tamam

Gökhan'ın transferinde pekişen iyi ilişkiler ve bakan Faruk Özak'ın devreye girmesi sonucu el sıkışıldı, iş imzaya kaldı.

Adı transfer gündeminden hiç düşmeyen Kayserisporlu Mehmet Topuz için dev bir adım atan Trabzonspor, mutlu sona çok yaklaştı... Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak'ın da devreye girmesi ile bir kez daha sarıkırmızılı yönetimin kapısını çalan bordo- mavililer, Gökhan'ın transferinde pekişen iyi ilişkileri de kullanarak söz kesti... Kayseri-Trabzon maçı sonrası biraraya gelen taraflar, ara transferde işi resmiyete dökme konusunda el sıkıştı...

Altı milyon euro
    Mehmet'i alıp yıllarca onunla yan yana oynayan Gökhan'ı aktif hale getirmeyi hedefleyen bordo-mavililer, milyon euro bonservis bedeli önerdi. Gökhan'ın transferinde parasını pürüzsüz tahsil eden sarı-kırmızılıların onay vermesi üzerine mutabakata varıldı. Böylece; Mehmet'i İstanbul ekiplerine satmama kararı alan Kayseri, en önemli yıldızını şampiyonluk kovalayan bir Anadolu kulübüne vermiş oldu.
    Cevat KOL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yanal'dan penaltı savunması

Kaçan penaltıyı Yattara yerine Umut'un kullanması nedeniyle eleştiri alan teknik direktör Ersun Yanal, kendisini savundu. Yanal, "Bizim penaltıcılarımız Umut ve Yattara'dır. O anda Umut kendini iyi hissetmiş olacak ki o kullandı. Penaltılar kaçırılabilir. Normaldir" diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İstikrarın adı: Rigobert Song

Sezon başında Galatasaray'dan bordo-mavili takıma transfer olan Rigobert Song, istikrarıyla göz dolduruyor. Bu sezonki 13 maçta da 90 dakika forma giyen Kamerunlu, takımın en çok sahada kalan oyuncusu oldu. Tecrübeli futbolcu, savunmadaki performansıyla da taraftarın beğenisini topluyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mesai yarın başlıyor

Teknik direktör Ersun Yanal, Kayserispor maçının ardından takıma iki gün izin verdi. Bordomavililerin, önümüzdeki hafta oynayacağı Kocaeli karşılaşmasının hazırlıklarına pazartesi akşamı yapacağı antrenmanla başlayacağı açıklandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayır diyemedim

Trabzonspor'un penaltıcısı Yattara, Kayseri'de kazanılan penaltıyı kullanmama sebebini açıkladı. Hakemin düdük çalmasının ardından topun başına gittiğini belirten Gineli yıldız, "Ancak Umut atışı kullanmak istediğini söyleyince 'hayır' diyemedim. Ben de kendimi iyi hissediyordum ama saha içinde penaltı kavgası yapamazdım" ifadelerini kullandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kocaeli'de iki oyuncu cezalı

Kocaelispor ile gelecek hafta oynanacak maç öncesinde Trabzonspor'da iki oyuncu cezalı duruma düştü. Kırmızı kart gören Egemen'in yanı sıra, Kayseri maçında bu sezonki dördüncü sarı kartını gören Cale cezalı duruma düştü.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gökhan Kayseri'de kaldı

Sezon başında Trabzonsporlu Olan Gökhan Ünal, eski takımı Kayseri ile oynadıkları maç sonrası takımla birlikte dönmedi. Kayseri'de kalan Gökhan'ın 2 günlük iznin bir gününü burada geçirip, ardından İstanbul'a geçeceği ifade edildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Egemen isyanlarda

Kayserispor maçında Cangele'ye attığı kafa nedeniyle kırmızı kart gören Egemen Korkmaz, bu kararın ağır olduğunu söyledi. Tecrübeli oyuncu, "Kırmızı kartı hak etmedim. Hakemin yönetimi ve niyeti ortadaydı" ifadesini kullandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bitsin bu çile!

Önce Selçuk Dereli, sonra Halis Özkahya... İki haftada hakemler yüzünden 4 puan kaybeden Trabzonsporlular MHK'ye tepkili.

Puanlar gidiyor
    Trabzonspor'un hakemlerden yana sıkıntısı bitmek bilmiyor... Geçen hafta 0-0 biten Sivas maçında, Selçuk Dereli tarafından bir penaltısı verilmeyen bordomavililer, Kayseri'de de Halis Özkahya'nın hatalı kararları ile puan yitirince isyan noktasına geldi.

Neden Özkahya?
    Yönetim, MHK'dan atamalarda daha dikkatli olunmasını istedi. Geçen hafta MKEA.Gücü Başkanı Cemal Aydın ile yaptığı telefon görüşmesiyle gündeme gelen Özkahya'nın zihinsel olarak hazır olmamasına rağmen kritik bir maçta görevlendirilmesi soru işaretlerine neden oldu.

Sayfa 2/47 İlkİlk 12345678910111227 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri