Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/47 İlkİlk 123456789101112131429 ... SonSon
585 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: TRABZONSPOR Haber Hattı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Colman: Ölümüne...

Trabzonspor'un Arjantinli yıldızı Colman, Tam Saha dergisine "Şampiyonluk için gerekirse ölümüne koşacağız" dedi.

Futbol Federasyonu'nun yayın organı Tam Saha dergisine konuşan Gustavo Colman, iddialı açıklamalar yaptı. Trabzonspor'un şampiyon olması için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Arjantinli futbolcu, "24 yıllık hasreti dindirmek istiyoruz. Gerekirse ölümüne koşacağız" diye konuştu.

Kendi kariyerinde hiç şampiyonluk yaşamadığını ifade eden Colman, "Bu duyguyu Trabzon formasıyla yaşayacağıma inanıyorum" dedi. Tangocu, röportajında ayrıca "Her Arjantinli gibi benim de idolüm Maradona. Eski arkadaşım Delgado ile henüz görüşmedik" ifadelerini kullandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Körfez'e dikkat

Teknik direktör Ersun Yanal, Kocaeli maçının önemine dikkat çekip, futbolcularını uyardı. Lige kötü başlayan Kocaeli'nin son 3 maçında 7 puan aldığını dile getiren Yanal, "Kocaelispor son sıradan kurtulmak adına önemli adımlar atmaya başladı. Rakibi küçümsemeden oynayıp, 3 puan kazanmalıyız" görüşünü belirtti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Piyango çekildi

Trabzonspor'un 41. kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen piyango çekilişi dün yapıldı. Biletlerin 5'ine farklı modellerde otomobiller çıktı. İşte talihli rakamlar: AUDİ A4: 71991, VW PASSAT: 90338, VW GOLF: 16885, SEAT LEON: 20639, VW POLO: 78716. Çekilişte ayrıca 100 adet LCD televizyon, 150 adet fotoğraf makinesi ve 80 adet forma sahiplerini buldu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bursa'ya özel uçak

Bu haftaki Kocaeli maçının ardından, 13 Aralık'ta deplasmanda Bursa ile karşılaşacak olan Trabzon'un yol programı belli oldu. Takımın, karşılaşmadan bir gün önce özel uçakla Bursa'ya gideceği ve maçtan hemen sonra Trabzon'a döneceği açıklandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

'Fırsatı kaçırmam'

Egemen'in kırmızı kart cezalısı olması nedeniyle Kocaelispor maçında savunmanın göbeğinde görev alması beklenen Giray iddialı... Yakaladığı bu şansı iyi değerlendireceğini belirten genç oyuncu, "Böyle bir fırsat zor bulunur. Formayı geri vermemek üzere alacağım" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güneş'e kutlama

Trabzonspor yönetimi, eski teknik direktörü Şenol Güneş'i unutmadı... Güney Kore Ligi'nde takımı FC Seoul ile şampiyonluğa koşan tecrübeli teknik adama bir kutlama mesajı gönderen yönetim, ayrıca yarınki final maçı için de başarı diledi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Egemen af diledi

Kayseri maçında rakibine kafa attığı için kırmızı kart gören Egemen Korkmaz, hatasını anladı. Maç anında gereksiz bir hareket yaptığını dile getiren Egemen, "Çok kritik bir dönemde takımımı yalnız bırakacağım. Arkadaşlarımdan ve taraftarlarımızdan özür diliyorum" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hüseyin: Destek şart

Kaptan Hüseyin Cimşir, şampiyonluk yolunda taraftarın desteğine çok ihtiyaç duyduklarını söyledi. Bu sezon çok farklı bir hava yakaladıklarını ifade eden Hüseyin, "Bu sezon hedefe ulaşacağız. Yeter ki taraftar yanımızda olsun" yorumunu yaptı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İsaac: Hazırım

Ligdeki son üç maçta toplam 30 dakika oyunda kalan İsaac Promise, hocasından görev beklediğini söyledi. Takıma katkı sağlamak için çok çalıştığını dile getiren Nijeryalı oyuncu, "Daha fazla şans bulursam, önemli işlere imza atacağıma düşünüyorum. Tabii bi hocamızın takdiri. Ben göreve hazırım" açıklamasında bulundu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Recep'e özel ilgi

Teknik direktör Ersun Yanal, kaleci Recep Kıvrak'la yakından ilgileniyor. Tolga'nın sakat olması nedeniyle Recep'ten kendisine iyi bakmasını isteyen Yanal'ın, genç kaleciye, "Sen bu takımın geleceğisin. Her an formayı giyecekmiş gibi hazır olmanı istiyorum" dediği öğrenildi.

Sayfa 4/47 İlkİlk 123456789101112131429 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri