REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 32/59 İlkİlk ... 722232425262728293031323334353637383940414257 ... SonSon
585 sonuçtan 311 ile 320 arası

Konu: TRABZONSPOR Haber Hattı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sportif A.Ş'ye yabancı ilgisi

İMKB'de işlem gören Trabzonspor Sportif A.Ş. hisselerine 2008 yılında yabancı ilgisi arttı. Yabancı yatırımcılar, Trabzonspor Sportif A.Ş. hisse senetlerinde İMKB aracılığıyla 5 milyon 707 bin 914 TL'lik alım yaptı. Böylece bordo-mavili kulüp, İMKB'de yabancıların en çok alım yaptığı ilk 20 kuruluş arasına girdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sadece Göksu Alhas kazandı

Teknik direktör Ersun Yanal'ın Antalya kampıyla ilgili geniş bir raporu bordo-mavili yönetime sunması bekleniyor. Bu rapor doğrultusunda büyük ihtimalle Göksu, A takım kadrosuna dahil edilecek. Diğer genç futbolcular Yasin, Mehmet ve Zeki'nin, PAF takımla çalışmalarına devam edeceği öğrenildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aydın Karabulut için pusudalar

Sol açık arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Beşiktaş'tan Aydın Karabulut'u resmen istemeye hazırlanıyor. Genç oyuncuya Hertha Berlin'in de talip olduğu öğrenilirken, Almanya'ya gidecek olan Mahmut Aksu'nun sezon sonu için St. Pauli'de oynayan golcü Ömer'in de işini bitireceği öne sürüldü.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Meşale için uyarı

Yönetim, taraftarı maçlarda özellikle meşale ve bengal ateşi yakıp, benzeri eylemlerde bulunmamasını konusunda uyardı. Bordo-mavili yönetim, yaptığı toplantıda tribün olayların önüne geçilmesi yönünde alınacak tedbirleri de değerlendirdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Potada rakip Vestel

Bordo-mavililerin basketbol takımı, sezonun 13. haftasında cumartesi günü deplasmanda Vestel ile karşılaşacak. Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak maç saat 16.00'da başlayacak. Basketbolcular, mutlak galibiyet için çalışmalarını sürdürüyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kartal'a bileniyorlar

Trabzonspor Bayan Futbol Takımı ligin 7. haftasında 18 Ocak Pazar günü Kartalspor ile karşılaşacak. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde oynanacak müsabaka saat 13.00'te başlayacak. Bordo-mavili oyuncular, "Tek hedefimiz galibiyet" dediler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Trabzonspor günlüğü

Kupa için start verildi
    Trabzonspor, cumartesi günü sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı kupa maçının hazırlıklarına dün başladı. Yaklaşık 3 hafta aradan sonra tesislerinde çalışan bordo-mavili futbolcuların neşeli olması dikkat çekti. Trabzonspor bugün çift idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

HES'te tesis alanı hazır
    Trabzonspor'un Bordo-Mavi Enerji Elektrik Üretim Tic Ltd. Şti. ile sahip olduğu Uzungöl 1 Regülatörü ve HES Projesinin kurulacak tesis alanının yeri belirlendi. Uzungöl Beldesi'nde faaliyete geçecek olan projenin beldede turist çeken alana herhangi bir müdahalesinin söz konusu olmadığı açıklandı.

Derneklere uyarı geldi
    Yönetim yurt dışında faaliyet gösteren derneklerle ilgili açıklamada bulundu. Resmi sitedeki açıklamada "Yurt dışında faaliyet gösteren tüm derneklerin kulübümüzün adını kullanabilmeleri için müracaatta bulunmaları gerekmektedir. Bunları kulübümüz değerlendirecektir" denildi.

Maraton tribün 5 TL
    Karadeniz Fırtınası'nın, cumartesi günü sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı Fortis Türkiye Kupası maçının bilet fiyatları açıklandı. Buna göre mücadeleyi izleyecek bordo-mavili taraftarlar, maraton tribünü için 5, kapalı tribün için 10, VİP tribünü için de 50 TL ödeyecek.

TRABZONSPORLULAR
    Trabzonspor'daki flaş gelişmeleri takip etmek için FOTOMAC yaz 7777'ye yolla bilgiler cebine gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Barış: Faydalı geçti

Trabzon'un genç futbolcusu Barış Memiş, Antalya kampının kendisi için çok faydalı geçtiğini söyledi. Barış, takım içerisindeki genç futbolcuların sayısının artmasının kendisine de moral olduğunu ifade ederek, "Hepimiz Fener maçına odaklandık" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yeni Aurelio geliyor

Futbol stili ile Aurelio'ya benzetilen Papy, "Ben de onun gibi olmak istiyorum. İmza atmak için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.

Antalya kampında denenerek transferine karar verilen genç Faty Papy, Marco Aurelio'ya benzetiliyor. Futbol stili olarak deneyimli ismi andıran Burundili, çalışkanlığı ile beğeni topladı. İmza için evraklarının bir an evvel gelmesini bekleyen Papy, "Heyecanlı ve mutluyum" dedi.

Aurelio gibi top kullanma yeteneğinin yanı sıra mücadele gücünün yüksekliğiyle dikkat çeken Papy, "Bana verilecek şansı en iyi şekilde kullanacağım. Bir gün ben de Aurelio gibi olmayı istiyorum" diye konuştu. Yanal'ın 2. yarıda futbolcuya ne kadar forma vereceği merak ediliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Leonardo bitmek üzere

Genel sayman Aksu, Ajax ile bonservis pazarlığı yapıyor Brezilyalıda son anda pürüz çıkarsa B planı Marco Babic

Bitmek üzere

Sol kanada takviye için hedeflenen Ajax'lı Leonardo Santiago'nun transferi bitmek üzere... Hollanda'ya giden genel Sayman Mahmut Aksu son pürüzleri gidermeye çalışıyor. 25 yaşındaki Brezilyalı futbolcuyu ikna eden Aksu'nun, Ajax kulübü ile bonservis pazarlığı yürüttüğü belirtildi. Yönetimden tam yetki alarak Hollanda'ya giden Aksu, bu transfer gerçekleşmemesi durumunda alternatif isimlere yönelecek.

Babic sıcak bakıyor
    Her ihtimale karşın B planını hazırlayan bordo-mavililer, Hırvatistan Milli Takımı'nda da forma giyen Real Betis'li Marco Babic ile ilgili de nabız yokladı. İspanya'da huzursuz olan 27 yaşındaki futbolcu, ligde sadece 12 maçta forma giydiği için ayrılmak istiyor. Ancak bonservisi 1.4 milyon euro olan yıldız futbolcu, senelik 800 bin euro'ya sıcak bakıyor. Babic'i beklemeye alan yönetim, bu hafta transferi bitirmeyi planlıyor.
    Cevat KOL

Sayfa 32/59 İlkİlk ... 722232425262728293031323334353637383940414257 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri